saledelagano
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.04.2012
- Poena
- 195
Od kad sam presao sa win 7 i i win 10 na simple majning preporodio sam se. Kakav crni windows
Druze te cene su najnize sto mozes naci ,, ( suprim x ti ) je oko 2300e skoro svugde tako da ovo su PREMIJA cene .Po tim cenama ja ne bih uzeo nista.
Bolje uzmi 2 x 3060ti (800eur otp) ako vec si resio da uzmes nesto. I dobices 80 mh/s za 1600eur.
A sa 3080 ces dobiti 70 mh/s za 1500eur.
Pricam za eth ali to je taj odnos.
mozes li mi reci gde se moze naci nize cene od ove ? , eto mozda ja neznam trazitiOve cene iznad su bas dranje koze.
Ja bih jurio bolje ponude..
druze nije ti losa matematika ,,najbolje su ako rudaris Eth , ali sta kad ode Eth ,za druge coine su qurac . da ne pricam da su 6gb i da te karte ces tesko prodat nekome.Ja bih npr uzeo 8x1660ti ako bih nasao po 500e komad, preracunaj hashrate koji bi dobio sa tih 8 kartica, a koliko bi dobio sa 3 3080 lhr.
Da trenutno jesu, mada mislim da ce zbirno opet vredeti vise nego 3 3080 nakon pada isplativosti kopanja. Mozds gresim, neko moje licno misljenje.Druze te cene su najnize sto mozes naci ,, ( suprim x ti ) je oko 2300e skoro svugde tako da ovo su PREMIJA cene .
Sto se rudarenja tice ja razmisljam da ganjam ravencoin ili ergo , eth je manje zaradnja , mada 80mh i nije za bacanje
mozes li mi reci gde se moze naci nize cene od ove ? , eto mozda ja neznam traziti
druze nije ti losa matematika ,,najbolje su ako rudaris Eth , ali sta kad ode Eth ,za druge coine su qurac . da ne pricam da su 6gb i da te karte ces tesko prodat nekome.
Mislim da je isplativost ista ili slicna eth ili ergo ili rvn. Menja se svaki dan ali nije neka prednost na strani erga cak i kod LHR karti.Druze te cene su najnize sto mozes naci ,, ( suprim x ti ) je oko 2300e skoro svugde tako da ovo su PREMIJA cene .
Sto se rudarenja tice ja razmisljam da ganjam ravencoin ili ergo , eth je manje zaradnja , mada 80mh i nije za bacanje
mozes li mi reci gde se moze naci nize cene od ove ? , eto mozda ja neznam traziti
druze nije ti losa matematika ,,najbolje su ako rudaris Eth , ali sta kad ode Eth ,za druge coine su qurac . da ne pricam da su 6gb i da te karte ces tesko prodat nekome.
Koja su bios podesavanja?Jel ima neko Z390 MSI Gaming Plus? Imam problem sa plocom da ne vidi 5 kartica. Vidi jednu do dve samo.
Sve uradjeno. Ali karta jednostavno neće ni u slotu direktno na dve Intel ploče. Tek na X570 Crosshairu bacila sliku.Jesu sve na extenderima? Prebaci obavezno na pcie 2.0 sve slotove. Neke ploce imaju odvojeno setovanje za x16 i za x1
Gde sad na tarasu , ide zimaVidim da ja nikad necu izbaciti rigove na terasu 🙂
Mora oc, default baca oko 40-41, i mora dummy plug ili monitor da bude nakacen. Naravno pricamo o verziji 1 karte, v2 ne moze.Ljudi, jel onih 50MH/s sto moze da se maksimalno izvuku na RTX 3060 12GB DUAL vazi samo u slucaju da je ubacen drajver 470.05 ili je potrebno raditi jos neka dodatna podesavanja na grafickoj tipa overclok i slicno ?
Pozdrav
I ne mogu na riser da idu, vec moraju da budu direktno u pcie slotu ili na trakastom ektenderu. Pcie slot mora da ima minimum 8 linija.Mora oc, default baca oko 40-41, i mora dummy plug ili monitor da bude nakacen. Naravno pricamo o verziji 1 karte, v2 ne moze.
Jel ovo vazi i za 3080 NON LHR da bi se izvuklo oko 100MH/s ?I ne mogu na riser da idu, vec moraju da budu direktno u pcie slotu ili na trakastom ektenderu. Pcie slot mora da ima minimum 8 linija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari