pa zar nema g bas model edge 20 za 64000Jako čudna stvar za ove modele Motorole, šta ih ima jako mala količina u prodaji..zapravo Edge 20 se još uvek nije pojavio kod operatera, niti u jednoj zvaničnoj radnji ?!?
Za KP ne znam nisam pratio..
Pitanje je da li će se uopšte i pojaviti ??
Online prodavnica im je azurna bas.meni je najsmesniji a1 izbace na sajtu i stave nije dostupno za online,odes u prodavnicu gde kazu samo online...kako doci do telefona pojma nemam
Ti njima kazes da upale oni Volte i da ne beru brigu da li ce raditi. Ne daj boze da nauce nesto sem onih brosura sto dobiju od drugih ludaka iz tih kompanija.... Cirkus.Upravo sam takav ali preslikan odgovor dobio😂
Kod operatera ili slobodna prodaja?Kod operatera ne može da se kupi samo uredjaj?Pro je koliko vidim ponovo dostupan.
Kao što rekoh, nisam primetio da ga ima bilo gde..pa zar nema g bas model edge 20 za 64000
Kod operatera. U Telenoru nije isplativo kupiti u slobodnoj prodaji.Kod operatera ili slobodna prodaja?Kod operatera ne može da se kupi samo uredjaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari