Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Jeste, ali prvo prodavac je neki nov, a drugo to je 160e preko cene, dok je ova disk za 640e 90e preko cene

Jel neko uzimao kod Istvana PS5 konkretno? Ja zvao da uzmem, ali neka zena rece mora uplata unapred... To mi je malo...

Jel neko uzimao kod Istvana PS5 konkretno? Ja zvao da uzmem, ali neka zena rece mora uplata unapred... To mi je malo...
Ја колико знам код човека тако функционише и знам да нема грешке.А уосталом и ја кад сам узимао пс5 у ГЦ, исто је ишла уплата прво.

Kod Ištvana je Madjarska garancija koliko je meni poznato. Čovek je sasvim na mestu jedino je taj princip naručivanja malo neobičan (Isključivo dogovor preko telefona i plaćanje unapred).

Moj sadasnji ps4 pro je uzet tako kod njega

Hvala na brzim odgovorima. Da znam na cemu sam.

75k, uzecu. Bila je ona ponuda za 76 sa Spidermanom nedavno, ali nema veze...nek ide zivot. Hteo sam digital za 52, posle ganjao makar disk za 66, ali stanje koje se ne menja diktira tempo, i na kraj je ovo ok ponuda sve u svemu.

Konacno sam je docekao, taman stize kao porucena posle bolnog visegodisnjeg raskida.

P.S. jedino ne znam koja verzija mi stize, nesto sam ovih dna vidjoa ima nekih koje se manje hlade, vise, sta li... ali pretpostavljam da nije ni vazno

Sad su mi odgovorili na mejl iz Games-a da stize nova kolicina krajem meseca i da ce najverovatnije biti opet disk bundle

Jel neko uzimao kod I****** PS5 konkretno? Ja zvao da uzmem, ali neka zena rece mora uplata unapred... To mi je malo...
Ja sam tako uzeo xbss. Čovek je jedan od sigurnijih, i koliko sam video ne voli spominjanje na forumu.

Imao je Is**** mali haos sa konzolama tokom porucivanja prvih ps5 i xbox pa se nakon toga odlucio za uplatu unapred tj putem racuna. Uzeo od njega ps3 pre bogaoca vremena tako da je legit ako ne jurite domacu garanciju.

I ja uzeo kod Ištvana One S, pre nekoliko godina. Super je čovek.

Ja juce porucio kod Istvana za 650 i uzeo dodatni kontroler za 55 evra. Uplatio mu juce preko racuna i danas stigla konzola. Prethodno sam preko njega uzeo i PS4 Pro

Pozdrav ljudi!

Evo malo da razjasnim situaciju .Na kp. ne odgovaram više na poruke jer sam popio dve negativne ocene zato što nisam odgovorio na vreme.Ja sam često u inostranstvu, ima i kad ostajem na više dana.U međuvremenu neko mi pošalje poruku i ja to ne vidim tek posle dva dana, i onda mu odgovorim.Čovek posle toga bez razloga mi lupi negativnu ocenu (do trgovine nije došlo) a da ne kažem da je do tad poslao 66 upitnika.Ima nažalost puno takvih.
Što se tiče uplate,nažalost mora sad tako jer isključivo šaljem sa Postexpressom a kod njih je poštarina sa otkupninom na taj iznos 3200 dinara i to niko ne plati,paket se vrati i moram platiti duplu poštarinu.Ne šaljem robu sa kuririma jer su neodgovorni.Recimo Royal kurirska služba mi je ostala dužna 175000 dinara,firma propala promenila vlasnika novac više nikad nisam video. Ja nikog ne teram da mora kupiti od mene.Sad ima i u prodavnicama po boljim cenama nego kod mene!

Toliko od mene.Zamolio bih Vas da što manje pominjete moje ime na forumu.

Hvala!

Sve jasno i preporuka od mene (4 konzole i dodatna oprema i naravno sve bez problema).

Jedino sto moras da se naviknes na pominjanje imena na forumu. U takvom si biznisu, ljude ce uvek zanimati iskustva i pozitivna i negativna, pa mislim da trebas da se naviknes :). I drugi se pominju doduse ne verujem da ucestvuju u diskusijama na forumu.

Gde su ti te negativne, ne vidim ih na KP nalogu, imas samo 637 pozitivnih. :D

A ime ti se spominje jer te preporucujemo, prvi ja, iako nisam uzeo nista do sad, a bili smo u kontaktu, ali znam blize prijatelje koji jesu, tako da sa razlogom te preporucujem.

Spusti cene na regularne pa prodavnice nece biti bolje. :D

Kakvi su ovi ostali prodavci na KP?
Vidim ima ih mnogo sa dosta pozitivnih ocjena i daju jos da se proba sony prije kupovine

Gde su ti te negativne, ne vidim ih na KP nalogu, imas samo 637 pozitivnih. :D

A ime ti se spominje jer te preporucujemo, prvi ja, iako nisam uzeo nista do sad, a bili smo u kontaktu, ali znam blize prijatelje koji jesu, tako da sa razlogom te preporucujem.

Spusti cene na regularne pa prodavnice nece biti bolje. :D
Admini su obrisali, jer do saradnje nije došlo.

A što se regularnih cena tiče ne verujem da će se do proleća normalizovati situacija.Tamo gde su redovne cene ne možeš dobiti konzole .Tamo gde imaš konzole cene su astronomske ,kao što su i moje.
Vidim da spominjete i igre koje morate uz konzolu da kupujete kod nas,to je tako nažalost i u mađarskoj to je direktiva od Sony-a.Ako ne prodaješ određenu količinu igara ili dodatne opreme u sledećoj turi ne dobiješ konzole,stim da tamo ne moraš da kupiš tri igre nego samo jednu,ali je dodatni joypad obavezan.

ako ti nema razlike izmedju tri besmislene igre s jedne - i joypad-a i dodatne igre s druge, onda ok

al nek si im rek'o

Ima logike to što čovek reče, to mi nikad nije ni palo na pamet... Sony praktično na jedan perfidan način koristi sopstvenu nestašicu konzola, pa su onda uvoznike i prodavce bacili u jednu igru izviđača gde je cilj da prodaš što više keksića, a nagrada je jelte prioritet na listi za dobavljanje konzole.

Samo je velika razlika 3 igrice koje su meh, ili 1 meh igrica i džojped koji bi svakako pre ili kasnije dokupio verovatno.

A i ima onda logike zašto Srbistanu idu ovako nepoželjni bundlovi, jer ako želiš da se probiješ ispred bitnijih tržišta drugih zemalja onda baš moraš da se potrudiš da prodaš te kolačiće.

mozda su videli i prodavci tu da su prve bundlove sa dve igre super prodavali, i prosta racunica, veca im je zarada na igrici nego ko troler da prodaju, kad bi ovo stalo sad, ili kad neminovno bude jednom stalo preci ce na varijantu sa kontrolerom i igricom, ali to tek kad ispucaju sve za ove bundle sa igricom. Mozda Soniju ovo da neki znak pa se skrase i naprave neki store za Srbiju

Nazad
Vrh Dno