tu opciju da se prebaci na data protok kad je slab wifi držim oduvek isključenu, prosto telefon svako najsitnije osciliranje wifi signala tumači kao loš wifi i smori sa prebacivanjem...Da li još nekome istovremeno u status baru stoje ikonice za wifi i 4G?
Oduvek držim oba uključena istovremeno ali tek u poslednje vreme sam primetio da stoje dve ikonice. Normalno je valjda da stoji wifi jer se on preferira, a kada nema wifi stoji samo 4G jer se tada on koristi. U podešavanjima za wifi mi je uključena opcija da se automatski prebaci na 4G kada nema ili je loš signal na wifi, ali i kada isključim ovu opciju obe ikonice stoje u status baru.
*** ovo ladno tacno:Drugari, jel se desavalo na S20 da pukne staklo kamere samo od sebe? Kod supruge puklo, a telefon sigurno nije ispadao ili udaren ili stojao na suncu. Cak je toliko jedva primetno puklo da smo primetili flare na slikama a ne pukotinu na staklu. Tek pod odredjenim uglom se vidi ali je celom dijagonalom puklo.
Napravio sam nista. Samsung podrska mi je rekla da telefon mogu popraviti u ovlascenom servisuProbacu da pisem pa javljam sta sam napravio. Hvala drugari na savetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari