nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Nisam primetio, radi kako treba
Ja koristim beta verziju doduše.
Ja koristim beta verziju doduše.
Probaj fx explorer. Brz, pregledan, pouzdan.Који File Manager користите?
Имам неки преинсталиран али ми је мало непрегледан (1. screenshot). С друге стране на Google Play сам нашао један интересантан и некако више User Friendly (2. screenshoot)...
Pogledajte prilog 312524
Pogledajte prilog 312525
Imam onu mi naprednu pametnu vagu i jel ima neka bolja opcija od mi fit aplikacije za nju?
Da može da se vidi grafik istorije merenja za sve opcije koje računa a ne samo weight i body fat?
To su možda izbacili u nekoj novijoj verziji, ali na TV Box-u imam Mi Fit v4.0.8 i to sve radi. To je verzija iz negde 2019. i nisam nikada ni probao da je update-ujem.^ i mene to zanima, bukvalno nema nacina da vidis istoriju, mnogo jadno napravljena aplikacija
Blago tebi, meni obično te uspomene pokvare dan, vidim koliko sam glup bio, izneeviram se i obrišem sve.Svako malo mi iskoči neki podsetnik gde sam bio i šta sam radio pre nekoliko godina na taj dan i nekako mi popravi dan![]()
Da. Prevara čistaPogledajte prilog 316076 Jel nekome stizalo nešto ovako? Malopre krenulo da mi stiže na WA i Telegram...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari