Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene je ovako na iris SMART aplikaciji za android TV:

47. Arena Sport 1 Premium
48. Arena Sport 2 Premium
49. Arena Sport 3 Premium
50. Arena Sport 1
51. Arena Sport 2
52. Arena Sport 3
53. Arena Sport 4
54. Arena Sport 5
55. Arena Sport 6
56. Arena Sport 7
57. Arena Sport 8
58. Arena Sport 1x2
59. Arena Fight
60. Arena E-Sport

85. HBO 1
86. HBO 2
87. HBO 3

88. Cinemax 1
89. Cinemax 2

121. NBA TV

Poslednja izmena:
I njih nije sramota da pustaju u SD kvalitetu slike El Clasico, slika je uzas. Sk pustao u 4k, na areni ekskluzivno SD!

A sta je sada sa Arena HD kanalima? Pre su bili na 700, 701... Sad ih vise nema.

Tu su uvek bili, ali "Standard" kvalitet. Sad sa ova tri Premium je sve pomereno, ali na 700, 701... kanalima vise nema Arena HD kanala.

Tu su uvek bili, ali "Standard" kvalitet. Sad sa ova tri Premium je sve pomereno, ali na 700, 701... kanalima vise nema Arena HD kanala.
Pa već tri nedelje su HD arene na brojevima 300...

^ Pa nije svima promenjeno, kod mene su i dalje od 700 HD arene

Meni na 700+ kanalima vise nema nista, a pre su bile HD. Na 303 i ostalima su obicne Arene, nemaju HD.

Sitiacija je bukvalno različita ne od grada do grada nego od vrata do vrata. Kod mene su arene na 300 pa redom, RTS 1 i 2 HD na 101 i 102, BBC Earth HD 360
Kod komšije, Arene su na 700, BBC na 76-i nesto, zajednicko je da su izbacili Cinestar Fantasy HD

preko iris go skoro ne moze da se gleda real -tablet android
samo koci , a nije do neta , proveravo sam

Ide premotavanje i na premium kanalima

Sitiacija je bukvalno različita ne od grada do grada nego od vrata do vrata. Kod mene su arene na 300 pa redom, RTS 1 i 2 HD na 101 i 102, BBC Earth HD 360
Kod komšije, Arene su na 700, BBC na 76-i nesto, zajednicko je da su izbacili Cinestar Fantasy HD
Znaci opsti haos... opet kazem zivi bili pa videli sta im je plan i cilj...

Opet pretumbacija, resetovana lista omiljenih kanala, javlja grešku kada hoću da zaključam neki kanal....
Katastrofa

Na Iris smartu, pokusao da odgledam Mornar-Zvezda,ne vredi koci pa koci.
Roma-Napoli jos gore.

Poslednja izmena:
Sada pise da ima ukupno 117 HD kanala. Ako su dodali 3 nove Arene a imalo je prethodno 116 HD kanala, znaci da su izbacili dva postojeca HD kanala. Koji jos je izleteo osim CineStar....

Takodje ista priča. Meni i dalje na Arene HD na 700, kod komšije prebačene na 300...optika je u pitanju, restartovao sam box. Izgleda da nema logike kod Mts-a😊.

Poslednja izmena:
Sada pise da ima ukupno 117 HD kanala. Ako su dodali 3 nove Arene a imalo je prethodno 116 HD kanala, znaci da su izbacili dva postojeca HD kanala. Koji jos je izleteo osim CineStar....
Ili opet ne znaju da broje :ROFLMAO: Prodjoh brzo kroz listu ali nisam primetio da nesto fali.
Ne znamo da li uopste da krecemo sredjivanje liste na TVCL sajtu jer mts svaki dan pravi novi raspored...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno