Najduhovitiji na forumu 🏅Dobije se bure kupusa i tursije.
A Way Out ? Ne znam dal si probao, al znas kakav je to krs od igre. Ustvari nije ni igra, nego gubljenje vremena.Alavi smo za 1$ da odigramo Way Out i Dirt 5 😆
Kakvo pitanje takav i odgovor.Najduhovitiji na forumu 🏅
valjda kupus i tursija i skini mi se vise vec smaras ovuda dokonI sta bi sazna li ti sta se dobija uz EA play?
Sitnica, 59USD...Koja je cena za crnu masku?
Evo s bratom nazalost uzeh na popustu 6$, polakomila me reklama. Inam sjajnog coop igraca. Za 28 godina aktivnog gejminga, mogu reci da isprazniju s pricom igru nisam igrao NIKAD. Jeste indie i da ju je 35 ljudi pravilo, al zasto pobogu barem bilo kakav story nije napravljen, prica, tema, lik, dijalog. I to igra u kojoj je prica glavna a gameplay sporedan.A Way Out ? Ne znam dal si probao, al znas kakav je to krs od igre. Ustvari nije ni igra, nego gubljenje vremena.
Iskreno, i ja rado dajem pare dbrand-u - neverovatno su kvalitetni.Sitnica, 59USD...
Po meni bolje kupiti onih decal stikera sa Alija, sasvim pristojno izgledaju, a ima ih u svim dezenima, bojama, teksturama i kustomizacijama, a iz iskustva korisnika vidim da su praktično neuništive jednom kad se pravilno nanesu i zalepe...
Još ti ostane 50USD u džepu...![]()
Poslednja koja mi je ostala iz PS Plus Kolekcije sa zelim da igram, nesto se ne usudjujem.Iako nije moj tip igara, uzeh da odigram god of war na ps5. dzizs, ona borba sa stranger-om vec nakon uvodnih pola sata igre je nesto najbolje sto sam odgledao/odigrao imu nekoj akcionoj video igri ikad, narocito kamera i zvuk, ludilo potpuno : )
Ne mozes da ga pokvaris. Da ne moze, ne ocita disk i to je to.Moze li cd od 4-orke da se koristi za sony 5?
Ne bih da ga odmah pokvarim
Šteta, žao mi je što si bacio pare.Evo s bratom nazalost uzeh na popustu 6$, polakomila me reklama. Inam sjajnog coop igraca. Za 28 godina aktivnog gejminga, mogu reci da isprazniju s pricom igru nisam igrao NIKAD. Jeste indie i da ju je 35 ljudi pravilo, al zasto pobogu barem bilo kakav story nije napravljen, prica, tema, lik, dijalog. I to igra u kojoj je prica glavna a gameplay sporedan.
Uzas uzasa…
Nije igra, ovo ne znam sta je… Neki demo multiplayera, ne znam kako bih nazvao. Nisam video tvoju poruku pre kupivine nazalost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari