Poremetili su mi redosled kanala koji sam sama nastelovala. Zasto to rade, ja treba 10x da se bakcem i redjam kanale kad oni vrate na staro s vremena na vreme.
Na drugom tvu su mi ostali kanali onako kako sam ih poredjala a na prvom su izmeniliOstaje da se nadamo da ce u toku dana vratiti na "nasa" podesavanja, nema logike da postoji opcija kojom se pravi redosled i lista omiljenih kanala ako ce oni svaki put da brisu. Prosli put je, koliko se secam, bio neki problem sa serverom i resili su u toku dana. Sacekajte i nemojte jos praviti svoj redosled kanala (par sati gubljenja vremena) da vidimo hoce li se nesto desiti.I koliko se vremena i živaca utroši dok (ponovo) ređamo kanale po našem, stvarno su bezobrazni... Pre mesec dana su isto to uradili ali su posle vratili kako je bilo, ali izgleda da sad od toga nema ništa, nego će nastavljati ovako...
Ne znam stvarno, ali je suludo da se stalno bakcem i redjam kanale. Kao da nemam pametnija posla. Od jutros sve stoji isto, na jednom tvu su okej kanali a na drugom katastrofa sve ispomesano, nigde veze sa onim sto sam redjalaI koliko se vremena i živaca utroši dok (ponovo) ređamo kanale po našem, stvarno su bezobrazni... Pre mesec dana su isto to uradili ali su posle vratili kako je bilo, ali izgleda da sad od toga nema ništa, nego će nastavljati ovako...
Meni danas na jednom, na drugom sve okej i evo ceo dan tako..stvarno nisu normalni sta rade ali nadam se da ce valjda vratiti kako je biloDa, neverovatno sta im se desava u vezi sortiranja kanala...Sinoc na jednom, jutros na drugom tv-u...Bruka...
Vratice oni redosled koji smo mi pravili. To podesavanje im stoji "negde tamo", ne u box-u i kada kod sebe srede problem i kod nas ce. Kada? Ne zna se.
Jestee, vratili su se. Hvalaa najlepseRestartujte box i vratice se kanali, meni se upravo vratilo!
I restartovao box,i zvao podrsku i oni kao resavali nesto na daljinu(i konstantovali kao resen problem),ali i dalje nista..kanali razbacani,definitivno nemam zivaca ponovo sve sortirati..Mozda jos neki savet od nekoga sa slicnim problemomRestartujte box i vratice se kanali, meni se upravo vratilo!
pozicija 300,301,302 a onda A1 na 303 ...Ja nesto ne vidim te Arene Premium. Gde se nalaze, na kojim brojevima? Nasao...149, 150, 151, i 300, 301, 302
Nema ih, zvao sam sada korisnički servis, ne znaju kada će biti ubačene u Iris GO i žao im je…Ima li kod nekog novih arena premijum na iris go aplikaciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari