Radoszver
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.03.2004
- Poena
- 630
Hvala leksa!registruj app store na zemlju gde postoji ta aplikacija.
Sada radi.
Hvala leksa!registruj app store na zemlju gde postoji ta aplikacija.
nema ogrebotina, odlicne su folije. dobije se dozivotna garancija, ako se odlepe ili ostete zamene ti i naplate samo ruke (~1500din)Kakvi su ti utisci posle par nedelja? Ima li ogrebotina napred ili pozadi?
U prevodu naplate ti novu foliju i jos zarade na istoj, hahaha.nema ogrebotina, odlicne su folije. dobije se dozivotna garancija, ako se odlepe ili ostete zamene ti i naplate samo ruke (~1500din)
ima i jaca, fusion folija, ali je ona 7500din za full cover
Pustio sam ti pmda li moze neka preporuka za punjac, odnosno kabl da je dugacak do 3 metra i gde da kupim? hvaala
Ne znam da li su originali, ali za 3m kabla traze 35€ postarine...Ako je do , onda se i duzina od dva metra uklapaa tu je uvek preporuka za Anker kablove, kao i punjace.
Najblize je sa Amazon.de ali ne salju za Srbiju. Jedino preko nekog da uzmes. Prodavali su Anker na Ali-u ali nisam siguran da je tamo bilo originala.
Beli. Ja sam uzeo mini i nisam ni gledao boje već sam uzeo crni po defaultu (kao i uvek). Medjutim, kada sam video beli, malo sam se pokajao. Da se sada pitam, dobro bih razmislio, ivice na belom izgledaju vrhunski. Ako uzimas pro, onda plavi.Preporuka za boju 12-ce
Ima na aliju. Nema veze brzina tehnologije sa tim i da li to ima smisla ili ne, potraznja je i dalje velika s obzirom da novi laptopovi danas cesto dolaze samo sa type c portovima a mnogi uredjaji i dalje koriste micro usb.Isto. Nedavno sam silom prilika prešao na novi punjač i meni ne pravi nikakvu razliku ali činjenica je da stvarno brzo napuni bateriju. Miniju napuni 50% za pola sata a možda i brže. Kome to znači, progledaće.
Nego kada smo već kod toga: jel zna neko gde ima da se kupi dobar USB-C to micro USB kabl? Sad mi treba taj kabl da bih mogao da punim BT zvucnik, power bank itd a da ne nosim više punjača.
Beli je naručen, obična 12-ca, crni telefon je nekako dosadio, plava boja mi uopšte nije lepa, mogli su lepšu nijansu staviti, kao i crveni.Beli. Ja sam uzeo mini i nisam ni gledao boje već sam uzeo crni po defaultu (kao i uvek). Medjutim, kada sam video beli, malo sam se pokajao. Da se sada pitam, dobro bih razmislio, ivice na belom izgledaju vrhunski. Ako uzimas pro, onda plavi.
Slažem se. Ivice na plavom su i okej, ali leđa izgledaju baš gadno. Dok recimo pacific blue na pro modelu izgleda brutalno.plava boja mi uopšte nije lepa,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari