BobRock9x
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2021
- Poena
- 95
Nazalost ne, ili da se koristi taj koji se dobije ili neki drugi koji je manji.Na Leeco ima da se isključi, zar Xiaomi nema?
Nazalost ne, ili da se koristi taj koji se dobije ili neki drugi koji je manji.Na Leeco ima da se isključi, zar Xiaomi nema?
koliko je brzo punjenje štetno za bateriju i može li da se isključi ako jeste
ako ne može i ako je štetno koji drugi punjač uzeti![]()
sad cu probam.Obriši cache za Google Play Services i proveri da nije nešto zaglavljeno na sinhronizaciji, pa restart.
Osim toga može biti neka app što si instalirao.
Eventualno može problem da pravi i neka od Xiaomi Services aplikacija (Xiaomi network services) ali ja to ne diram, osim ako ne proverim prvo sa nekim ko zna šta tačno raditi.
Ja imam neku Px Gcam, ništa to ne radi bolje od fabričke. Pritom ne slika 108mpx. Ja sam zadovoljan slikama sa običnim softverom, da ne pričam za 108mpx kad uhvati kadar i kad se kropuje zoom je sasvim ok. Imam u vidu naravno o aparatu u kom je segmentu i koliko košta.Koliko Vam pomaze Gcam, da li moze neko da okaci neku fotku stock vs gcam? Tnx
Ne preterujem nista nego pisem kako jeste, primer sam dao kada sam slikao sa gcam u nocnim uslovima pa treba da procesuira sliku pa se ceka i po 30 sekundi da sve to obradi i omoguci mi da mogu da slikam sledecu sliku.И мој претходни телефон је mi 9t и потпуно претерујеш са тих наводних 30 секунди приликом сликања.Са тим телефоном сам, користећи gcam,направио фотографије у свим условима осветљења које су потпуно у рангу ако не и боље од оних које правим са rn 10 pro.
Зато сада мало жалим што нисам отишао на poco f3 очекујући од овог телефона већи напредак у квалитету слика.
Nisam ja reko da on pravi lose fotografije nego da ne moze da izvuce sve detalje koje socivo vidi i snimi a kada procesor obradjuje fotografiju posto nema dovoljno snage ti neki detalji nisu ostri i detaljni kao sto bi trebali da budu.Pa ja sam sa 108mpx pravio poprilično dobre fotografije
Моје искуство са ми 9т је баш како сам написао,те ноћне фотке дуже обрађује,то је неких 10 сек. отприлике.А не бих се сложио ни да овај телефон даје лоше слике,али сам очекивао стварно више.Нарочито што све поредим са моделом из 2019.Ne preterujem nista nego pisem kako jeste, primer sam dao kada sam slikao sa gcam u nocnim uslovima pa treba da procesuira sliku pa se ceka i po 30 sekundi da sve to obradi i omoguci mi da mogu da slikam sledecu sliku.
Uostalom verovo ti meni ili ne, ne zanima me ja samo znam koja su moja iskustva a znam sta pisem vrlo dobro. A isto tako kazem da ova 108 mp je tu samo da se kaze kao eto ima 108 mp kameru a sto nema procesor koji moze da izvuce iz fotografije sve detalja to nema veze.
Jesi imao Mi 9T pa sa sigurnoscu mozes to da tvrdis? Vidis ja jesam imao i to dva obican i pro i videla se razlika u obradi fotografije i opet napominjem sa HDR+ Enhanced.Ni matorom Redmi note 4 sa sd625 nije trebalo 30 sekundi na gcam.
Mi9t je bio viša klasa od redmi note serije. Ni
Opet te pitam jesi imao Mi 9T ili pricas nesto napamet? Nisam nigde reko da je sliku pravio 30 sekundi nego da mu je trebalo sve da obradi i da snimi ukupno 30 sekundi. pogotovo je ovo bilo izrazeno na nocnim fotografijama.Ni note 4 sa enchanced gcamom nije pravio sliku 30 sekundi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari