Dr Dragan
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2019
- Poena
- 95
koja si mreža pošto vidim imaš VoLTE?
koja si mreža pošto vidim imaš VoLTE?
Kolega jer si resio problem posto ja imam identicansa Samsung A72.Sve sam namestio i uradio kako su rekli (ukljucena opcija,azuriran softver,resetovao...)a VoLTE nema? Ostalo mi je eventualno da zamenim USMS karticu ako ona uopste da se zaje..,mada sam je uzeo pre 6-7 godina i da pravi ovaj problem...Jedno pitanje:Skoro sam pazario ovaj telefon i imam problem sa VoLte.Zvao sam A1,dva puta dobio poruku da je aktiviran,aktivirano u podešavanjima no međutim ne pojavljuje se značkica VOLTE i tokom razgovora telefon prelazi na 3G.Šta da radim?
Evo da kažem da sam problem rešio ubacujući karticu u stari A7 tel.Kad sam vratio u A. 72 je odmah proradila...možda će nekom pomoćiKolega jer si resio problem posto ja imam identicansa Samsung A72.Sve sam namestio i uradio kako su rekli (ukljucena opcija,azuriran softver,resetovao...)a VoLTE nema? Ostalo mi je eventualno da zamenim USMS karticu ako ona uopste da se zaje..,mada sam je uzeo pre 6-7 godina i da pravi ovaj problem...
Je l' to ikonica za gubljenje signala ili ispadanje kartice!?Jel ima još neko bag sa gubljenjem signala od ovog poslednjeg update?
Evo već drugi put mi se pojavi ova ikonica gore kao da uopšte nemam signal, onda restartujem telefon i sve bude ok neko vreme... Pogledajte screenshot.
Kako radis wipe cash?Nemam tih problema. Posto je ovaj apdejt bio bas veliki,odradio wipe cesha i restart telefona
Pa ne znam ni sam. Moguće da je to ikonica kao kad nema kartice u telefonu. Uglavnom to je krenulo da se dešava od kako je stigao update pre desetak dana. Ja karticu nisam dirao od kako sam kupio telefon u junu.Je l' to ikonica za gubljenje signala ili ispadanje kartice!?
Da otvaraju i pale, osim ako izričito tražiš da to ne rade.Da li neko zna, kada se uzima telefon preko mts-a na primer, da li u poslovnici otvaraju kutiju i pale telefon?
Jeste 12,moja greška.Mislis 12? Nisam jos
Gde si uzeo telefon?Jeste 12,moja greška.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari