Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam resio da kupim jos nesta kritpa za ovaj mesec ...

Uzeo sam MATIC jel nemam ga nista, a deluje mi kao OK projekat i ima najveci ROI od nove godine do danas ...

A za drugu polovinu para sam uzeo SIBA-u,

Razlog je za SHIB-a je to sto neki whale kupio to ***** za 44 miliona USD-a pre par dana..

Ako moze onako da divlja ona budalastina od DOGE-a onda cu i ja majmunisem malo sa ovim kerovina..

Prijatan ostatak nedelje zelim :)

Na YT kažu da će Shiba na dolar, samo što nije:)

To za vesti i realnu upottebu je diskutabilno. Ima primera i za jednu i za drugu stranu, mnogo vise za prvu. Malo je ljudi koje zanima realna upotreba, svi hoce da zarade i reaguju na vesti. LTC je malo specifican jer ima veliki broj long term holdera ali ne privlaci nove likove. Novi ulaze i traze sansu u novim novcicima s puno obecanja, tako se pumpaju ashitovi. Obecanje nista ne kosta.
Zaro LTC ostaje konstantno zapostavljen dok s druge strane Doge skacu u najezdi novih koji sve sto je znaju je : Doge to the moon.
Ti ljudi veruju da je Doge savrsen, da ima najnizu cenu transakcija itd. i porede ga sa ETH i LTC. Pun twitter likova koji ne znaju ni u sta su ulozili, 0 istrazivanja. Marketing je odradio svoje. Mene marketing ne zanima, samo razvoj i realna primena.

Nemoj potcenjivati glupost, nekaki dronjavi razvoj i realna primena nemaju nikakve šanse protiv gluposti, primera na sve strane.

😁 Pogledajte prilog 319402
Odusevljen sam akcijom. Personal security at its best!

Da im nešto stvarno zapelo za ličnu sigurnost poklanjali bi LAR Grizzly, Wildey, Dan Wesson, Wilson combat... nešto konkretno, Glock je za devojčice.

Nego, polako krenulo crvenilo, jel očekujete reke krvi sutra i u utorak il stanje redovno?

Na YT kažu da će Shiba na dolar, samo što nije:)

Nemoj potcenjivati glupost, nekaki dronjavi razvoj i realna primena nemaju nikakve šanse protiv gluposti, primera na sve strane.

Doge je uradio nesta tipa 114x od novembra do februara cini mi se. ( ja cu bito srecan i ako uzmem 10x )

Ovo je bilo cisto da iskoristim ako bude ponovo takvih idiotizama ( DOGE visoko na listi sad pa njega necu da uzimam )

Prosli vikend je bio +10% red bi bio za sledeci da padnemo bar 3% mozda i 5% ..

Sve je moguće, i ja bacio neki sitniš na Shibu i Safemoon.
Al vr mi je pišična fora da se Shiba može šibnuti u stejk na Bajnansu, nisam mogo da odolim, to mi najdraži besmislen potez za ovu godinu.

Doge je uradio nesta tipa 114x od novembra do februara cini mi se. ( ja cu bito srecan i ako uzmem 10x )

Ovo je bilo cisto da iskoristim ako bude ponovo takvih idiotizama ( DOGE visoko na listi sad pa njega necu da uzimam )

Prosli vikend je bio +10% red bi bio za sledeci da padnemo bar 3% mozda i 5% ..

Pogledaj ovaj video (ako već nisi). Vrlo detaljna analiza, meni je priča slična FEGu, možda se trud oko mim coina isplati i napravi nešto što će možda napraviti i novi ath.

Sve je moguće, i ja bacio neki sitniš na Shibu i Safemoon.
Al vr mi je pišična fora da se Shiba može šibnuti u stejk na Bajnansu, nisam mogo da odolim, to mi omiljen besmislen potez za ovu godinu.
Za bednih 3% APY za shibu :D

Ako nastavim ovako izmedju 46-50k eto lepe prilike za altove tj. povratak u BTC iz altova.... Gde god BTC da krene u Q4

(Ocekujem 52-54k a zatim da privremeno sidjemo ispod 40k)

Toliko polemike oko LTCa..... Ima li XEM hodlera na Benchu... Debelo nisko se nalazi u odnosu na btc...

Kome je do stejkovanja na Binance, povremeno tamo viđam vrlo čudne i isplative ponude za stejk na 15 dana za razne novčiće ali morate biti brzi, ne treba mnogo da okače sold out. npr ovo:

Samo jednom sam to uspeo sa Cardanom i za 15 dana uzeo više nego oni mučenici što su se u isto vreme zapljunuli na 90 dana. APY sam viđao i 40% u takvim ponudama, ne znam u čemu je fora ali nije prevara. Ako naleti, iskoristite.

Crypto market cap napravio vrlo lep W, target za ovaj pattern bi trebalo da nas odvede na novi ATH. Ili to možda ja samo priželjkujem. ;) Prostora ima, RSI je još dosta nizak.

screenshot.png

Na berzi niz oprečnih signala, treasury yield raste, ali se junk bonds drže, iako dolar raste. 🤷‍♂️ Začudo, stock market kulira sve znake upozorenja, uprkos solidnom padu, nema nikakvog signala za paniku. Sve me to navodi na misao da ćemo da imamo solidan skok u toku sledeće nedelje. Ovakve turbulencije, usponi i padovi su karakteristični za stock bull market koji se bliži kraju. Na kraju će samo sreća odlučiti kome opanci, a kom obojci.

Izvinjavam se za mali off topic:
1. pitanje: Da li je neko obezbedjivao likvidnost na nekom Uniswap pool-u? Koliko bi izasla transakcija za to posebno?
2. pitanje: Koji je najjeftiniji nacin da dobijem WETH?
Ne ulažem mnogo u likvidnost, ~$500 pa bih da proverim koliki bi me fee izašao na početku odma

Iskreno, na 500$ se ne isplati da budes liquidity provider...
Ja recimo dodam likvidnost tek na svakih 5000$ i to sam na najisplativijim pool-ovima tipa eth-usdc gde je prosecni godisnji APY oko 15-20%...

Ako insistiras da dobijes odgovor, okvirno racunaj da ce ti transakcija potrositi bar 80% gas limita od onog sto ti app.uniswap odredi kad krenes u dodavanje likvidnosti i iskoci ti metamask transakcija sa gas limit-om. Tacna cena naravno zavisi od trenutka u kom saljes tj od cene gasa.

Za 10 minuta napravili su milijardu prometa na btc-u i stali su. Neko je kupio vecu kolicinu. Videcemo sutra hoce li krenuti opet. Spremaju se svi za skok.

Za 10 minuta napravili su milijardu prometa na btc-u i stali su. Neko je kupio vecu kolicinu. Videcemo sutra hoce li krenuti opet. Spremaju se svi za skok.
Mene od rodjenja kopka jedno pitanje. Ako je na btc-u napravljen promet od milijarde i logicno cena skocila 1-2-5%, nije ni bitno, zasto se isti chart preslikava i na ostale valute na kojima nije napravljen procentualno isti promet? Kako je moguce da vecina u isto vreme skace i pada u milimetar (manje-vise), ako su promet i potraznja razliciti? To nikako ne mogu da dokucim.

@sunce86 hvala za info ovo mi mnogo znaci, tacnije znacice mi za godinu pio dana..

P.S. Sad vidim BTC 49k jel su normalni ovi idioti... umesto da iscooliraju par nedelja da mu dalju malo vremena da oladi spekulati odma krenuli.

BTC je ****** koji ne ume lepo da raste po 1-2-3% nedeljno nego sve ovako.

Tacno se oseti odiotizam rulje..

Poslednja izmena:
Promet moze da bude i 100 milijardi a da cena ne mrdne. Isto tako moze i da skoci kao sada ali i da padne. Altovi mogu da skacu i ne moraju jer se trfuju i prema dolaru i prema btc-u.

Koja je fora sa nekim tviterasom PlanB, vidim svi ga pominju, izmedju ostalih i ovaj Bendzamin? Jel pogadjao nesto sem sto glumi ludilo? Mislio sam plan B fazon ako je bear, a plan A im nastavak bulla lol trebalo mi malo da ukapiram

Koja je fora sa nekim tviterasom PlanB, vidim svi ga pominju, izmedju ostalih i ovaj Bendzamin? Jel pogadjao nesto sem sto glumi ludilo? Mislio sam plan B fazon ako je bear, a plan A im nastavak bulla lol trebalo mi malo da ukapiram

Pogledaj ovo i bice ti jasnije ( zaboravio sam sta se tacno pricalo ovde pa bolje da ne prepricavam ) ...

• Like
Reagovanja: MPM
Smorio sam se. Na bloku 2153088 krenuce signal za taproot na LTC-u. To je tek za 33 dana. 14 dana trajace glasanje... Znaci MW ce biti pusten tek u decembru. Lepo je tempirano za kraj godine ali previse se razvuklo.

Smorio sam se. Na bloku 2153088 krenuce signal za taproot na LTC-u. To je tek za 33 dana. 14 dana trajace glasanje... Znaci MW ce biti pusten tek u decembru. Lepo je tempirano za kraj godine ali previse se razvuklo.
Samo da ne bude ono "za dve, najvise tri godine".

U pravu si, zabrojah se :) .
A već za koji dan, po tom grafikonu vidi se skok na 50k+, baš da vidimo hoće li.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno