Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U nedelju u 6 ujutro
Biće na pozicijama gde je sad A1, ostali se spuštaju niže

Poremetili su mi redosled kanala koji sam sama nastelovala. Zasto to rade, ja treba 10x da se bakcem i redjam kanale kad oni vrate na staro s vremena na vreme.
Na drugom tvu su mi ostali kanali onako kako sam ih poredjala a na prvom su izmenili
I koliko se vremena i živaca utroši dok (ponovo) ređamo kanale po našem, stvarno su bezobrazni... Pre mesec dana su isto to uradili ali su posle vratili kako je bilo, ali izgleda da sad od toga nema ništa, nego će nastavljati ovako...
Ostaje da se nadamo da ce u toku dana vratiti na "nasa" podesavanja, nema logike da postoji opcija kojom se pravi redosled i lista omiljenih kanala ako ce oni svaki put da brisu. Prosli put je, koliko se secam, bio neki problem sa serverom i resili su u toku dana. Sacekajte i nemojte jos praviti svoj redosled kanala (par sati gubljenja vremena) da vidimo hoce li se nesto desiti.

Da, neverovatno sta im se desava u vezi sortiranja kanala...Sinoc na jednom, jutros na drugom tv-u...Bruka...
Vratice oni redosled koji smo mi pravili. To podesavanje im stoji "negde tamo", ne u box-u i kada kod sebe srede problem i kod nas ce. Kada? Ne zna se.

I koliko se vremena i živaca utroši dok (ponovo) ređamo kanale po našem, stvarno su bezobrazni... Pre mesec dana su isto to uradili ali su posle vratili kako je bilo, ali izgleda da sad od toga nema ništa, nego će nastavljati ovako...
Ne znam stvarno, ali je suludo da se stalno bakcem i redjam kanale. Kao da nemam pametnija posla. Od jutros sve stoji isto, na jednom tvu su okej kanali a na drugom katastrofa sve ispomesano, nigde veze sa onim sto sam redjala
Da, neverovatno sta im se desava u vezi sortiranja kanala...Sinoc na jednom, jutros na drugom tv-u...Bruka...
Vratice oni redosled koji smo mi pravili. To podesavanje im stoji "negde tamo", ne u box-u i kada kod sebe srede problem i kod nas ce. Kada? Ne zna se.
Meni danas na jednom, na drugom sve okej i evo ceo dan tako..stvarno nisu normalni sta rade ali nadam se da ce valjda vratiti kako je bilo

Ja sinoc dva sata podesavao po ko zna koji put, i oni danas ponovo na starim pozicijama. Mrzim mts.
Ne pomaze ni restartovanje boxa.

Gledao Arenu 1,i pored prenosa na RTS-u, bilo je jedno desetak,kratkih zamrzavanja slike.
Sta bi bilo da je bio prenos samo na Areni?
I pored Iris smarta,morao sam da palim IPTV Box.

Restartujte box i vratice se kanali, meni se upravo vratilo!
I restartovao box,i zvao podrsku i oni kao resavali nesto na daljinu(i konstantovali kao resen problem),ali i dalje nista..kanali razbacani,definitivno nemam zivaca ponovo sve sortirati..Mozda jos neki savet od nekoga sa slicnim problemom :)

Evo, sad ne rade Arene...Dakle ovi su zaista katastrofa..Pa dokle vise...

Pomerene su za tri mesta unapred (sad kreću od 303), verovatno je zato bio kraći prekid. Sad je sve u redu.

Zbog novih Arena Premium sad je dosta HD kanala promenilo pozicije... neki HD kanali su i ovaj put izleteli sa liste tako da ne vidim da vise ima Cinestar Fantsy HD i ko zna sta jos... kad su ubacili Arene 6, 7 i 8 nekoliko HD kanala je i tada izbaceno sa liste... ako ce uskoro zameniti SD kanale njihovim HD kvalitetom kao sto su poceli pojedinim korisnicima mozda i vrate kanale u HD verzijama koje su izbacili... zivi bili pa videli...

Ja nesto ne vidim te Arene Premium. Gde se nalaze, na kojim brojevima? Nasao...149, 150, 151, i 300, 301, 302

Pa gde ti je bila Arena 1 bice Arena Premium.. Otvori Arenu 1, vidi sta se nudi tu, ako imas opciju da skeniras kanale uradi to

na iris tv go i dalje stari raspored arena
nznm zasto
deinstaliro sam pa opet instaliro aplikaciju na tabletu
ko zna u cemu je caka

Evo opet su ispomerali kanale, stvarno ne znam sta rade jel realno da moram non stop da resetujem box zato sto oni vise ne znaju sta rade🙄

Izgleda da kako koja smena dođe na posao tako d*k€lji$u raspored kanala. Nisu normalni, u najmanju ruku. Da ne pišem nepristojne reči po forumu..

Da li vam radi EPG vodic na ovim novim Arenama Premium? Kolko videh samo stoji "Nema programa." neko verovatno zaboravio da ubaci EPG Vodic danas za te nove kanale. :D

Strasno sta rade vise s ovim kanalima.I opet su neke HD kanale izbacili koliko vidim...

Da li mogu oni korisnici iris tv box kome su poceli da menjaju sd kanale hd verzijama istih da objave koji su od kanala do sada zamenjeni, da li su na optici ili vdsl i u kom su gradu? Ima li neko tacnu informaciju sta se to desava? Da li ce svi korisnici iris tv imati hd kanale ili samo oni koji su do sada imali HD uslugu na osnovu tehnickih karakteristika...

Jedino dobro što su PREMIUM kanali u frame rate 50 i slika je bolja nego na Arenama od 1 do 5. Logo im ne užasan i to što nema prematovanja PREMIUM kanala je već bezobrazluk Telekoma .

Ne može ni biti premotavanja dok ne srede epg

Koristim Iris smart tv aplikaciju, jel su se nekome pojavili kanali, samo mi se Arena 1 pomerila na poziciju 50, a novih kanala nema :(

Restartujte STB, a zatim idi u moj nalog-podešavanja-upravljanje kanalima-sortiraj kanale i kliknite na poništi raspored.

To rešava problem gde su se zabagovali i fale kanali, ali treba ređati ponovo.

Znači sad imamo AS 1,2,3,4,5,6,7,8 + ova nova AS 1,2,3 premium + arena fight + as 1x2 i onaj arena e-sport

Dakle 14 arena sport kanala ukupno :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno