To sam Kineskim gradjevincem nije od jutros, to traje neko vreme i za to se zna. Ne, nisam smatrao da je to razlog da pada cena i dalje tvrdim da to nije razlog. I ne, nisam prodao svoje novcice i nemam nameru da ih prodajem. To sto si ti ogorcen jer je cena pala ne znaci da treba da prozivas bilo koga. Ti trgujes za sebe i niko ti ovde ne pruza i ne naplacuje nikakvu uslugu tako da i ne treba da imas ikakva ocekivanja.Frka u Kini, veliki građevinski preduzimač je bankrotirao, sinoć sam prodao velike količine kripta. Berze se jutros otvaraju sa gubicima, žurka počinje kad se otvore američke berze, a SPX je u petak zatvorio na glavnom support-u.
Kako niko ne kaze "e ljudi kineski proizvodjac propao bla bla evo ja SAD prodajem ili UPRAVO sam prodao..." nego svi dodjete SUTRA kad se sve uveliko desilo i desava i mojoj babi je jasno da je trenutno pad i onda izigravate neke baje kako ste nesto kao vi bas uradili. Ajde bre nismo deca. Ja sam LINK kupio za solidnu kolicinu za mene novca na 29 i evo sad pada i propustio sam, zeznuo sam se, ali da prodajem necu jer ne vredi sad da se pravim pametan...
Samo da podsetim ekipu. I novajlije. Ispratite 42k ako probijemo idemo na 39 pa 37, 37.5.50% kripta prodao, cekam pad, orderi 42,39,37... Cupajte lovu ko jos moze a da je na 0, i cekajte naredne 2 nedelje su kljucne![]()
Svi mi koji smo u kriptu tu netreba da brinemo za budućnost kad tad bićemo u plusu
+ mnogooo srece - da se razumemo 😉Svi mi koji smo u kriptu tu netreba da brinemo za budućnost kad tad bićemo u plusu, naravno ako niste teški kockari.
Ko je spretniji imaće više, a spretan može biti samo onaj ko uči,čita, informiše se i sam donosi odluke i ne sluša druge, time i ne krivi druge i nije ljubomoran na suprotne stavove.
Morbius-e,Zašto? Ako američka vlada reši da brani dolar i podigne kamatne stope, ja ne očekujem da će kripto ikad opet biti ni blizu ovim cenama.
sreća se zaslužuje+ mnogooo srece - da se razumemo 😉
Citirao je Morbiusa ali nije dobro citirao. Više od pola posta je Morbiusovo palamudjenje.To sam Kineskim gradjevincem nije od jutros, to traje neko vreme i za to se zna. Ne, nisam smatrao da je to razlog da pada cena i dalje tvrdim da to nije razlog. I ne, nisam prodao svoje novcice i nemam nameru da ih prodajem. To sto si ti ogorcen jer je cena pala ne znaci da treba da prozivas bilo koga. Ti trgujes za sebe i niko ti ovde ne pruza i ne naplacuje nikakvu uslugu tako da i ne treba da imas ikakva ocekivanja.
Kamatne stope se podižu u vremenu kada je ekonomija jaka. Trenutno je ekonomija katastrofalna, a javni dug Amerike je veći procenat GDP-a nego za vreme drugog svetskog rata.Zašto? Ako američka vlada reši da brani dolar i podigne kamatne stope, ja ne očekujem da će kripto ikad opet biti ni blizu ovim cenama.
Kamatne stope se podižu u vremenu kada je ekonomija jaka. Trenutno je ekonomija katastrofalna, a javni dug Amerike je veći procenat GDP-a nego za vreme drugog svetskog rata.
Ako podignu kamatne stope i malo, pucaće sebi u nogu i dovešće do totalnog pucanja svih sistema, za šta trenutno ne postoji politička volja.
Pogotovo što imaju izgovor u vidu covid epidemije, da štampaju i dalje ogromne količine valute.
Videcemo kako ce izdrzati nocas i krenuti na sutrasnje otvaranje berza.
Jel pratio neko dal je bilo likvidacija btc?
On je dugo vremena mračio pa je omanuo, pa je onda postao bullish u poslednje vreme. Isprati profil mesec dva unazad...Sad sam malo citao twiter nalog @CryptoCapo_
Sinoc je oko 22h uredno najavio da je vecinu prebacio u $ i da ce biti shaking, a ja mu ne verovah. Sada ima dva scenarija, jedan 42-44k, pa skok do kraja godine, a drugi pad na 38K gde Eth ocekuje na 2500$, pa posle toga ka novim visinama.
A ko tebe da shvati ozbiljno? Pala cena malo a ti pljujes ovde. Pritom ne smes cak ni licno da prozoves nekoga nego pljujes niz vetar pa koga pogodi. Hajde iskuliraj s tim, pokazi malo dostojanstva. Nije ovo ni prvi ni poslednji pad.Ja samo kazem da ko sve zna i uzima lovu ne pise na ovom forumu sigurno, ja se ne zalim za sad sam u plusu i ne igram se sa ulozenim to je vraceno. Samo najvise pise neko ko prognozira pad non stop i onda kad se desi kaze rekao sam vam i lik koji je tezak holder i kao takav ima samo jedan savet bice dobro svi cemo se obogatiti samo ne zna kad isto kao i ovaj sto ceka da svi propadnemo. No dobro, populizma i lozenja nikad dosta, svako bira koga cita i shvata ozbiljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari