Ima ih takvih na stotine. To su estimatori na osnovu trenutnih podataka kopanja.
Taj samo prvi iskace na googlu nije niti prvi niti najtacnij kako oni navode kako je svaki blok iskopan za manje od 10 minuta sto nema veze sa istinom.
![]()
Pa samo ovo leto kad je kina prestala da kopa krajem juna ove godine, prosaceno vreme po bloku je bilo ~20 minuta.
Kompromis je penzija do 35-teNije to uopste lose ali odreci se svega dok si mlad da bi imao kad odes u penziju? Treba naci neki kompromis izmedju![]()
20 minuta je uzet kao primer da prosek nikako nije uvek ispod 10
Mnogo je kad biju. Bilo bi lepo do kraja oktobra da ga vidimo na 100k, a posle toga lagano ka 500k😂😂Ma kad bi bar pao do 50-55k sledece nedelje da malo odmorimo...
Nije da imam neke pare da kupim ( suv sam ko barut )..
Ne valja da ide po 10% nedeljno non stop..
Skocili smo vec sad 40% u oktobru sto je stvarno mnogo, a nije proslo ni pola meseca Mislim ( koliko se secam oktobar je najjaci mesec u prosenu za kripto ali ovo je stvarni mnogo ako racunas da imamo jos dve nedelje.. )
Konačno neko sa realnim stavom.Idemo na 30k
Toliko o kratkoricnim prognozama evo nas opet na 61k nije ni do 59k stigao kako treba..Mnogo je kad biju. Bilo bi lepo do kraja oktobra da ga vidimo na 100k, a posle toga lagano ka 500k😂😂
Šala je naravno bila u pitanju, a čovek sebi može dati odušku, neko maštanjem o 500k, neko o 10k😀😀 A i Pamela više nije što je nekad bila😂😂Toliko o kratkoricnim prognozama evo nas opet na 61k nije ni do 59k stigao kako treba..
A za dugorocno ako ode do kraja oktobra na 100k ja sam veoma blizu izlaska iz price. A voznju do 500k ne ocekujrm ni u najludjim snovima... Predzadnji put (2013) je otiso na 1k posle toga na 20k( 2017) kad bi ponovo otisao 20x bilo bi 400k ...
A iskreno mislim da je cekati sve preko 200k za izlazak zaista nerealno i previse rizicno .. Koliko god da su se institucije primile i koliko god smo 2017 citali o nekim levim sajtovima kako prihvataju BTC a sad BTC prihvata svaka online kockarnica i pay pal pa i citave drzave ( koliko god el salvador bio mali ) ..
I dalje tvrdim da je sve preko 100k odlican izlazak ( pogotovo ako se ocekuje 70-80% pull back u bear marketu ) -> naravno da nije idealan ali je "dovoljno dobar" ...
Sanse za 500k su ekvivalent da se ja vidim u 4 oka sa pamelom andersoni dianom lane istovremeno ..
Jesmo vecina nas ovde BULL-ovi ali trebamo da budemo i pomalo realni ...
Ali ajde da vidimo kako se odvija situacija .. Za sad samo HOLD i posmatramo ..
Predzadnji put (2013) je otiso na 1k posle toga na 20k( 2017) kad bi ponovo otisao 20x bilo bi 400k ...
I i ja sam u godiama i rado bi "nagno bi tu babu: ... Cisto da kazem unucima po-koju jednog dana ..A i Pamela više nije što je nekad bila😂😂
Nikad ne bih savetovao povlacenje paralela na ekstremnim vrednostima Jednostavno je bio skup raznih okolnosti da se zaustavio bas na $20K ali duzina trajanja cene oko tog nivoa je skroz zanemarljiva. Zato ne savetujem povlacenje paralela oko takvih vrednosti.
Legenda ovog foruma koji dodje ovde jednom u 6 meseci ( mozda je taj post sa screen shootom i dalje ziv i svi znamo kako se zove covek ) je prosli put izasao na ~9-12k ( skoro duplo manje od ATH-a ) zatvorio pricu ostavio screenshoot i to je post koji cu dugo ali dugo vremena da pamtim ..
Pre neki dan sam ovde napisao da bih, u zavisnosti od situacije, spremio izlazak na $150K-$200K.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari