Šta je novo?

Diablo II Resurrected

^ Koji su ovi bildovi?

Vazda je bilo poznato da kod Paladina zeal nikad ne budži na više od 6, jer se u suprotnom desi da mlatiš u prazno dok te skenjavaju neki element range monsteri...
6 udaraca je sweet spot.

ja sam ozbiljno igrao samo cekicadina, bukvalno te igra natera da igras to, zbog imunosti na hell-u prokletom

ali eto, uvek sam hteo da igram trapasainku, bice prilike sad da isprobam to za jedno pola godine u d2r.

^ Koji su ovi bildovi?

Vazda je bilo poznato da kod Paladina zeal nikad ne budži na više od 6, jer se u suprotnom desi da mlatiš u prazno dok te skenjavaju neki element range monsteri...
6 udaraca je sweet spot.
Iskreno nikada nisam igrao Paladina pa ne bih komentarisao.

Guide-ovi su OK. Koliko vidim I MrLlamaSC ide na maks Zeal.

a kako mucenik ubije phys immune na hell-u gde je svaki drugi mob imun? jedino da ga bije sa vengeance u glavu pola godine -.-

^ Koji su ovi bildovi?

6 udaraca je sweet spot.
Zeal pumpaš kad ti ostane višak poena ili se mučiš da potrefiš nešto jer dodatni poeni u Zeal daju attack rating. Ako ti je AR dobar (ili koristiš Conviction auru koja drastično smanjuje defense mobova), nema potrebe...
a kako mucenik ubije phys immune na hell-u gde je svaki drugi mob imun? jedino da ga bije sa vengeance u glavu pola godine -.-
Ima vrlo malo phys immune mobova. Ili ih preskačeš, ili imaš neko elemental oružje na switchu za njih, ili pustiš merca da se izbori sa tim, ili koristiš Amplify Damage na nekom itemu ili oružje koje daje Enchant on hit (Obedience, Demon Limb), ako si Paladin 1 poen u Vengeance, ako si Barb poen u Berserk...
Dosta načina da se izađe na kraj sa njima...

jedan od razloga zasto sam samo cekicadina navukao preko lvl 95 - jako malo mobova je imuno na magic dmg

@jurodivi to i ja pišem nema potrebe za 29 skil poena na zeal...

Gde ste uzeli igru?

Sad ovo gledam i igra mi se (mada je verovatno nostalgija efekat)...

@Skankhunt42 kakav je D2:R sa joypadom? Da li su sve dobro optimizovali i odradili? Sad sam se pomalo navukao na joyped i arpg, i sve više mislim da je igranje na joypad prednost u odnosu na m&k...

uzas. razocaran sam kompletno. bukvalno neigrivo u poredjenju sa d3 na konzoli. kompletni i apsolutni uzas, ja ne znam odakle im uopste hrabrost da objave da imaju podrsku za kontrolor.

inace i ja vise gotivim kontrolor za arpg u odnosu na m&k, ali ovo ce morati old skul da se igra. mozda kroz par meseci kad ja budem uzeo da igram poprave nesto, who knows.

Ono što su nam dali je bio baš rani build. Mislim da je neko to i povtrdio. Tako da treba očekivati bolju podršku za kontroler.

uzas. razocaran sam kompletno. bukvalno neigrivo u poredjenju sa d3 na konzoli. kompletni i apsolutni uzas, ja ne znam odakle im uopste hrabrost da objave da imaju podrsku za kontrolor.

inace i ja vise gotivim kontrolor za arpg u odnosu na m&k, ali ovo ce morati old skul da se igra. mozda kroz par meseci kad ja budem uzeo da igram poprave nesto, who knows.
Ok, ti si me i naterao na kontroler, a sad mi ga oduzimaš... :cry:
Pre tvoje preporuke nikad nisam ni pomislio da arpg može sasvim lepo i smisleno da se igra na kontroleru, a i miš će mi biti zahvalan... :)

cuti vidis da nije sve izgubljeno, moguce da ce da ga upicane malo

Kupio.
Čekamo 23.09.

Prvi build 99% Whirlwind Barb.

Median XL ima Whirlwind Barbarian-tree u 2.0 patchu od pre ~mesec dana xD (i odlican guide za SSF WW xD)

yup, poceo ponovo :)

ice battle mage :)

Screenshot015.jpg

taj median bolji no resurrected :D

ja se navuko na grim dawn :D

Bolji, jašta. Neverovatno je šta su tvorci Mediana uspeli da urade sa drevnim D2 engineom, igra je neprepoznatljiva, kompletni overhaul. Puristima se ne sviđa što je praktično potpuno nova igra u D2 engineu, ali kome ne smeta da uči iznova Median je verovatno ultimativno D2 iskustvo. D2R deluje smešno u poređenju, dobijaš samo šminku...

Sve na jednom mestu

Diablo 2 Cheat Sheet

Calculating Figure It Out GIF

Zna li neko gde je najpovoljnije uzeti igru?

Phahahaha!
Prvo "Neee, nećemo ništa da diramo, čak ni bagove, originalno iskustvo, bla bla"...
Onda "Pa, možda kasnije dodamo neki novi content"...mislite, kad Activision kasnije zatraži da ubacite nešto, da bi mogli dodatno da muzu?
Murš, more...ne dam im pare, makar crkli.

Inače, kad vidim onaj recept za apgrejd runa, naježim se...bukvalno svaki mod je izbacio gemove iz tog recepta jer je smor koji je stavljen samo da bi veštački angažovao igrača. Šta, treba kao lv90 lik da jurcaš po Act 1 Normal i gubiš vreme da loviš Chipped gemove, samo da bi apgrejdovao par runa? Ma idi, bre...

bas to sam i ja pomislio... ako vide da igra ima uspeh, zelece nekako da zadrze igrace i da im uzmu jos koji dinar mozda? iskreno ja bih voleo, nemam nista protiv. ali neka dozvole tcpip i modove.

inace, moraju nekako da unesu grind, pa wow je endless grind recimo, da bi zadrzali igrace.

Sve je bilo dobro dok rune nisu dosle i druid,asasin.

Phahahaha!
Prvo "Neee, nećemo ništa da diramo, čak ni bagove, originalno iskustvo, bla bla"...
Onda "Pa, možda kasnije dodamo neki novi content"...mislite, kad Activision kasnije zatraži da ubacite nešto, da bi mogli dodatno da muzu?
Murš, more...ne dam im pare, makar crkli.
Žališ se na pozitivnu vest za igrače?

Želja za većom zaradom je, naravno, u pozadini SVAKE odluke...

Mene lepo izmuzli, ja sam ga vec preorder.

Doduse nisam se nesto smorio, cak jedva cekam 23ci. :cool:

Nazad
Vrh Dno