Brate, je l mozes samo da mi kazes razloge kupovine telefona u telenoru? Da naglasim odmah, ne mislim nista lose, samo me interesuje zasto....mozda si stari korisnik pa si dobio neke povoljnosti. Jer kada sam gledao ponude, uporedjivao sam cene naravno, mnogo povoljnije je bilo u A1, iii nije mala razlika u ceni. Nemam nameru da hvalim jednu a pljujem drugu mrezu, samo sam pravio poredjenje cena i ponuda, kroz tarife.Uzeo preko Telenora uz Total 12
Stari korisnik , dao stari telefon u reciklazu, dva drivey uredjaja i još jedan mobilniBrate, je l mozes samo da mi kazes razloge kupovine telefona u telenoru? Da naglasim odmah, ne mislim nista lose, samo me interesuje zasto....mozda si stari korisnik pa si dobio neke povoljnosti. Jer kada sam gledao ponude, uporedjivao sam cene naravno, mnogo povoljnije je bilo u A1, iii nije mala razlika u ceni. Nemam nameru da hvalim jednu a pljujem drugu mrezu, samo sam pravio poredjenje cena i ponuda, kroz tarife.
Ps. Neko je pitao za update 19-50...ja sam nocas dobio.
Evo drugi put da ti ponovim. Clear all se nalazi skroz sa leve strane kada stisneš kvadrat. Izlistaj aplikacije sa levo na desno do kraja i pojaviće ti se clear all.Ljudi...ima dole dugmica na traci za nav.
Pitah za promenu mesta istih.
Krug trugao i kvadrat...
Da im mesta promenim.
Posle pitah da li ima opcija kad stisnem kvadrat da se obrisu sve app odjenom,a vi me ucite kako se koristi trougao...krug..
Umesto clear all stoji take SS
Elem,izasla zakrpa za septembar 2021 upravo za edge 20 pro.
Brate, je l mozes samo da mi kazes razloge kupovine telefona u telenoru? Da naglasim odmah, ne mislim nista lose, samo me interesuje zasto....mozda si stari korisnik pa si dobio neke povoljnosti. Jer kada sam gledao ponude, uporedjivao sam cene naravno, mnogo povoljnije je bilo u A1, iii nije mala razlika u ceni. Nemam nameru da hvalim jednu a pljujem drugu mrezu, samo sam pravio poredjenje cena i ponuda, kroz tarife.
Ps. Neko je pitao za update 19-50...ja sam nocas dobio.
Kodi radi samo kad staviš ekran da bude na 60hz, ne radi na višim osvežavanjima. Videh pre dva meseca na g100 komentarima na mobilnom svetu, žalili se ljudi dok neko nije izvalio da mora da bude osvežavanje na 60hz da bi Kodi radio.Meni je danas konačno stigao fon,na prvu fon leti,mada nisam imao vremena da se igram nešto previše,odmah isprobao ono što me najviše zanima a to je ready for i šljaka odlično.Mada nisam stvarno testirao nešto "ozbiljno".Oko izgleda,fon izgleda ok,ništa specijalno,ne odskače ni u čemu od mase,za sad zadovoljan,jedno me zeza kodi ali videću zašto.To su neki moji prvi utisci
Kod mene je sve ok, uvek pun signal, jos zivim u malom mestu.Kod mene A1 nema dobar signal. Nema čak ni prosečan
??Kamera na nivou telefona od 150 evra
Gboard nema veze sa telefonom. Koristim je godinama i nikakvih problema sa njom nema.
Kamera nije flegšip ali je daleko od kamere na telefonima od 150 evra.
Ovo ostalo, komentarišem kad i ako dobijem apdejt![]()
Ne radi VoLTE na A1, dva puta mi danas objašnjavaju iz korisničkog servisa da A1 nema podršku za Motorola telefone.Treba da je danas pušten update i da radi VoLTE za A1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari