nemanjabgd84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 425
Poslednje sto vidim, 29 stepeni u sobi...ai mode. Xiaomi kaze 23...Taj Fuji nema kaonsto rekose, drugo nema neke stvari koje trazim.
Daljinsko upravljanje mi je pod moranjem.
Van kuce sam 10 sati, necu da drnda sve vreme,a necu da dodjem u pakao ili ledaru i cekam da odradi svoje. ***, zivim u potkrovlju i to se oseti....
Tesko da Fuji ovako fusari. Snimio sam klip, ali ne mogu da ga okacim ovde da cujete kako skripi ovo smece...
Ne moze tel da docara koliko se cuje, a klima radi vec sat vremena, nije dakle ono kao prvih par minuta...
E zamisli onda legnes da spavas, tisina i ovo tako skripi..
![]()
Inace, nakon sat i kuair rada po skirinoj instrukciji, kaze da je u sobi 27 stepeni, a saomi i termometar kazu 22...
@nemanjabgd84 klima u režimu grejanja će ti morati raditi 24/7. U nekom prelaznom periodu, kada bude malo hladnije nego što je sad, možeš koristiti funkciju tajmera da se pali u zadato vreme. Imam wifi i ne koristim ga često. Jedino gde je nezamenljiv je kada si duže odsutan iz stana. Moraš da znaš i da wifi ume da bude bagovit, pa kada zakoči pomaže samo čupanje iz utičnice.
Pa sto bi radila 10 sati ako nikoga nema kuci?! Zar nije ok da je upalim cca pola sata, sat pre dolaska kuci ?