Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@saj ako gledamo da je pik bio 0.037 to mu sad vec dodje 2.5K, da ne govorimo kad je krenuo da je trebalo da bude 0.1 BTC kao apoen za svakodnevnu upotrebu posto mu je mreza mnogo brza i jeftinija, bilo je to davno pre ovih sa 10BTc i pre ETHa

LTC je krenuo kao čist money grab, onda jedno godinu i po dana ležao mrtav i zaboravljen, da bi kad je krenuo prethodni bull Čarli Li i ekipa sa njega otresli prašinu i počeli da pričaju o digitalnom srebru, dok nije došlo vreme za istresanje. Onda je development opet stao, novčić opet zaboravljen, da bi krenule priče kako rade na nečem novom kad je krenuo sadašnji bull. Baš da vidim taj MW, to će biti dokaz da oni uopšte imaju development, jer njihova github stranica ne pokazuje nikakvu aktivnost. Oni tvrde da je to stoga što imaju razvojni branch na kome rade u privatnim repoima koji će posle biti sinkovan sa master branch, što je teoretski moguće, ali ja u životu nisam čuo ni video da neki opensource projekat radi tako. :oops: Ja verujem u daleko logičniju mogućnost, da oni zapravo nikakav razvoj i nemaju i samo kupuju vreme odlaganjem dok se ovaj bull ciklus ne završi i oni pokupe kajmak istovarajući LTC kao i u prošlom ciklusu.

Poslednja izmena:
Hoće li nama prostim ljudima neko da kaže kad je dobar trenutak da se iz BTC pređe u altove. Meni je preko 70% portfolia u BTC, a voleo bih brzu i laku zaradu na altovima.
Moje mišljenje je da oktobar i početak novembra iskoristiš za odabir projekata u koje želiš da prebaciš BTC, dotle bi trebalo da dodje do veće korekcije u ovom run-u. Prilikom te korekcije altovi će kapitulirati najverovatnije i tu možeš početi da stepenastom kupovinom odabranih projekata.

Boro brate, gde sada altove u stable ? Pa sada tek oni dolaze na red.
Ali dobro, svako ima svoje mišljenje. Vreme će pokazati.

Dolaze na red po cemu. Odakle ta ideja vecem broju ljudi.

Da li ce rasti prema dolaru? Naravno da hoce... Ali tesko da ce pratiti BTC i gubice vrednost prema BTCu polako ali sigurno. Plus u zavisnosti od brzine rasta ceka nas korekcija bar 20-25%...sta mislite kako ce to uticati na altove....krvarenje prema BTCu dok god se BTC ne stabilizuje.

Da li je pogresio jer je otisao u USDT.... Vrv, mozda i sigurno jeste. Po meni trebalo je nista da ne dira i saceka samo.

Bice sigurno iznenadjenja medju altovima koja ce u dobroj meri pratiti btc... Ali..

Ako trebam da pogadjam... Pa recimo na oko 85k utvrdjujemo support 62k...to je 25-30%...opet zavisi koliko brzo stigne do tamo, mozda i 100k prosvira lagano bez zaustavljanja.
Sto manje hajpa do 100k, veci pik kasnije..

@saj

Radio si proracun... Koliko ti treba? i dosao do 2200$ 😂 Svidja mi se cifra 😎

Poslednja izmena:
Hoće li nama prostim ljudima neko da kaže kad je dobar trenutak da se iz BTC pređe u altove. Meni je preko 70% portfolia u BTC, a voleo bih brzu i laku zaradu na altovima.
Ja nisam ni iskusan niti sam bas pametan ali ajde ovako ..

50% sam BTC 20% ada 20% DOT ( +/- koji procenat tu i tamo ne davim sad )

Ne diram NISTA dok BTC ne predje 90k onda verovatno negde na ~95k prebacujem sve u DOT i ADA-u ( ili tad ili cekam sredinu decembra videcemo ) ..

Nekako se nadam da cemo tamo naici na neki otpor i da ce to dati zamah altovima ..

Gledam sad grafike od prosle godine altovi su spavali do sredine novembra kad je BTC malo usporio jedno 2-3 nedelje i nastampo dve "male crvene svece"

Tako da kad cu zameniti altove za btc -> najverovatnije kad vidim da je BTC nastampo jednu crvenu svecu koja nije 7-10-15% ( i po tome se moze gledati i mislim da je i to dobar parametar )

Poslezavisi od situacije ( idealno da skoci DOT prvo pa da stavim u ADA-u profit ( jel u nju imam vise poverenje ) .. I na kraju sve u ETH i eto mi par miliona za kurve i kokain da potraje dok ne dodje bull market ..

A sto se tice korekcije koliko sam slusao o toj korekciji od 10k pa sve do 60k prosle godine.. I navijao i trejdovo i prodavo i svadjo se sa ljudima ovde da ju docekam o svasta nesta .. i nisam se bas najbolje proveo ( da budem blag prema sebi )

BTC komotno moze da ode na 120k i bez ikakve korekkcije onda malo da se talasa izmedju 150-120 k i onda da se ceo bull run zavrsi ..

Dolaze na red po cemu. Odakle ta ideja vecem broju ljudi.

Da li ce rasti prema dolaru? Naravno da hoce... Ali tesko da ce pratiti BTC i gubice vrednost prema BTCu polako ali sigurno. Plus u zavisnosti od brzine rasta ceka nas korekcija bar 20-25%...sta mislite kako ce to uticati na altove....krvarenje prema BTCu dok god se BTC ne stabilizuje.

Da li je pogresio jer je otisao u USDT.... Vrv, mozda i sigurno jeste. Po meni trebalo je nista da ne dira i saceka samo.

Bice sigurno iznenadjenja medju altovima koja ce u dobroj meri pratiti btc... Ali..

Kad je btc prešišao 55k većina altova je danima krvarila u dolarima, ovako lagano postavljanje novog rekorda mi obećava jače presipanje iz altova u btc. Tako mi liči da će biti još od narednog jutra al ne mora da znači. Ako sam se zeznuo, nije velika drama, zajahaću btc pa u neka doba altovi...

Koji alt/shit bi bilo pametno ispratiti sada, XRP, ADA, NEM, NEO možda?
AVAX, Luna, SOL, SCRT, Fantom, ETH.
Plus još neke nove shinny coine koji nemaju na milione bagholdera koji sam čekaju rast za istres.
Fokus je na layer 1 platforme koje sam gore nabrojao, plus coine na tim platformama, primer JOE, PNG itd
Stare shitine tipa LTC, XMR, DASH, ZEC itd ne diram više štapom jer tu nema kraja padu do zaborava.

Definitivno treba pomno pratiti novcice koji su glavni u ekosisitemu jakog alta kao Sto je AVAX, LUNA, SOL...Marko je spomenuo JOE, deFi menjacnica na Avaxu, dobar projekat, mali market cap, moze ozbiljno da se naduva, novicici oko Polke itd.... Mislim da u onoj poslednjoj sezovi ima da divljaju Harmony One i Matic. Lista je naravno nepregledna....ali mislim da manji novicic u ekosistemu oko SOL-a, Lune i DOT-a ce najvise da naprave.

AVAX, Luna, SOL, SCRT, Fantom, ETH.
Plus još neke nove shinny coine koji nemaju na milione bagholdera koji sam čekaju rast za istres.
Fokus je na layer 1 platforme koje sam gore nabrojao, plus coine na tim platformama, primer JOE, PNG itd
Stare shitine tipa LTC, XMR, DASH, ZEC itd ne diram više štapom jer tu nema kraja padu do zaborava.
Ja imam sve te stare shitine koje si nabrojao 😀, osim LTC.
Racunam - "bez starca nema udarca" 😉.

Ja imam sve te stare shitine koje si nabrojao 😀, osim LTC.
Racunam - "bez starca nema udarca" 😉.
Sve sam to i ja držao ceo bear, neke prodao u plusu neke u minusu. Nisu sad neki iznosi ali ja ih ne diram više.
Ni ove AVAX, Luna, SOL ne kupujem nego što dobijem na lending. Tako da ih dobijem aj da kažeš džabe. Inače ni njih me bi uzimao.
Jedino što volim da vozam je UNI, ENJ, DOT, ZIL, samo stepenasto polako i uzimao sam svaki put u naletu altova 30-150%.

Sve sam to i ja držao ceo bear, neke prodao u plusu neke u minusu. Nisu sad neki iznosi ali ja ih ne diram više.
Ni ove AVAX, Luna, SOL ne kupujem nego što dobijem na lending. Tako da ih dobijem aj da kažeš džabe. Inače ni njih me bi uzimao.
Jedino što volim da vozam je UNI, ENJ, DOT, ZIL, samo stepenasto polako i uzimao sam svaki put u naletu altova 30-150%.
Enj ima i ozbiljan projekat iza sebe i super planove za budućnost gaming-a. Mnogo perpsektivan novčić.

Kakve su ti prognoze / ocekivanja za ZIL?

I ja cekam zil, od juce nov CEO, prekjuce objavili saradnju sa velikim gejming timom, juce objavljeno da ce Lunar Crash praviti svoj novcic na njihovoj platformi, ecosystem im se širi iz dana u dan, čeka se i XCAD koji će tokenizovati jutjubere. Mislim da ima mnogo potencijala.

Koliko je pametno sad dokupljivati altove?
Svaki se skakati kao zec uskoro (do kraja bula)..istorijski je tako bilo. Uzmite u obzir i da se mnogo veće cifre upumpavaju nego u prethodnim ciklusima. Ja recimo čekam da LTC napumpaju kao Lisu En a onda da potražim neku nekretninu u nekim toplijim krajevima 🙂

Svaki se skakati kao zec uskoro (do kraja bula)..istorijski je tako bilo. Uzmite u obzir i da se mnogo veće cifre upumpavaju nego u prethodnim ciklusima. Ja recimo čekam da LTC napumpaju kao Lisu En a onda da potražim neku nekretninu u nekim toplijim krajevima 🙂
Hahaha doktor 😂 ja imam okruglo 10 LTC cekam da ode pa da prodam. Solanu sam neki dan hteo da kupim na 153$ i sjebem se otisla i ona sad. Imam COTI za nekih 200$ kupljen nikako da krene a očekuje se od njega kao nešto da napravi.

Jutros sve vrnuo u Polku, jedino da je bilo povoljnije u odnosu na sinoćnu prodaju.

Sve će skočiti, manje ili više, pre ili kasnije. Ko proba da se prebacuje iz jednog u drugi coin i da juri raketu, ima sve da omaši.
Strpljenja, prekrstiš ruke i bar mesec dana ne diraš ništa.

Neki gospodin verovatno povukao par milijardi kad BTC ode za par sekundi 2 soma... :D

Krenuli su 2k candles u par minuta, kako bude išla cena gore biće toga u još većim rasponima.
Moore leverege, x10000000 🤣

Prilozi

• nHqYRaUB__sONx5S.mp4
    404.7 KB
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno