Ja u Stepi nemam problema sa 4G uopšte. Kod stepa kafića bar.U naselju Stepa Stepanović je očajan signal A1. Često ostanem bez 4g signala kad sam u zatvorenom.
Nek instalira Every Proxy na telefon, imas uputstvo na Jutjubu kako da resis taj problem sa deljenjem.Moj stric je uzeo Neo Neo tarifu.
Međutim, nije znao da kada ukljiči deljenje veze i koristi intenet na laptopu intenet nije neograničen.
Pošto je ovih dana bio u izlaciji, potrošio je više interneta na laptopu nego što uobičajno troši na telefonu.
Sada mu je pristup preko Hotspot onemogućen.
Ni ja nisam znao za ovo i nisam znao šta se dešava, zašto više nema interneta na laptopu, čak sam mu i telefon restratovao na fabrička jer sam mislio da da je do telefona.
Tek sam kasnije na internetu našao da postoji to ograničenje.
Do kada će mu preistup preko Hotspota biti blokiran? Do sledećeg obračunskog perioda ili duže?
ovo mi nije jasno. pise 1799 za ponesi net; 20gb i 1tb plus neo 3 plus net protect i a1 tablet. otkud sada 6 meseci bez pretpalte j ovi sitni iznosi 375 i 500?Mislio sam da ste videli u ugovoru.
Ovo je PonesiNet tarifa.. Internet kartica.. Znaci nije kućni net nego onaj drugi.
Išao do poslovnice i tražio isti bez ugovora i bez uredjaja (kao takav je 950din - 20gb mesečno ili tako nesto).
Pitao odmah jel ima neka promocija koju ne mogu da odbijem za taj paket.. Bukvalno tim rečima jer sam u fazonu nije mi potrebno ali ako je bas dobro da razmislim 😅
Dobio ono gore iznad i mali prenosni ruter zte koji se puni kao telefon..
Na 24meseca ispada prosečno 62gb za sa pretplatom od 375din (plaćamo 18meseci po 500din)
Tih 1799 je cena za combo paket,te sitne cene sa popustima su samo za Ponesi net.ovo mi nije jasno. pise 1799 za ponesi net; 20gb i 1tb plus neo 3 plus net protect i a1 tablet. otkud sada 6 meseci bez pretpalte j ovi sitni iznosi 375 i 500?
Ako su ti smanjili racun, to ipak znaci da ima problem na tvojoj lokaciji. Ako su ti smanjili racun, to znaci da su priznali poblem. Mozda sa tom logikom da se obratis ratelu. Ne znam da li si imao problem kao ja, ali meni su razgovori bili neupotrebljivi..Update povodom mog slucaja sa VIP-om.
Pricaju mi kako je signal dobar na svim lokacijama gde se krecem, ali da na pojedinacne mikrolokacije ne mogu da uticu.
Preporucuju da odnesem telefon u servis.
Naravno, tu cu da cekam oko 40 dana, u servisu nece imati validno okruzenje za test i samo ce da mi vrate telefon kao ispravan, a ja cu biti nedeljama bez njega i samo cu potrositi vreme. Bateriju naravno ko sisa...
Zimus sam imao pakao sa reklamacijom MLS Maic uredjaja, cekao sam po 2h na salteru zbog nekih problema u sistemu, tri puta sam morao da idem dok nisam dobio novi uredjaj, samo da bi ispalo da jos gore radi od reklamiranog. Jedva sam dobio novac posle nekoliko poseta.
Stvarno mi se ne prolazi kroz to opet.
Ponudili su mi tri meseca popust od 25% sto je 1200 dinara ukupno i nikako ne pokriva zamenu baterije u ovlascenom servisu, a jos manje resava problem sa losim signalom.
Poslao sam i to RateluAko su ti smanjili racun, to ipak znaci da ima problem na tvojoj lokaciji. Ako su ti smanjili racun, to znaci da su priznali poblem. Mozda sa tom logikom da se obratis ratelu. Ne znam da li si imao problem kao ja, ali meni su razgovori bili neupotrebljivi..
Ako su razgovori generalno ok, to onda nije ni prici mome slucajuPoslao sam i to Ratelu
Sto se tice razgovora, razgovor sa njom iz vipa je bio uzasnog kvaliteta, ali ovako su generalno ok razgovori.
Radi meni bez problema na 13pm, ali je kartica prethodno bila u samsungu Note 10+ . Uzeo sam e-sim, uključio VoLte na iphonu, izašla mi poruka da mreža možda nije podržana, ali lepo radi.Kažu u vipu da 13 pro ne podržava volte, samo huawei i samsung. Je l ima neko aktivirano na ajfonu? Znam da podržava sigurno
Tako je, nisam ni primetio, međutim pozivi ka A1 prolaze, kao i svi dolazni pozivi. A mts mi radi bez problema, mada i tu postoji bug. Prolaze mi svi pozivi u mreži, ali neće neki ka A1. Bitno mi je da radi u mts-u, A1 mi služi ionako kao data broj Neo Neo max.Samo sa korisnickim servisom i radi. Probaj neki drugi broj da okrenes, tipa MTS ili Telenor.
Odmah dobijes Call Failed
Pa ovde su do skoro prodavali televizore koji ne podržavaju DVB/T2...Možda još uvek može da se nađe poneki u prodavnicama.Tako je, nisam ni primetio, međutim pozivi ka A1 prolaze, kao i svi dolazni pozivi. A mts mi radi bez problema, mada i tu postoji bug. Prolaze mi svi pozivi u mreži, ali neće neki ka A1. Bitno mi je da radi u mts-u, A1 mi služi ionako kao data broj Neo Neo max.
Ali mi je neshvatljivo da prodaju uređaje, a njihova mreža ne podržava volte za iste te uređaje🙄
Au, kad se setim koje su to prevare bile, namagarčili narod samo tako... A narod, vidi novo, misli sve podržava, može... I onda koji mesec/koju godinu kasnije saznaju da moraju da nabave set-top boks sa DVB-T2 tjunerom.Pa ovde su do skoro prodavali televizore koji ne podržavaju DVB/T2...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari