Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Nema nacina da se igre od drugog usera uklone sa home screen-a? Znam da mogu da se hajduju, ali to ih samo hajduje sa necijeg PSN profila, da se ne vide trofeji i tako to.

dvtkme.jpg

Koja je cena za crnu masku?
Sitnica, 59USD... :rolleyes:

Po meni bolje kupiti onih decal stikera sa Alija, sasvim pristojno izgledaju, a ima ih u svim dezenima, bojama, teksturama i kustomizacijama, a iz iskustva korisnika vidim da su praktično neuništive jednom kad se pravilno nanesu i zalepe...

Još ti ostane 50USD u džepu... :ROFLMAO:

A Way Out ? Ne znam dal si probao, al znas kakav je to krs od igre. Ustvari nije ni igra, nego gubljenje vremena.
Evo s bratom nazalost uzeh na popustu 6$, polakomila me reklama. Inam sjajnog coop igraca. Za 28 godina aktivnog gejminga, mogu reci da isprazniju s pricom igru nisam igrao NIKAD. Jeste indie i da ju je 35 ljudi pravilo, al zasto pobogu barem bilo kakav story nije napravljen, prica, tema, lik, dijalog. I to igra u kojoj je prica glavna a gameplay sporedan.
Uzas uzasa…
Nije igra, ovo ne znam sta je… Neki demo multiplayera, ne znam kako bih nazvao. Nisam video tvoju poruku pre kupivine nazalost.

Sitnica, 59USD... :rolleyes:

Po meni bolje kupiti onih decal stikera sa Alija, sasvim pristojno izgledaju, a ima ih u svim dezenima, bojama, teksturama i kustomizacijama, a iz iskustva korisnika vidim da su praktično neuništive jednom kad se pravilno nanesu i zalepe...

Još ti ostane 50USD u džepu... :ROFLMAO:
Iskreno, i ja rado dajem pare dbrand-u - neverovatno su kvalitetni.

^ Ok, verujem da jesu...

Napisao sam iz ličnog iskustva da alternativa (a to su ti Aliexpres stikeri) izgledaju vrlo korektno i dugotrajni su, bar za PS4, a koštaju 5 i više puta manje, čisto da neko ko razmišlja o ovakvom moddingu ima i drugu opciju...

Iako nije moj tip igara, uzeh da odigram god of war na ps5. dzizs, ona borba sa stranger-om vec nakon uvodnih pola sata igre je nesto najbolje sto sam odgledao/odigrao imu nekoj akcionoj video igri ikad, narocito kamera i zvuk, ludilo potpuno : )

Iako nije moj tip igara, uzeh da odigram god of war na ps5. dzizs, ona borba sa stranger-om vec nakon uvodnih pola sata igre je nesto najbolje sto sam odgledao/odigrao imu nekoj akcionoj video igri ikad, narocito kamera i zvuk, ludilo potpuno : )
Poslednja koja mi je ostala iz PS Plus Kolekcije sa zelim da igram, nesto se ne usudjujem.
Ja odigrao Until Dawn, sad vise ne zelim horor igre posle ove lepotr i da igram

Da, da, isti efekat sam imao kao @ixinho
Bas ludilo, Matrix fazon

Par pitanja za PS+...
1. Koliko ima igara dostupnih preko PS+?
2. KOliko sam skontao, svaki mesec dodaju neke 3 nove igre. Sta se desava sa starim? Jel ih izbacuju ili ne? Ako krenem da igram neku igru i ne zavrsim je, a oni je uklone iz ps+, jel mogu i dalje da je igram?
3. Gde mogu da vidim listu PS+ igara?

Dostupne su ti one igre koje si dobio u mesecima u kojima si imao aktivnu PS Plus pretplatu. Kada ti istekne pretplata i ponovo je obnoviš, igre koje si dobio ranije, su ti ponovo dostupne.

Igre uz PS+ Collection na PS5 su:
Bloodborne
Days Gone
Detroit: Become Human
God of War
Infamous Second Son
Ratchet and Clank
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Until Dawn
Uncharted 4: A Thief’s End
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Fallout 4
Final Fantasy XV Royal Edition
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Resident Evil 7 biohazard

Poslednja izmena:
Kao prvo ps+ Kao novom članu kreće od početka pretplate i dostupne su ti igre samo od kada si pretplatnik , ono što je pušteno ranije tebi nije dostupno. Igre koje ubaciš u tvoju biblioteku ostaju zauvek , ali možeš da ih igraš samo kada ti je aktivna pretplata.

Evo s bratom nazalost uzeh na popustu 6$, polakomila me reklama. Inam sjajnog coop igraca. Za 28 godina aktivnog gejminga, mogu reci da isprazniju s pricom igru nisam igrao NIKAD. Jeste indie i da ju je 35 ljudi pravilo, al zasto pobogu barem bilo kakav story nije napravljen, prica, tema, lik, dijalog. I to igra u kojoj je prica glavna a gameplay sporedan.
Uzas uzasa…
Nije igra, ovo ne znam sta je… Neki demo multiplayera, ne znam kako bih nazvao. Nisam video tvoju poruku pre kupivine nazalost.
Šteta, žao mi je što si bacio pare.
Isto sam i ja tako sa bratom još pre par godina.. srećom pa smo pirata probali na PC-u.
Igraj taj God of War, vredi.
Coop je odlican u - It takes two.

Nazad
Vrh Dno