Šta je novo?

Diablo II Resurrected

i kakav je plan kad izadje ova avetinja? jel igramo multi ili ce svako solo da prati pricu i cinematike?

igramo, sorc prva :)

ja cu ili paladina ili nekro-a da budem neka korist za grupu. paladin ima auru, a nekro ima gomilu skeletona da prave guzvu i ima curses, kapiram da je to kool. ko je jos koristan za grupu, barb?

Da li ce biti guild support kao u D3, zna li neko?

nisam ni znao da u d3 ima guild support

Zovu se klanovi, ali to je to. Bio je Bench klan svojevremeno, way back when :)

Msm ima ga i sad, koliko vidim. Nisam duuugo igrao, presao sam na PoE, ali sad sam uzeo opet, cisto kao pripremu.

jel istina da ce d2r da ima besplatan reset skillova i stat poena u svakom momentu?

znaci ako me buildujes kako treba moras da reroll-ujes kao nekad?

zasto onda neki yt streameri pricaju: ah levelujes ovako, pa na lvl 30 resetujes pa ides na ovaj build, pa na lvl 60 resetujes i ides na ovaj, i tako, neki silni reseti?

Ima reset jednom po svako nivou težine (Den of Evil quest). Na to oni misle. A možeš i da farmaš rescpec token.

jel den of evil daje respec za sve? i skillove i stat poene?

to je fino :)

i dalje ne znam sta da igram :D

Trapsin. Ili summon Necro. Ili caster Druid, prvo fire pa pređeš na windy (Tornado + Hurricane). Javazon za farmovanje krava...

Svi forsiraju Sorc za prvog lika jer ima Teleport ali ne bih preporučio nekome ko nije ranije igrao...

mislim ds ce da bude trapasin :D hteo sam i cekicadina da igram, ali me mrzi, slab je dok mu ne nabacis gear.

Upravo tako, Hammerdin traži opremu...

Voli i Trapsin +skills, to ti je najbolji način da povećaš dmg, ali je bar bezbedan i zabavan (meni) za igru...
Inače, brzina bacanja zamki skalira sa attack speed, ne cast speed, čisto da znaš. Dobra vest je da ne treba mnogo AS da se maximizuje brzina postavljanja...

Poslednja izmena:
Uzeh neki nintendo switch na oglasima za male pare da isprobam D2R da vidim moze li da mi vrati onaj osecaj zabave od pre 20ak godina, pa ako bude valjalo, mozda se i prebacim na neki ozbiljniji uredjaj (Trenutno samo M1 macbook koristim, a na njemu ne moze nikako D2R da se potera, upao sam u tech alfu pre nekoliko meseci i nije bilo boga na virtuelizovanom windowsu kroz parallels da je poteram).

Trapsin. Ili summon Necro. Ili caster Druid, prvo fire pa pređeš na windy (Tornado + Hurricane). Javazon za farmovanje krava...

Svi forsiraju Sorc za prvog lika jer ima Teleport ali ne bih preporučio nekome ko nije ranije igrao...

Sta znam, ja bih na primer uvek preporucio sorc nekome ko nije nikad igrao, i uputio ga odmah kod countessice na rano farmanje tal i eth runa za stealth, stealth je po meni br 1 boost : )

Bas dugo nisam igrao D2, i planiram Sorcericu za start.
Runewords stvarno mnogo olaksavaju: Leaf je odlican ko igra fire, Stealth ste vec pomenuli, Spirit shield dodje malo kasnije...

Neki su protiv bilo kakvih (potencijalno buducih) promena u igri, dok bih ja recimo voleo da se gameplay ne zasniva toliko na spamanju potiona.
Mislim, malo mi je glupo da Sorc lvl 80+ i dalje svako malo trckara do trgovaca po novu turu mana potiona. Pa cemu taj Warmth kad bukvalno nema nikakvog smisla ulagati poene u njega?
To je lepo reseno u PoE tako sto je mana regen odredjen i samom kolicinom mane, sto u D2, koliko se secam, nije slucaj.

I u vaanilla D2 mana regen skalira sa količinom mane. Ali u modovima su povećali baznu regeneraciju, veći % ili šta već...

Sorcerica je krhka i postaje baš jaka samo kad nabije dosta + skillova. Popularna je samo zbog Teleporta.
To je u modovima rešeno tako što su i ostale klase dobile neki vid teleporta ili movement skilla...

Upravo tako, Hammerdin traži opremu...

Voli i Trapsin +skills, to ti je najbolji način da povećaš dmg, ali je bar bezbedan i zabavan (meni) za igru...
Inače, brzina bacanja zamki skalira sa attack speed, ne cast speed, čisto da znaš. Dobra vest je da ne treba mnogo AS da se maximizuje brzina postavljanja...
naravno, voli trapasin +skills, ali je kao sto kazes super safe, i jako zabavan. zato cu verovatno to da igram, po prvi put verovali ili ne. svaki put kad sam krenuo assasinku da igram odustao sam - boga pitaj zasto. jednostavno mi se nije uklapala u d2 svet kao rpg otkud znam. pa ni druid mi se nesto ne uklapa.

inace meni je glavna mana sorcerke to sto imas immune mobove na hell-u. zapravo to mi je mana cele igre. mnogo mi je glupo sto postoje mobovi imuni na odredjen tip dmg. ajde resist, pa da ga tepas malo duze, ali immune?! kompletna glupost.

Šta je, tu je...imaćeš problema sa imunitetima i sa Trapsinom, zato su ti lightning zamke glavne i onda maxuješ Fire Bomb za lightning imune. U late game, ako znaš da ćeš da farmuješ mesta gde nemaš lightning imune ili imaš Conviction odnekud, onda ideš 100% lightning. Death Sentry (koji ćeš dosta koristiti) ionako radi 50% fire, praktično kao Necromancerov Corpse Explosion...

Obavezno stavi 1 poen u Mind Blast i Cloak of Shadows, odlično je za crowd control.

bas na death sentry sam i mislio, da me to iscupa kod loghtning immune. no ne znam sta cu kad dodje nesto imuno i na fire i na lightning. mind blast bih svakako koristio, cloak of shadows stavicu poen ali ja na to jluvek zaboravim da ga imam :D

anyway, zato cu pretezno u party da igram, i zanimljivije je i lakse.

Ima li konzolnih igraca koji cekaju cetvrtak (ps4, ps5 ili daleko bilo switch?) ili su svi stara skola m+k?

ja sam imao iluziju da ce ovo moci da se igra pomocu gamepada na pc, ali ocigledno nista od toga, ostajem old school. konzole ne gajim :D ali ni na kompu necu moci da igram pre oktobra :/

Meni je iskreno bilo uzivanje kad sam isprobao D2R betu na dzojpedu sa 360 stepeni okretom naspram 8 osa sa misem. Sve je stvar navike, i u D3 sam sasuo nekoliko hiljada sati kad je izasao, pa sam se krstio kad su najavili D3 za PS4 i kad sam isprobao, vrlo brzo mi je kliknulo. S godinama prija zavaliti se i kezual igrati.

ja obozavam gamepad u diablu 3, zato sam se nadao da ce dvojka isto da ima podrsku, ali ovo sto su nam dali je tuzno. treba desnim analogom da vozim pointer umesto misa? ma fuk of

Ima li konzolnih igraca koji cekaju cetvrtak (ps4, ps5 ili daleko bilo switch?) ili su svi stara skola m+k?
Ja jos nisam prelomio koju verziju cu da igram. Posle iskustva sa D3 koji sam igrao i na PC i na PS4, radije bih D2R igrao na konzoli, naravno ukoliko ne bude nekih problema sa kontrolama.

ne bi radije igrao d2r na konzoli veruj mi. nisu umeli ili nisu hteli da implementiraju dobru podrsku za gamepad. cini mi se kao da su to uradili tek onako, da se kaze da ga ima. d3 na konzoli je jako smooth iskustvo i ja cim sam saznao da ce d2r da ima gamepad support, otrcao sam da kupim xbox one x gamepad koji mi sad stoji u ormaru. igrao forzu dva puta sa njim i smorio se. proverio sam i za d4 i tamo su isto najavili podrsku, pa mi je bilo, ajde za dve igre ima smisla kupovati. i onaj lost ark isto kao ima podrsku. medjutim ispade kompletni raspad sve, d2r je neigriv, lost ark odlozen j beskonacnost, d4 ko zna kad ce...

Vidis kako je to relativno i individualno, meni je D2R beta bila bas uzivanje na gamepadu bas zbog mnogo fleksibilnijeg kretanja. Ne znam da li si imao prilike da uporedis duzinu trajanja animacije okreta karaktera na levo ili desno kada misem kliknes levo ili desno. Na gamepad-u je bukvalno instant. To su neke sitnice, koje vecini nisu bitne, ali meni je npr bas prednost, i potpuno mi kompenzuje inventar tetris, kupljenje loot-a i tako neke generalne nedostakte gamepad-a u odnosu na mis/tastaturu.

Inace preorderovah upravo D2R i za PS5, jer sam upravo uspeo da nabavim PS5 za relativno ok cenu, tako da ce switch verovatno na prodaju, jer nikakav prikaz nemamo kako igra izgleda i kakve su performanse na switchu, bukvalno sam na slepo preorderovao. Na ostalim konzolama je beta bila stvarno okej, isprobao sam bio nekoliko sati na PS4, nadam se samo boljem ugodjaju na PS5.

Nazad
Vrh Dno