Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Znam ja zašto, pitanje je više upućeno njemu bilo upravo zbog toga što si naveo :) Ali ono, evo stiže 2022 uskoro i nije ovo Android 2.3.6 :)

Poslednja izmena:
Posle desetak Samsung telefona uzeo Edge 20 pro i nisam se pokajao, malo mi još treba da se priviknem, uzeo prevashodno zbog veličine ekrana 6.7 znam da nije velika razlika 6.5 ali imao A70. Lepo leži u ruci, meni kamera ok, jedino mi smeta što ne mogu zoom preko tastera za jačinu tona, a možda i može ali nisam provalio, i nisam provalio, ako sam dobro razumeo notifikacija tonska za svaku aplikaciju posebno, za sad ave ok, baterija, i odgovara mi osnovni android.Uzeo preko Telenora uz Total 12

Uzeo preko Telenora uz Total 12
Brate, je l mozes samo da mi kazes razloge kupovine telefona u telenoru? Da naglasim odmah, ne mislim nista lose, samo me interesuje zasto....mozda si stari korisnik pa si dobio neke povoljnosti. Jer kada sam gledao ponude, uporedjivao sam cene naravno, mnogo povoljnije je bilo u A1, iii nije mala razlika u ceni. Nemam nameru da hvalim jednu a pljujem drugu mrezu, samo sam pravio poredjenje cena i ponuda, kroz tarife.

Ps. Neko je pitao za update 19-50...ja sam nocas dobio.

stigao je apdejt

Ljudi...ima dole dugmica na traci za nav.
Pitah za promenu mesta istih.
Krug trugao i kvadrat...
Da im mesta promenim.
Posle pitah da li ima opcija kad stisnem kvadrat da se obrisu sve app odjenom,a vi me ucite kako se koristi trougao...krug..
Umesto clear all stoji take SS
Elem,izasla zakrpa za septembar 2021 upravo za edge 20 pro.

Brate, je l mozes samo da mi kazes razloge kupovine telefona u telenoru? Da naglasim odmah, ne mislim nista lose, samo me interesuje zasto....mozda si stari korisnik pa si dobio neke povoljnosti. Jer kada sam gledao ponude, uporedjivao sam cene naravno, mnogo povoljnije je bilo u A1, iii nije mala razlika u ceni. Nemam nameru da hvalim jednu a pljujem drugu mrezu, samo sam pravio poredjenje cena i ponuda, kroz tarife.

Stari korisnik , dao stari telefon u reciklazu, dva drivey uredjaja i još jedan mobilni

Ljudi...ima dole dugmica na traci za nav.
Pitah za promenu mesta istih.
Krug trugao i kvadrat...
Da im mesta promenim.
Posle pitah da li ima opcija kad stisnem kvadrat da se obrisu sve app odjenom,a vi me ucite kako se koristi trougao...krug..
Umesto clear all stoji take SS
Elem,izasla zakrpa za septembar 2021 upravo za edge 20 pro.
Evo drugi put da ti ponovim. Clear all se nalazi skroz sa leve strane kada stisneš kvadrat. Izlistaj aplikacije sa levo na desno do kraja i pojaviće ti se clear all.
Mislim da pozicije simbola ne mogu da se menjaju. Na početku me je pitao hoću li novi način navigacije ili stari.

Kod mene A1 nema dobar signal. Nema čak ni prosečan.

Sećam se svojevremeno kada sam kupio prvi 3G telefon, a 3G signala nema kući (Lelekom Srbija). A u to vreme sam živeo u zgradi na poslednjem spratu. Ljubazna gospođica iz poslovnice mi je rekla da mogu da odem u centar grada i da tamo ima 3G signala.

Poslednja izmena:
Hvala.
Na brzaka sam na pocetky listao kad sam uzeo fon.
I jos jedno pitanjenako mogu ovde..
Kako da na SdMaid obrisem cache za sve app kad odradi scan.
Nadjen1gb kao da moze da se obrise,ali mi ne dozvoljava kada kliknem na kantu

Gde moze da se nadje ovaj telefon trenutno, a da nisu operateri? Najradije bih oficijelno uzeo telefon, zbog povoljne cene i garancije.

Kako stvari stoje, legalno, samo kod operatera.

Meni je danas konačno stigao fon,na prvu fon leti,mada nisam imao vremena da se igram nešto previše,odmah isprobao ono što me najviše zanima a to je ready for i šljaka odlično.Mada nisam stvarno testirao nešto "ozbiljno".Oko izgleda,fon izgleda ok,ništa specijalno,ne odskače ni u čemu od mase,za sad zadovoljan,jedno me zeza kodi ali videću zašto.To su neki moji prvi utisci

Meni je danas konačno stigao fon,na prvu fon leti,mada nisam imao vremena da se igram nešto previše,odmah isprobao ono što me najviše zanima a to je ready for i šljaka odlično.Mada nisam stvarno testirao nešto "ozbiljno".Oko izgleda,fon izgleda ok,ništa specijalno,ne odskače ni u čemu od mase,za sad zadovoljan,jedno me zeza kodi ali videću zašto.To su neki moji prvi utisci
Kodi radi samo kad staviš ekran da bude na 60hz, ne radi na višim osvežavanjima. Videh pre dva meseca na g100 komentarima na mobilnom svetu, žalili se ljudi dok neko nije izvalio da mora da bude osvežavanje na 60hz da bi Kodi radio.

I je l' provaliste šta us unapređenja?
Videh da kada radi otključavanje telefona licem, svetli kružić oko kamere.
Možda je baterija malo bolja (nisam 100 % siguran), ali sa druge strane mi previše zatamni ekran na automatici.

• Like
Reagovanja: Def
Ono sto meni smeta...
Gboard - jedva kuckam bez da pogresim
Nema AOD
Kamera na nivou telefona od 150 evra,tipa redmi note 9
Nema bar led notifikacije
I na kraju...da li neko zna gde mogu da uzmem crnu masku,silikon...samo da je skroz crno.

Meni fali jedino led notifikacija od Sonija koja je imala različite boje za pojedine aplikacije.

Gboard nema veze sa telefonom. Koristim je godinama i nikakvih problema sa njom nema.

Kamera nije flegšip ali je daleko od kamere na telefonima od 150 evra.

Ovo ostalo, komentarišem kad i ako dobijem apdejt :D

Prilozi

• Screenshot_20211012-143338.png
    Screenshot_20211012-143338.png
    66.8 KB · Pregleda: 33
Gboard nema veze sa telefonom. Koristim je godinama i nikakvih problema sa njom nema.

Kamera nije flegšip ali je daleko od kamere na telefonima od 150 evra.

Ovo ostalo, komentarišem kad i ako dobijem apdejt :D

Ćuti barem imaš VoLTE, kod mene nema ni apdejta a VoLTE mogu da sanjam 😁

A znači ipak nisam jedini, rekoh svi dobili, zaglupeo se nešto 100% i već sam se razmišljao da ga kačim na RSA da se ponovo instalira sve. Biće da u serijama ide sve to, tako da sve ok...

Malo me smara što se pali kad je ugašen a priključiš ga na punjač. Ne kapiram zašto nema opciju da se puni ugašen ili sam mašio nešto u podešavanjima.

Treba da je danas pušten update i da radi VoLTE za A1.

Sređen je Volte ovim apdejtom. Sada SMS odlazi momentalno. Trebalo je nekad i po 3-4min da pošalje ukoliko je Volte aktiviran.

Juče treba da je pušten OTA update koji omogućava VoLTE

Ovo je verzija SW koja je puštena pa možda treba par dana da stigne na tvoj telefon.

Prilozi

• viber_image_2021-10-13_19-37-16-730.jpg
    viber_image_2021-10-13_19-37-16-730.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 24
Apdejt je stigao kao i odgovor iz Motorola Srbije da može, A1 kaže suprotno kao i moj mob.
Nema VoLTE 😁

Prilozi

• Screenshot_20211014-195808.png
    Screenshot_20211014-195808.png
    64.4 KB · Pregleda: 23
Nazad
Vrh Dno