Nema nista na satelitu, sad sam preskenirao kanale i ima samo do AS5.Satelitsku nemam pa ne mogu da proverim, ko ima neka napiše
Znači nisu pustili na sve njihove platforme već samo na iptv za sada.Nema nista na satelitu, sad sam preskenirao kanale i ima samo do AS5.
Sad je na 166...Jel neko zna šta je sa RTS Muzikom? Bila je na 146..
Milane, nesto mi nije jsano. Zar nije bilo 117 HD kanala pre ovog pretumbavanja kanala . Izbacili su 4 a dodali 3 (Arene) - zar ne bi trebalo da je sada 116 kanala ukupno? Na MTS sajtu pise da je 113 HD kanala ukupno. Cega smo jos liseni?Sad je na 166...
Evo update-ovana lista https://www.tvchannellists.com/w/List_of_channels_on_iris_TV
Takodje su izbacili Fast&FunBox HD/ FightBox HD / Gametoon HD / Motorvision TV HD iz liste kanale, tako da ih ne trazite.
Milane, nesto mi nije jsano. Zar nije bilo 117 HD kanala pre ovog pretumbavanja kanala . Izbacili su 4 a dodali 3 (Arene) - zar ne bi trebalo da je sada 116 kanala ukupno? Na MTS sajtu pise da je 113 HD kanala ukupno. Cega smo jos liseni?
Resolution icon|HD
A ostale platforme ima li informacija?ubačene arene6-8 i na iris go
Ne? Dosta HD kanala (preko 60 HD kanala ako sam dobro prebrojao) nema premotavanje, bukvalno nisu menjali nista do skora... cak stavise skoro su uklonili premotvanje na nekoliko kanala, npr. Epic drama.Jeste li primetili da osim Eurosporta svi ostali HD kanali konačno imaju premotavanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari