Nisam mislio na mpx, nego na velicinu senzora![]()
Link?Inače, poslednja vest - Realme CEO je rekao da serija 9 neće biti predstavljena pre 2022. zbog nestašice čipova.
Additionally, the global shortage of chipsets has somewhat affected the building of Realme 9 series since you know that Realme won't compromise on quality. We have resolved this through close discussion with chipset makers and Realme 9 series will come to users in 2022.
Jako fino upakovan model,interesuje me samo da li podržava možda jači punjač..30w makar?GSMA recenzija Realme 8i
![]()
Realme 8i review
The Realme 8i is the most affordable smartphone within the entire Series 8 so far, but it is also shaping as the most intriguing offer among its peers....www.gsmarena.com
Ukratko, telefon je izgleda kralj nižeg srednjeg segmenta... 120Hz ekran, G96 ocenjen kao odličan, u rangu Realme 8, sa nešto slabijom grafikom, i ono najinteresantnije kameru su ocenili kao apsurdno dobru za ovaj segment.
Zanimljivo jer istu kameru na Redmi 10 su ocenili kao zadovoljavajuće upotrebljivu... E sad, može biti da su negde bili manje a drugde više kritični, a može biti ipak da G96 izvlači mnogo više od 50MP senzora nego G88 na Redmi 10.
Biće ovo odličan telefon za male pare.
Nemaju oni zvanično definisano, ali se može zaključiti na osnovu dosadašnje prakse.
Za ovaj rang to je minimum 2 OS ažuriranja i barem 2 godine bezbednosnih zakrpa.
Pre neki dan su objavili listu telefona za Realme UI 3.0 i Android 12 i serija 6 je na listi, što potvrđuje to.
Realme 5 Pro recimo neće dobiti 12, ali je i dalje dobija bezbednosne zakrpe.
E sad, to bi sve trebalo uzeti sa rezervom. Recimo Realme 8 će sigurno dobiti i Android 13, 7-ici možda već taj nagovešteni 12 bude poslednji.
Vredi li preći na realme 8 sa rn8p?Samo da kazem, nakon par nedelja koriscenja da moj Realme 8 radi savrseno sa 4GB RAM-a, ako nekoga interesuje da li je dovoljno...
Ja sam malo bio skeptican s obzirom da se presao sa telefona sa 6GB i s obzirom da ljudi obicno kazu da je 6GB neki optimum danas, medjutim uopste nema nikakvih razlika u radu kada uporedim ovaj i predjasnji RN 8 Pro.
Ne izbacuje aplikacije iz memorije, bas gledam, oko 20 ih je u pozadini, multitaskuje fludino.
Jedino preptostavljam da za igrice nije bas 4GB najsavrsenije. Ali ovako sam odusevljen optimizacijom sistema.
Jedino izludih sto mi se baksuzu razbi kamera i sad ludim zbog toga, ali sam vec sad odlucio da necu popravljati niti kupovati novi isti pre nego sacekam 9-ku, a koliko sam skontao semptebar ili oktobar je meses kada ce biti najavljen.
vidim fabricki punjac napuni bateriju od 50 do 100% za 15 minuta na 7 pro, ne ostecuje li bateriju toliko brzo punjenje, kakva je trajnost kod vas koji koristite telefon duze vreme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari