Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
i kakav je plan kad izadje ova avetinja? jel igramo multi ili ce svako solo da prati pricu i cinematike?
Ne.jel istina da ce d2r da ima besplatan reset skillova i stat poena u svakom momentu?
Za sve. Na nulu sve resetuje.jel den of evil daje respec za sve? i skillove i stat poene?
Trapsin. Ili summon Necro. Ili caster Druid, prvo fire pa pređeš na windy (Tornado + Hurricane). Javazon za farmovanje krava...
Svi forsiraju Sorc za prvog lika jer ima Teleport ali ne bih preporučio nekome ko nije ranije igrao...
naravno, voli trapasin +skills, ali je kao sto kazes super safe, i jako zabavan. zato cu verovatno to da igram, po prvi put verovali ili ne. svaki put kad sam krenuo assasinku da igram odustao sam - boga pitaj zasto. jednostavno mi se nije uklapala u d2 svet kao rpg otkud znam. pa ni druid mi se nesto ne uklapa.Upravo tako, Hammerdin traži opremu...
Voli i Trapsin +skills, to ti je najbolji način da povećaš dmg, ali je bar bezbedan i zabavan (meni) za igru...
Inače, brzina bacanja zamki skalira sa attack speed, ne cast speed, čisto da znaš. Dobra vest je da ne treba mnogo AS da se maximizuje brzina postavljanja...
Ja jos nisam prelomio koju verziju cu da igram. Posle iskustva sa D3 koji sam igrao i na PC i na PS4, radije bih D2R igrao na konzoli, naravno ukoliko ne bude nekih problema sa kontrolama.Ima li konzolnih igraca koji cekaju cetvrtak (ps4, ps5 ili daleko bilo switch?) ili su svi stara skola m+k?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari