Šta je novo?

Patike - generalna tema - bez zamene i traženja vaučera - vidi 1. post

S obzirom da sam opsednut patikama kolekcija bi bila 15x veca da postoje uslovi.
Ove prve, najprljavije, su mi ubedljivo najomiljenije patike koje sam imao. EQT 93/17 milled leather (kad sam ih uzimao bila je samo ta boja, inace bih uzeo drugu). Vise ih ne nosim jer ne mogu da ocistim djon, sto je problem sa belim boost-om, kad jednom udje prljavstine vise pomoci nema.
Sad dok sam slikao sam shvatio da imam previse crnih pari.

Prilozi

• inCollage_20210910_130704836.jpg
    inCollage_20210910_130704836.jpg
    140.1 KB · Pregleda: 181
  • 20210910_125045.jpg
    20210910_125045.jpg
    242.1 KB · Pregleda: 158
Pogledaj na netu za boost, ima fora sa nekom hemijom da istrljas boost i budu skroz ciste, ja sam imao isti problem. I meni su Ultraboost najomiljenije sto se tice performansi, udobnosti i izdrzljivosti i svega, i treba da kupim nove medjutim ne daje mi se 20 hiljada dinara na nove.

Ove prve, najprljavije, su mi ubedljivo najomiljenije patike koje sam imao. EQT 93/17 milled leather (kad sam ih uzimao bila je samo ta boja, inace bih uzeo drugu). Vise ih ne nosim jer ne mogu da ocistim djon, sto je problem sa belim boost-om, kad jednom udje prljavstine vise pomoci nema.
Probaj sa nekom starom cetkicom za zube i pastom za zube isto belom obicnom (ne one u boji) tako moj sin cisti djonove

Pogledaj na netu za boost, ima fora sa nekom hemijom da istrljas boost i budu skroz ciste, ja sam imao isti problem. I meni su Ultraboost najomiljenije sto se tice performansi, udobnosti i izdrzljivosti i svega, i treba da kupim nove medjutim ne daje mi se 20 hiljada dinara na nove.
Pogledacu bas, ali sumnjam da moze da se opere jer je bas uslo u djon. Sto se UB tice, vrlo cesto ih ima na velikom popustu u autletu u Indjiji, cesto i za 7-8k. Bio sam pre par meseci i tad su mogle da se nadju za 12-13. Ove nove 21 koje su po meni mnogo bolje nego prethodni modeli su bile 15 i ne verujem da ce da pada cena jos uvek jer su nove.
Probaj sa nekom starom cetkicom za zube i pastom za zube isto belom obicnom (ne one u boji) tako moj sin cisti djonove
Zavisi od djona, ovaj djon je kao sundjer i prljavstina ulazi u sve pore pa cetkica ne moze da dopre do tih delova.

Da, kapiram sad, nisam video kakav je djon, to je bas zeznuto ! jedino da ih potopis do visine djona, u nekom rastvoru da se prosiri/upije neko vreme da odstoje

Masina razvaljuje patike, ne kazem da ih ne opere, ali unistava ih !

Pa ne peres ih svake nedelje...
Makar jednom godisnje, ne skodi ni zbog higijene...

Rucno peremo i uloske, ne bih da stavljam neke patike u masinu, jer jednostavno nisu za masinu ! ... a retko koje ostanu vise sezona ;)

Mogu da se stave u neku staru jastučnicu i uz neko ćebe ili posteljinu, naravno niža temperatura i manje obrtaja, ali slažem se sa @Alisterom, nisu sve patike za mašinu ;)

Ne može ručno ni približno da se opere kao u mašini, meni se za zadnji 30godina ni jedne nisu raspale, a ne znam ni od čega bi.

Zavisi od patika, slobodno perite u masini, svako ima svoj izbor !

Da li stvarno mislite da nisam probao u masini da operem. Prao sam ih sigurno 4-5 puta i opet neki delovi ostaju prljavi jer je djon neka vrsta sundjera.
Burazer ima NMD vec 5-6 godina koje isto imaju boost, pere ih svakih 3 meseca i djon je i dalje kao kod mene.

Zar stvarno postoje ljudi koji peru patike u masini 🤣

Peremo i cipele.

Stavis 2-3 krpe ili stara peskira i patike, izadju kao nove.

Naravno neces da stavljas obucu koja jos ima 3 kila blata na njoj.

Znaci ako stavim moje stare pocepane patike i ubacim ih u ves masinu izaci ce kao nove? 🤣

Nem pojma :) Elin valjda

Hitno! 😄
Treba mi mala pomoc u vezi ovih patika i cipela, svidele su mi se i hocu da ih narucim u ponedeljak. Koristicu ih za hladnije vreme, za kisu i zimu. Samo grad, nista planina, ako je bitno. Zanima me da li ima jos neke razlike osim u boji i koje da uzmem za ovo gore sto mi treba?
Na adidas ultraboost mi je pukao djon, djon nije istrosen, ali bez obzira je pukao, sirina je otprilike 2- 2.5cm, jel ima neki lepak sa kojim to mogu da resim, posto su ocuvane i ne bih da uzimam druge kad su kao nove? Hvala!

Salomon su uglavnom teze, ne odgovaraju svakom.

Probao sam juce prve i nisu teske uopste, prelagane su, barem ovaj model, za crni ne znam, nisu imali.

Poslao sam upit za pranje patika u masini, izabrao sam "Miele" proizvodjaca !
ovo je odgovor.
sfdsdff.png

Izaberi makar masinu koja ima program.
I ja sam bio skeptik i nisam hteo pranje u masini dok zena nije oprala svoje sneg bele najke, koje i dan danas nosi i nista im ne fali i pored vise masinskih pranja.
Naravno, uz predvidjen program za to na masini.

Ma ok, nisam video da i jedan model Miele ima takav program, pitao sam uopsteno ... nemam bele patike uopste i neke sigurno mogu da operem u masini ! tj prao sam vapormax+ sive su ! ali kozne u kombinaciji sa prevrnutom kozom, ne bih stavio nikad !

Ma gde ces kozu u masinu... Zna se kako se koza tretira. Pricamo za ove uopstene tekstilne.

Kakva su vam iskustva sa Nike Air Max 270?

Oziljno se razmisljam jedne da porucim ☺️

Prilozi

• Screenshot_20210924-073342_Kiwi Browser.jpg
    Screenshot_20210924-073342_Kiwi Browser.jpg
    116.2 KB · Pregleda: 69
Nazad
Vrh Dno