Haseo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2007
- Poena
- 330
Samo ako ga obrnuto ubacis u ps5 😂Moze li cd od 4-orke da se koristi za sony 5?
Ne bih da ga odmah pokvarim
Samo ako ga obrnuto ubacis u ps5 😂Moze li cd od 4-orke da se koristi za sony 5?
Ne bih da ga odmah pokvarim
Naterali smo se da je odigramo. Kraj je dosta nolji. Al zasto pobogu prva 1/3 igre nije ni za sta. Pucanje ubace u poslednjoj ili pretposledbjoj misiji 😆Šteta, žao mi je što si bacio pare.
Isto sam i ja tako sa bratom još pre par godina.. srećom pa smo pirata probali na PC-u.
Igraj taj God of War, vredi.
Coop je odlican u - It takes two.
Kao prvo ps+ Kao novom članu kreće od početka pretplate i dostupne su ti igre samo od kada si pretplatnik , ono što je pušteno ranije tebi nije dostupno. Igre koje ubaciš u tvoju biblioteku ostaju zauvek , ali možeš da ih igraš samo kada ti je aktivna pretplata.
Dostupne su ti one igre koje si dobio u mesecima u kojima si imao aktivnu PS Plus pretplatu. Kada ti istekne pretplata i ponovo je obnoviš, igre koje si dobio ranije, su ti ponovo dostupne.
Igre uz PS+ Collection na PS5 su:
Bloodborne
Days Gone
Detroit: Become Human
God of War
Infamous Second Son
Ratchet and Clank
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Until Dawn
Uncharted 4: A Thief’s End
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Fallout 4
Final Fantasy XV Royal Edition
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Resident Evil 7 biohazard
Druže, imaš na sajtu razmena, ljudi prodaju svoje stare PS+ naloga za par hiljada dinara.Znaci ja sad kad platim ps+ imacu samo tipa 3-4 igre dostupne?
Na belom koji sam odmah updateovao baterija je komicno losa, a crni na kom sam odbio update baterija sabija kako je dobra (skoro ko ds4)Kako vam se cini trajanje baterija na novim kontrolerima u poredjenju sa ds4?
Ja sam azurirao oba dzoja i isto mu dodje, mislim da je bas primetno manje u odnosu na ds4Na belom koji sam odmah updateovao baterija je komicno losa, a crni na kom sam odbio update baterija sabija kako je dobra (skoro ko ds4)
Sve ok dok prodavac ne odluči da povrati nalog. Dovoljno je da cimne support, dokaže da je prvi vlasnik i dobija ga nazad.Druže, imaš na sajtu razmena, ljudi prodaju svoje stare PS+ naloga za par hiljada dinara.
Dakle, prodaju naloge sa 50+ igara, samo treba da nastaviš da plaćaš pretplatu i imaš sve te igre, zašto bi sam sebe ograničavao i startovao sa tri igre?
Da ne bude da je reklama, koga zanima neka klikne:
Mislim da trenutno na prodaju ima jedan nalog gde je pretlata plaćana do 25.09, što znači da ako ga kupiš i odmah platiš pretplatu, nećeš imati uopšte lufta, tj. dobićeš i igre za oktobar...
Ovo je domaći sajt, mislim da se ovo ne dešava.Sve ok dok prodavac ne odluči da povrati nalog. Dovoljno je da cimne support, dokaže da je prvi vlasnik i dobija ga nazad.
Naravno da može da se povrati, tako sam ja povratio hakovan US nalog.Ovo je domaći sajt, mislim da se ovo ne dešava.
Drugo, retko ko takav nalog registruje sa svojim pravim podacima, već sa izmišljenim, počev od mesta prebivališta (što i mora jer PSN Srbija ne postoji), pa do imena, i sl, pa ne znam kako će dokazati da je Radovan iz Donje mjaukače vlasnik naloga koji glasi na Miki Mausa iz Ajove...
Ne zanima ih kako se zoveš i odakle si, samo transakcije koje sigurno svako od nas ima na email-u preko koga je napravio nalog.ne znam kako će dokazati da je Radovan iz Donje mjaukače vlasnik naloga koji glasi na Miki Mausa iz Ajove
WAT?Ne zanima ih kako se zoveš i odakle si, samo transakcije koje sigurno svako od nas ima na email-u preko koga je napravio nalog.
Kakve bre transakcije?
Očigledno nisi pratio preprodaju WoT naloga svojevremeno. Čas posla se povrati nalog. To što ti neko da username i password ne znači ništa. Dovoljno je da priloži dokaz o bilo kakvoj izvršenoj transakciji i da povrati nalog.Takođe kad kupuješ nalog od nekog od njega tražiš i dobiješ user (email), pass, pass emaila, sve promeniš za dva minuta i mirna Bačka.
Pa i za PS+ kupuješ kod, kao i za dopunu. I taj kod ti je dokaz kupovine. Jer može da ga zna samo originalni vlasnik.WAT?
Kakve bre transakcije?
PSN nalog se pravi u tri klika, nikakve transakcije nema.
Takođe kad kupuješ nalog od nekog od njega tražiš i dobiješ user (email), pass, pass emaila, sve promeniš za dva minuta i mirna Bačka.
Prišem o PS Plus nalogu, retko ko kupuje i igre na tom nalogu da bi ostao trag transakcije osim ako ne računa da će mu to biti jedan jedini nalog, ali onda ga i ne prodaje.
Takođe, glupo bi bilo (mada možda i to neko radi) kupovati PSN dopunu pa kupovati PS+, umesto da se odmah kupi PS+ reedem code, a onda ti ne ostaje nikakav trag uplate ili bilo čega, osim da si iskoristio kod.
Uglavnom moja poenta je bila da potraži takav nalog, još nisam čuo da je kod nas neko nekoga prevario sa PS+ nalogom, "povratio" nalog koji je prodao i sl...
Ako neko nekog i zezne to je uglavnom slučajno i nesporazum se brzo reši...
EDIT: Ukratko, ovo što piše @DBraveZ ...
Garant član Kosta_ ?Ja sam uzeo jedno 20-tak igara do sada, ostao sam samo bez jedne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari