Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim na jednom drugom forumu pisu da su startovale nove arene na mts iptv-u..doduse verovatno morate restartovati stb kako bi se ti novi kanali pojavili..

Ostale platforme?
Arena Cloud za sada još nema ništa.
Satelitsku nemam pa ne mogu da proverim, ko ima neka napiše
Preko obične antene isto neznam da li su pustili, ako ima neko da tako prati Arena kanale nek napiše da li ima novih kanala

Ako neko locira Fox HD kanale neka napise ovde, ili su ih izbacili dok im ne nadju drugu poziciju, ili ih ja ne vidim. 😂😂

Edit: Pronašao ih nakon restart box-a, pozicije 765, 766, 767, 768

Poslednja izmena:
da ja sad dosao i trazio AS 6,7 i 8 i nasao ih a FOX su na tim kanalima
Ali ne mogu ih naci restartom jedino rucno da ukucam 706 707 708
U cemu je caka

Probaj da iskljucis iz struje box, mozda tako uspe. Nemoj samo da te buni sto jos stoje slicice za fox kanale na njihovim mestima jer zna se da je MTS veoma azuran kad su takve stvari u pitanju. 😁

Ma nema vajde da oni to lepo poslazu. Ja uzmem i sam rucno namestim.

I samo jos kratko nije od 706 do 708, nego od 705 do 707.

Sad je na 166...
Evo update-ovana lista https://www.tvchannellists.com/w/List_of_channels_on_iris_TV
Takodje su izbacili Fast&FunBox HD/ FightBox HD / Gametoon HD / Motorvision TV HD iz liste kanale, tako da ih ne trazite.
Milane, nesto mi nije jsano. Zar nije bilo 117 HD kanala pre ovog pretumbavanja kanala . Izbacili su 4 a dodali 3 (Arene) - zar ne bi trebalo da je sada 116 kanala ukupno? Na MTS sajtu pise da je 113 HD kanala ukupno. Cega smo jos liseni?

Outdoor channel SD/HD je izleteo u avgustu. Na dnu stranice imaju sve promene. Ne znam koliko su tacne info na mts sajtu sto se tice HD kanala, 'ajd sad cu da prebrojim koliko je bilo pre ovog tumbanja.

Milane, nesto mi nije jsano. Zar nije bilo 117 HD kanala pre ovog pretumbavanja kanala . Izbacili su 4 a dodali 3 (Arene) - zar ne bi trebalo da je sada 116 kanala ukupno? Na MTS sajtu pise da je 113 HD kanala ukupno. Cega smo jos liseni?

Ovako, pre tumbanja, bilo je 117 HD kanala, sada ima 116HD kanala, ako otvoris stranicu source (https://www.tvchannellists.com/wiki/index.php?title=List_of_channels_on_iris_TV&action=edit) i pretrazis
Kod:
Resolution icon|HD
, dobices 118, 2 kanala, tj. Fox News i Markiza su hd>sd i sd>hd tako da se oni ne racunaju)
Neko u mts ne zna da racuna :ROFLMAO: Ti si dobro izracunao.

Poslednja izmena:
Ma biće sigurno uskoro, samo državna firma pa malo sporije pale;) Verujem da će do vikenda ubaciti svuda pošto imaju najavljene prenose na tim kanalima

Nisam korisnik, ovih dana (silom prilika), ima li nacina da se izbegnu, preskoce, kanali koji se moraju dokupiti? Kad ovako nenaviknut idem ch++ me izuzetno nervira.
Verovatno moze da se napravi custom lista, ali ima li precice? Q11 su uredjaji, najnizi paket, pa je previse tih za dokupljivanje.

@churla mislim da ne. Mozes da sam napravis listu kanala ili da sortiras kanale tako da ostavis te koji se placaju negde na kraju. Najbolje je da napravis ti listu omiljenih kanala, stanes na kanal koji hoces da dodas i kliknes na zvezdu na daljinskom, onda udjes u podesavanja, uneses pin (1234), izaberes upravljaj kanalima, i opciju napravi listu aktivnih kanala i tu selektujes omiljeni.
Sad ce samo da ti prikazuje listu omiljenih kada ides CH+ ili udjes u listu sa OK dugmetom.

Hvala, da, favourite pa to da bude lista. Deluje najbrze.
Nemam kad, a vidim ni da nema cusotm liste u meniju nesto create new pa add da ima. Jel moguce da to nedostaje?
Pitam jer imam ideju/plan da zbog inerneta samo predjem i ja. Previse djubreta, mada stalnim korisnicima vredi da odvojie par sati da to filtriraju.

Ne postoji mogucnost pravljenja custom lista, samo da izabere favorite/svi kanali/kupljeni. Nedostaje, ali znajuci MTS tako nesto necemo videti na ovoj novoj Iris platformi. Na prosloj platformi bila je mogucnost "custom liste" od 0 do 9 numeracije na daljinskom, da memorises kanale na tih 10 mesta.

Jeste li primetili da osim Eurosporta svi ostali HD kanali konačno imaju premotavanje

Jeste li primetili da osim Eurosporta svi ostali HD kanali konačno imaju premotavanje
Ne? Dosta HD kanala (preko 60 HD kanala ako sam dobro prebrojao) nema premotavanje, bukvalno nisu menjali nista do skora... cak stavise skoro su uklonili premotvanje na nekoliko kanala, npr. Epic drama.

Ne znam kako i šta se promenilo, ali sada mi radi iris u kombinaciji sa VPN (surfshark i nord)! 🙂
Sad samo da naprave TV aplikaciju jer me mrzi da se smaram sa irisGO na TV-u.

Kod mene takođe radi premotavanje na skoro svim HD kanalima. Eurosport i nove Arene ne rade trenutno. Sada još samo da ubace HD materijal u video klub i biće odlična platforma.

Nemoguće da niko nije primetio greškicu koja im se potkrala u vezi Arena 7-8 što se tiče boje logoa, pomešali odnosno ''permutovali'' boje na ta dva kanala, odnos - donji levi ugao/gornji desni ugao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno