Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

U vezi TiviMate čisto da se zna. Godišnje licence se mogu kupovati na više otvorenih maila, dok lifetime - trajna samo 1x preko gplay. U prevodu kada se jednom kupi povezana za gplay nalog ko hoće drugi put na primer na drugi mali a istom ili čak drugom karticom ne da mu više. Jer glavni mail na kartici je vezan za nju i valjda po tome zna da je to taj korisnik koji je kupio lifetime licencu.

Inače aplikacija je nema dalje, po opcijama i kvalitetu apsolutni broj 1.
U novoj verziji je dodata i kombinacija mix epg sa drugih listi, tako da i ako nemate epg u listi možete ga imati u prikazu.

Онда плаћај годишње 5$
Planira li ko od kolega kupovinu Tivimate aplikacije? Da se nekako dogovorimo, zainteresovan sam i ja al me mrzi samog da dajem preko 20$ za stalnu licencu jer Tivimate ne koristim (pretezno stb)

Te dve Tivimate premium i companmion je isti djavo, tj bilo koju da kupis imas ono sto ti treba?

И за 13 година на овом форуму си поставио укупно 5 коментара, од тога 3 у претходна 24 часа.
Баш си активан

Te dve Tivimate premium i companmion je isti djavo, tj bilo koju da kupis imas ono sto ti treba?
Не. Компањон служи за активирање на не-андроид уређајима, као и за управљање са уређајима у смислу брисања налога на уређајима, именовање уређаја...

Prvo ja sam ovde registrovan pre 13 godina, a drugo da bi objasnio o android uređaju, testove i sve je napisano kod mene.
Pa kao što vidiš, i koliko znam nije bitno koliko član napiše poruka na nekim forumu, već da napiše ono što misli da je bitno,
Tako je, nije bitno ko je koliko ovde registrovan, već koliko korisnog sadržaja se napiše. Ti imaš 7 poruka (zapravo 6, jer je brojač pogrešio), došao si ovde na forum da ispromovišeš svoj forum u par poruka napisanih zaredom i da se raspravljaš sa ostalim članovima. Ako tako nastaviš, bićeš trajno udaljen sa foruma. I svaki naknadno registrovani nalog za koji se utvrdi da je tvoj će biti banovan, jer se to smatra duplim nalogom.

Ili se obuzdaj i vodi normalnu konverzaciju sa ostalim članovima ili napusti forum.

@commando koja aplikacija na android boxu može da mi zameni kodi za striming multimedijalnog sadržaja u kućnoj mreži, sa torrent trekera, i da pritom ima mogućnost da za par sekundi povuče prevod sa nekog od populatnih sajtova sa prevodima? Takođe mi treba i za HBOGO, dakle ista aplikacija sve to da radi?

Не. Компањон служи за активирање на не-андроид уређајима, као и за управљање са уређајима у смислу брисања налога на уређајима, именовање уређаја...
Suma sumarum, znam da sma naporan ali volim da sve bude jasno.

Skinem Kompanjoj, platim njega koliko vec, 8$, i onda preko te APP dodajem mejlove (do 5 komada), koje cu da ukucam na neki drugi uredjaj, recimo skinem na FireStick TiVimate pleyer, u njega ukucam neki mejl koji sam prethodno upisao u kompanjoj i onda ce da radi na FS ? :)

Не.
Купио си једну лиценцу коју можеш да користиш на 5 уређаја. Та је лиценца везана за један мејл.
Е, сад имаш нпр 3 своја уређаја ( као ја 😁 ) и плус си дао неком другару. Из компањона видиш који уређаји су повезани, даш им назив, гледаш да ли се још неко накачио...

Suma sumarum, znam da sma naporan ali volim da sve bude jasno.

Skinem Kompanjoj, platim njega koliko vec, 8$, i onda preko te APP dodajem mejlove (do 5 komada), koje cu da ukucam na neki drugi uredjaj, recimo skinem na FireStick TiVimate pleyer, u njega ukucam neki mejl koji sam prethodno upisao u kompanjoj i onda ce da radi na FS ? :)
Instaliraš TiviMate IPTV Player na androidTV ili android box i koristiš trial (probna verzija sa punim mogućnostima) verziju besplatno 5 dana. Ako ti se svidi uplatiš pretplatu na godinu dana ili "zauvek" :)

Ako ti se ne svidi ili nećeš da platiš nastaviš da je koristiš besplatno sa ograničenim funkcijama.

Kupovinom aplikacije imaš mogućnost da tivimate koristiš na 5 uređaja, i sve te uređaje možeš videti/brisati/preimenovati u TiviMate Companion aplikaciji.

Pretplatu možeš u svakom trenutku videti/otkazati na ovoj adresi: https://play.google.com/store/account/subscriptions

Sve što te zanima više o aplikaciji možeš ovde da pitaš/pročitaš: https://www.reddit.com/r/TiviMate/

A možeš direktno i da komuniciraš sa developerom TiviMate aplikacije: https://www.reddit.com/user/AlexR_15/

Poslednja izmena:
Moze li se iz godisnje pretplate Tivimate preci u lifetime? Ne vidim opciju

Вероватно када истекне годишња платиш доживотну. Ја сам, додуше, одмах платио трајну и миран сам.

Ima li zainteresovanih kolega da kupimo premium TiVimate? Javio mi se jedan kolega u PP za sada.

Da li vam se desavalo da gubite video out na 2160p 60hz

Nov box 4k tv i nestane slike kada udjem u podesavanja ili neke opcije, jednostavno nestane video signal pa se vrati

ne znam da li moze biti do kabla, (mada sam tri kabla promenio i na svakom isto) do TV ili do boxa?

na drugom TV na 1080p radi sve kako treba sa istim kablom.

I jel ima resenja za EON mobilnu aplikaciju kada izbaci da nije podrzan uredjaj?

Ima li zainteresovanih kolega da kupimo premium TiVimate? Javio mi se jedan kolega u PP z
zvucace idiotski, ali ja sam mozda zainteresovan, samo nisam do kraja siguran cemu sluzi TiVi mate, i da li sem njega treba placate jos beke iptv liste da bi se gledali kanali?

@MarcusS Probao si Kodi + Plex addon? Naravno sa podešenim kvalitetom na "Original":

I šta ti kaže Dashboard na Plex serveru (otvoriš https://app.plex.tv/desktop/#!/settings/web/general, odeš pod Status > Dashboard ) kad na toj LG Plex app pustiš nešto problematično, a šta na kompu sa Kodi varijantom? Napravi screenshot kad su uključeni titlovi i napravi sa isključenim titlom. I kad pustiš sa titlom i imaš taj problem otvori Task Manager (ako ti je Plex server na Windows kompu :D ) i pogledaj zauzeće CPU i GPU :) Takođe daj da vidimo podešavanja za Quality i za Transcoder. Sva podešavanja sa uključenim "show advanced"...

Npr evo kod mene istu stvar kad puštam u Plex AndroidTV app radi audio transcode jer ne podržava player app FLAC kodek a kad na istom boxu koristim Kodi + Plex addon kombinaciju istu tu epizodu serije pušta kao Direct Stream i ne smeta mu FLAC audio kodek. Nemam sad na serveru ništa sa idx/sub titlovi jer koliko se sećam to je format titlova koje Android app ne može da koristi direktno nego trigger-uje video transcode zbog toga što mora da zalepi titl za "sliku".

Pogledajte prilog 315332

Pogledajte prilog 315333

Pošto "Server is not powerfull enough to convert video" poruka/greška se javlja ili kad u Plex server podešavanjima si uključio opciju "Disable video stream transcoding" (pod Settings > Transcoder) ili kada server istovremeno pokušava prevelik broj streamova da transcode-uje pa ne postiže sve da završi ili u slučaju kad bi pokušavao da transcode-uješ 4K HEVC što neće da može.

Prvo, hvala ti puno na postu i vremenu, vidiš koliko mi je trebalo da odgovorim, nekako mi bilo lakše da potrošim 150, 200e da kupim nešto i preko toga gledam. :D Msm to je samo kompliment koliko si bio detaljan.

Pošto žurim, evo pustio sam film sa slike. Direct play je i video i audio. Kada učitam titl .srt koji sam skinuo sa titlovi.com izbacuje grešku na tv-u "an unexpected payback problem occured". To je i jedino što na tv-u izlazi kao problem, taj natpis i činjenica da film uopšte neće da pokrene dok ne izbacim titl.

Edit: nisam još završio post, valjda neće proći vreme za edit, slučajno ga poslao.

Elem, evo i podataka koje si tražio:

I hvala ti još jednom, ovo me baš nervira i iskreno ubija volju da gledam filmove i voleo bih da rešim to ako može ikako. :)

Prilozi

• 2.JPG
    2.JPG
    50.8 KB · Pregleda: 34
  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    20.4 KB · Pregleda: 33
  • Capture3.JPG
    Capture3.JPG
    81.8 KB · Pregleda: 34
Džabe moj detaljni odgovor kad je tvoj ponovo maximalno minimalan po pitanju detalja plus ne uradiš ono što te neko posavetuje da proveriš.

Nemoj da si na kraj srca, rekoh da sam žurio, kad se vratim kući pozabaviću se još postom, kosi nemam instalirau probao bih da ga izbegnem. Samo, sam ti izvadio screen shotove koje si tražio da vidiš šta se dešava.

Samo se patis sa plexom, i ja imam LG webOS ali mi ne pada na pamet da preko plexa pustam nesto preko njega, a cak i nemam te tvoje probleme

Samo se patis sa plexom, i ja imam LG webOS ali mi ne pada na pamet da preko plexa pustam nesto preko njega, a cak i nemam te tvoje probleme
Sve si rekao samo ne preko čega puštaš. :)

@shamanNS, kao što piše u postu, pritisnuo enter pa, slučajno poslao post na pola, posle editovao.

Proveri podešavanja Plex aplikacije na LG-u... verovatno i tamo ima opcija u vezi 'subtitle burn in" pa vidi da li stoji na "Always" umesto na "Auto".

Rekao bih da voliš da čačkaš ta podešavanja...

Preko kodija kao sav normalan svet :)

Plex na LG samo izmedju kada nemam box, mnogo je sporiji, titlovi su losiji i mnogo manje mogucnosti ima.

Proveri podešavanja Plex aplikacije na LG-u... verovatno i tamo ima opcija u vezi 'subtitle burn in" pa vidi da li stoji na "Always" umesto na "Auto".

Rekao bih da voliš da čačkaš ta podešavanja...
Ja koliko kapiram covek nema samo problem sa titlovima ...;)
MarkusS@ najjeftinije resenje ti je neki amlogic s905x3 box (coreELEC)... Mislim da ce ti to zavrsiti posao.

Nazad
Vrh Dno