Jel kod njega domaca garancija?Jel neko uzimao kod Istvana PS5 konkretno? Ja zvao da uzmem, ali neka zena rece mora uplata unapred... To mi je malo...
Ја колико знам код човека тако функционише и знам да нема грешке.А уосталом и ја кад сам узимао пс5 у ГЦ, исто је ишла уплата прво.Jel neko uzimao kod Istvana PS5 konkretno? Ja zvao da uzmem, ali neka zena rece mora uplata unapred... To mi je malo...
Ja sam tako uzeo xbss. Čovek je jedan od sigurnijih, i koliko sam video ne voli spominjanje na forumu.Jel neko uzimao kod I****** PS5 konkretno? Ja zvao da uzmem, ali neka zena rece mora uplata unapred... To mi je malo...
Pozdrav. Kako doći do ištvanaJa juce porucio kod Istvana za 650 i uzeo dodatni kontroler za 55 evra. Uplatio mu juce preko racuna i danas stigla konzola. Prethodno sam preko njega uzeo i PS4 Pro
Poslao mu poruku ne odgovaraŠto pitaš, jel da Briv uvozi i preko Ištvana? 😀
Postavljen je link na prethodnoj strani. Nema razloga za linkovanje na svakoj strani.
Au koja gorčina. Hvala.Što pitaš, jel da Briv uvozi i preko Ištvana? 😀
Postavljen je link na prethodnoj strani. Nema razloga za linkovanje na svakoj strani.
Više puta je rečeno da čovek ne odgovara na poruke. Samo poziv. Piše i na KP.Poslao mu poruku ne odgovara
Hvala, nisam obratio paznjuViše puta je rečeno da čovek ne odgovara na poruke. Samo poziv. Piše i na KP.
Admini su obrisali, jer do saradnje nije došlo.Gde su ti te negativne, ne vidim ih na KP nalogu, imas samo 637 pozitivnih.
A ime ti se spominje jer te preporucujemo, prvi ja, iako nisam uzeo nista do sad, a bili smo u kontaktu, ali znam blize prijatelje koji jesu, tako da sa razlogom te preporucujem.
Spusti cene na regularne pa prodavnice nece biti bolje.![]()
Niko??Kakvi su ovi ostali prodavci na KP?
Vidim ima ih mnogo sa dosta pozitivnih ocjena i daju jos da se proba sony prije kupovine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari