Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mi moze neko reci sta je to kod LTC sto ga izdvaja posebno i za sta moze sluziti u buducnosti ?

Razmisljao sam da nadjem nesta sto bi ga moglo izdvojiti od drugih novcica i nesta u cemu je bolji od nekog drugog i jednostavno ne mogu da nadjem apsolutno nikakvu prednost LTC-a ..
Osim sto 10 godina radi bez sekunde prekida, instant transakcija i gotovo nikakav fee na iste i sto ga bukvalno svuda gde primaju i BTC nema nista posebno sto drugi nemaju. S druge strane imace skoro sve sto drugi imaju ;)
Nema nista revolucionarno, na to si mislio. Ali je full paket. Ako BTC ikada bude imao sve to stvarno ce biti problem za LTC.
Ta cena transakcija je ono sto ga odvaja od ogromne vecine novcica. Zato i vidimo sada da broj transakcija raste neprekidno. Nije jos oborio rekord iz 2017-te kada je i peak-u imao vise ali sve vise se koristi, broj neprekidno raste vec duze vremena. Sve vise se koristi i ima razloga za to.

Što se pumpa bnb, da li neko ima info?
Ne znam zasto se pumpa sada, ali u nekoj skorijoj buducnosti ce se pumpati jos vise, a sve zbog Smartdefi tokena i bakinga. Sto znaci da ce svaki token koji ce biti SD morati imati podsku u BNB , prilikom presale ima soft cap i hard cap. npr soft cap 500bnb da bude postavljen pre sale i 1000bnb kao vrednost tokena. Malo zvuci zakomplikovano ali je tako.

Sudeći po chartu, MATIC i AVAX samo što nisu opalili na gore. BtC ljosnuo a oni stagniraju.
Pumpanje AVAX tek sledi, nadam se kad BTC završi svoje 100k+.
Nisam fenboj ali baš je aktivna mreža i ceo ekosistem. 300$+ ne zvuči nerealno.
AVAX je ono što bi trebao ETH biti za smart contracts, sve za sad sem stabilnosti cene iole. Neverovatno dokle su došli za godinu dana samo.
TVL se uvećao 2x za dal mesec dana, najbolje kamate daju za farm, stake.

Prilozi

• 20211012_190218.jpg
    20211012_190218.jpg
    581.7 KB · Pregleda: 118
Pumpanje AVAX tek sledi, nadam se kad BTC završi svoje 100k+.
Nisam fenboj ali baš je aktivna mreža i ceo ekosistem. 300$+ ne zvuči nerealno.
AVAX je ono što bi trebao ETH biti za smart contracts, sve za sad sem stabilnosti cene iole. Neverovatno dokle su došli za godinu dana samo.
TVL se uvećao 2x za dal mesec dana, najbolje kamate daju za farm, stake.
Ja sam ga kupovao od 60 stepenasto, malo sam pozurio ali verujem da ce imati jai skok.

Lift se odkačio :)
Istresanje iz gaća.
Mjok ovo je bogom dano da testiramo barem 9 week moving average, a ako budr srece cekamo da se 20 week popne narednih par nedelja ) ili da se stabilizujemo na ovim nivoima ( sto duze blejimo ovako iznad 50k a ispod 58k to bolje.)

Da je nastavio da raste ko ****** morali bi svi da bezimo na 90k btc u novembru..

Pusti ga da pada lepo .. da se akumulira da raketa dobije goriva pa da izadjemo na 130-150k umesto na 90..

A i altovi ce da jebu kevu vise

@[SAJ] ne slazem se sa tobom repliciram ti kad uhvatim sat - dva vremena za forum ..

Moon Boys se previše razleteli sa 100k tako brzo, moraju ih istresti iz gaća, treba goriva za dalji rast.
Čim se mnogo ljudi zapali po grupama očigledan sell signal trading dela.

Moon Boys se previše razleteli sa 100k tako brzo, moraju ih istresti iz gaća, treba goriva za dalji rast.
Čim se mnogo ljudi zapali po grupama očigledan sell signal trading dela.
Upravo ja sam to najavio u prethodnim komentarima, čim su u euforiji, znaci sledi istresanje. Upravo ta njihova ubedjenost da se ide na 100.000$ je potvrda da će biti suprotno, jer BTC uvek uradi suprotno. Jedino je bezveze sto mi je falilo bukvalno 60$ da rasprodam SVE Bitcoine. Order mi bio na 57.899$, a BTC stigao do 57.839$. Eto poverovah nekima da se ide na mesec pa sam mislio da će testirati barem 58.000$, ali sam se grdno prevario. Sada bih kupovao za 4.000$ jeftinije. Lep profit bi bio, 7,42%.

Lift se odkačio :)
Istresanje iz gaća.
😂😂. Ovo je ništa šta će tek biti kad se skonta da nema goriva za raketu. Pa kad krene rasprodaja i panika. Ovo je do sada bio prividan rast, a samo se presipalo iz altova. Nema se vise odakle presipati. Sledeca faza je rasprodaji sve i uzimaj lovu.

Upravo ja sam to najavio u prethodnim komentarima, čim su u euforiji, znaci sledi istresanje. Upravo ta njihova ubedjenost da se ide na 100.000$ je potvrda da će biti suprotno, jer BTC uvek uradi suprotno. Jedino je bezveze sto mi je falilo bukvalno 60$ da rasprodam SVE Bitcoine. Order mi bio na 57.899$, a BTC stigao do 57.839$. Eto poverovah nekima da se ide na mesec pa sam mislio da će testirati barem 58.000$, ali sam se grdno prevario. Sada bih kupovao za 4.000$ jeftinije. Lep profit bi bio, 7,42%.

😂😂. Ovo je ništa šta će tek biti kad se skonta da nema goriva za raketu. Pa kad krene rasprodaja i panika. Ovo je do sada bio prividan rast, a samo se presipalo iz altova. Nema se vise odakle presipati. Sledeca faza je rasprodaji sve i uzimaj lovu.
Au rodjo ti ne popustas ni milimetar :) *****ao si se sto nisi prodao, order uvek ide na 999, znaci trebao si 56.999

Lazes ko predsednik tvoje stranke..
Ko laže? Nisi naveo ime. Možda na nekog drugog misliš, jer ja ne lažem. Evo na slici se vidi da sam postavio order još pre 6 dana🙂. Dok ste vi pisali o 64.000$ ja sam znao da ide do ~58.000$ i onda pad. Eto za samo 60$ sam promašio, jer sam bio pod uticajem bullova, pa sam malo podigao order, inače gadjam u glavu😎.
p.s. Čemu stranka? Kakva stranka? Neam ja stranku.
F33818FA-AD68-439E-8B1C-BB4EABE1225E.jpeg

Mislim da ce altovi vrlo brzo da se probude, za nas je licno bolje da to bude sto kasnije ali ipak mislim da krecu polako...

"Sada bih kupovao za 4.000$ jeftinije. Lep profit bi bio, 7,42%. " - rece neko ko vice da je ciklus u BEAR fazi, Pa sto bi ponovo ulazio na 54k kada ga ocekujes na 20-30k ?

A i bas si alav 10 BTC * 60$ = 600$

ulaz ponovo na 54k je 10 BTC * 4000$ = 40.000 $

Kiksnuo si 39.400$ . Kad tako prolaze profesionalci sta mi ostali onda da ocekujemo.

Meni se cini da bi bilo mnogo lakse kada bi moglo da se trguje sa -2h , pa onda lepo hvatas vrhove i dna a ne ovako da se trguje u mraku i neizvesnosti :)

edit: Zaboravih da napisem da ti je lepo Simke najavio pad a ti omanuo .....

Oslobodio sam se SFPa.... Quick pump prema BTCu za 70%

Interesantno meni... Vrv je vecina imala pravo, old school coini se jako sporo oporavljaju uz nejveci prethodni gubitak vrednosti prema BTCu, dok se recio avax, sol, matic i slicni ekstremno brze vracaju. Npr LTC tapka u mestu bukvalno 🤔

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: MPM
Oslobodio sam se SFPa.... Quick pump prema BTCu za 70%

Interesantno meni... Vrv je vecina imala pravo, old school coini se jako sporo oporavljaju uz nejveci prethodni gubitak vrednosti prema BTCu, dok se recio avax, sol, matic i slicni ekstremno brze vracaju. Npr LTC tapka u mestu bukvalno 🤔
Hvala, da nisi napisao ovde ne bih ni video da je ovoliko skocio. Prodadoh i ja, ali za usdt sa namerom da opet uzmem kada padne. Moguce da nije ovde kraj pumpe, ali ovo je prevelik skok za kratko vreme.

Svaka cast legendo, bio si jedan od retkih koji su ušli u coin koji sam predložio, dok se većina smejala. E sad mi se smejemo dok brojimo keš. Dok ostali coini se muče, mi ka raketa🚀

Inace si ti legendo kad si predlagao SFP ubedjivao ljude da ne ulaze u cardano, da je to izduvan novcic. Da ce tvoj SFP kad btc ode na 40k da opali na 2 do 3$. U medjuvremenu ada probila 3$ jos u septembru, a ti se ucutao i nisi se vise hvalio svojim vizionarskim sposobnostima. Naravno kao i uvek cim nesto ubodes sa par meseci zakasnjenja ne porpustis priliku da se javis i kazes "bravo legendo, ti si jedan odretkih koji me poslusao". Tako da vec se vidi da ces kad btc ko zna kad ako uopste i ode na 30k da se sepuris i kazes jel sam vam reko. Citam ovaj forum godinama ali veceg egocentrika nisam video ni u jednoj temi.

Prvo da rečem da mi je drago videti ovoliku SFP armyu. A još je lepse čitati kako pune dzepove. A koliko je tek onih koji su kupili SFP, a sada i ne pisu o tome. Tako da, znao sam da je većina na mojoj strani, ali moja većina cuti i radi. A manjina koja je protiv mene je aktivna i pise, pa onda deluje kako navodno svi su protiv mene i niko me ne čita. Voleli bi oni da me niko ne čita, ali nije tako.
@salealexic90 nisam pisao to sto si ti napisao da jesam. Pisao sam isključivo da je ulaganje u SFP bolje od ulaganja u ADA. I to se sada pokazalo tacnim. ADA je na 2x u odnosu na letošnji bear, a SFP je na 3x. Takodje, tacno je da je ADA opalila na preko 3$, ali takodje je tacno i da je SFP tada opalio na 1,77$. ADA je tada bila za nijansu bolja, ADA malo preko 3x donela, a SFP malo manje od 3x. Sve u svemu, SFP je doneo 2 velika skoka, a ADA samo jedan, znaci SFP bolje se pokazao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno