Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

jutros još jedan apdejt, moto camera tuner 4

Još juče je to meni došlo. Zapravo to bi trebalo da je odgovorno za same slike ali ja ne vidim razliku nikakvu. No naučio sam da kažemo da koristim kameru... :)

Jako čudna stvar za ove modele Motorole, šta ih ima jako mala količina u prodaji..zapravo Edge 20 se još uvek nije pojavio kod operatera, niti u jednoj zvaničnoj radnji ?!?
Za KP ne znam nisam pratio..
Pitanje je da li će se uopšte i pojaviti ??

meni je najsmesniji a1 izbace na sajtu i stave nije dostupno za online,odes u prodavnicu gde kazu samo online...kako doci do telefona pojma nemam

Jako čudna stvar za ove modele Motorole, šta ih ima jako mala količina u prodaji..zapravo Edge 20 se još uvek nije pojavio kod operatera, niti u jednoj zvaničnoj radnji ?!?
Za KP ne znam nisam pratio..
Pitanje je da li će se uopšte i pojaviti ??
pa zar nema g bas model edge 20 za 64000

Pro je koliko vidim ponovo dostupan.

meni je najsmesniji a1 izbace na sajtu i stave nije dostupno za online,odes u prodavnicu gde kazu samo online...kako doci do telefona pojma nemam
Online prodavnica im je azurna bas.
Ja sam ga uzeo kod njih ali sam se predstavio kao terorista opasan dinamitom 🙂
Inace sam naucio od njihove podrske da Motorola ne podrzava volte 😂

Tako je, ne podržava :D

Prilozi

• Screenshot_20210930-212917-141.png
    Screenshot_20210930-212917-141.png
    40.9 KB · Pregleda: 60
  • Like
Reagovanja: Def
Volim te podrske koje misle da samo Samsung S serija i iPhone podrzava volte. Sve strucnjak do strucnjaka :D

• Like
Reagovanja: Def
Upravo sam takav ali preslikan odgovor dobio😂

Ima trenutno edge 20 pro kod jednog i edge 20 kod drugog operatera na stanju, moze da se kupi samo telefon koliko znam.

Nisam uspeo da nadjem opciju za samo telefon,ako je cena ok da pazarim neki a ako je nerealno naduvana cena da sačekam da izadje u slobodnoj prodaji

pa zar nema g bas model edge 20 za 64000
Kao što rekoh, nisam primetio da ga ima bilo gde..
Uostalom njegova cena (barem ona preporučena-najavljena) bi trebalo biti 50.000 RSD, ako sam dobro ispratio.

Sad videh da se ponovo pojavio u prodavnici G, poručih ga da ne nestane opet

Hahaha, stvarno nema sad. Ja i platih, valjda će da mi stigne 😂

Ja sam uzeo edge 20 pro u A1, povoljno me izašao...nego imam pitanje...s obzirom da na telefon ne mogu klasične 3,5mm slušalice, hteo sam kupiti adapter ,jedna strana USB type c, a sa druge strane da ima i type c i 3,5mm, kako bih mogao koristiti i punjač i slušalice istovremeno... Pa me zanima mišljenje da li je taj adapter štetno koristiti, jer mi je jedan od radnika u winwinu sugerisao na posledice

Ne znam sta je sa ovim kineskim telefonima ali proximity senzor opet ne radi kako treba - u poslednja 3-4 dana redovno obrazom palim spikerfon nehoticno... A nemam ga ni mesec dana.

Da li je realno da se guraju procesori, RAM prostor a da se zaboravi zašto telefon prvobitno služi?

Poslednja izmena:
Lako se testira da li ti brljavi proximity. Čisto da izjavim za dnevnik, 0 problema sa istim do sada.

OK. Kako se testira?

Po meni je proximity preagresivan.

Ti kao da si imao 2 smatfona u zivotu...
To sto je Vlada opisao je tipican slucaj za Xi telefone, licno iskusio i sam na vise telefona.
Ponekad savrseno radi, ponekad konstantno brljavi.
Sada imam Oppo i kod njega zna da se desi, mada retko.
Tako da nije radi ili ne vec je problem najverovatnije u hw jer je uglavnom scenario radi sve dobro u pocetku... Mada to nas ni ne treba da zanima vec proizvodjace, koji uglavnom kazu ne drzis pravilno telefon...
Interesantno, Samsung S i iP znam pravilno da drzim, ostale ne...

Pa svi proximity senzori su kineska posla.

Možda ih Kinezi izrađuju samo što na prste jedne ruke možeš izbrojati npr. Xiaomi modele na kojima funkcioniše,a na prste druge Samsunge na kojima ne funkcioniše...Kada gledam novi telefon i interesujem se šta da uzmem nekako svaki put zaboravim da provjerim proximity jer mi se to podrazumijeva da će da radi da valja...Strašno je kvalitet tehnike opao otkad su Kinezi postali bitni igrači...

Ali vrhunski je kako smo došli do zaključka da sad i proksimiti ne radi. Neverovatni ste zaista ponekad :D Ponoviću još jednom, sve radi kako treba.

Vrh Dno