Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Не користим хром, али претпостављам да је слично. Ја на Фајерфоксу имам свој налог и на било ком уређају када се улогујем на мозилу и одрадим синхронизацију - појаве се сви букмаркси и шифре.

Мислим да је то главни проблем са санкцијама америке,не ради синхронизација.

Како се укључује онај усв титеринг?
Не могу нигде да нађем то.

На пикселу само убацим кабал из кућишта у телефон и под везе нађем усб титеринг и добијем нет са телефона на рачунар.
А на пр40про не могу то никако да нађем и подесим.

^A da li mogu da se koriste Gmape, Gkontakti i GSlike i da se normalno sinhronizuju kao na drugim telefonima sa GS? ;)
Da li notifikacije rade bez problema?

Jedno pitanje, imam p30 pro od februara 2020, imam ponudu za p40 pro uz 90e doplate, isplati li se?

Jel radio neko licno rollback na p40 lite zbog google servisa i da je uspeo? Ima milion tutorijala videa ne bi da eksperimentisem.

Како се укључује онај усв титеринг?
Не могу нигде да нађем то.

На пикселу само убацим кабал из кућишта у телефон и под везе нађем усб титеринг и добијем нет са телефона на рачунар.
А на пр40про не могу то никако да нађем и подесим.

Da li neko zna kako da se ovo resi?

Да ли на P40 / P40 lite може да се инсталира RSA token? Заправо да ли се, после инсталације RSA SecurID, може учитати одговарајући кључ?
Питам јер сам тај кључ, на старом телефону, мога да учитам само кроз Gmail апликацију, није хтело другачије.

И коју замену препоручујете за Google Authentication (FreeOTP или нешто слично)? Претпостављам да и она не ради.

Јел користи неко Iris Go на P40 pro? Приметио сам да не ради флуидно и да сецка по мало, док на P40 lite ради лепо.

@

Aleksandar@1389

Sunce mu...:D udji u settings imas gore search,samo ukucaj USB i prvo sto ti iskoci bice to ;)

Prilozi

• Screenshot_20210807_111342_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20210807_111342_com.android.settings.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20210807_111411_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20210807_111411_com.android.settings.jpg
    34.4 KB · Pregleda: 43
Иди на подешавања/више информација о телефону и тапкај на број верзије док не добијеш обавештење да си развојни програмер.
Потом иди у систем и ажурирања па у опције за развојног програмера и омогући УСБ отклањање грешака.

Kako da video koji sam snimio u slowmo na P40PRO prebacim na neki drugi mobilni a da ostane slowmo efekat?

Pozdrav svima
Da li neko ima iskustva sa brickovanim Huawei p40 lite? Naime drugar je probao da se poigra sa google servisima, pokušao je da downgrejduje sistem i flešovao je nešto pogrešno i od tada je telefon ko cigla, al bukvalno, nema nikakvih znakova života, neće da se upali, ne reaguje na komande (kombinacije dugmića vol up, down + power), dakle ništa - mrtav. Ima li rešenja? Hvala svima

Kako da video koji sam snimio u slowmo na P40PRO prebacim na neki drugi mobilni a da ostane slowmo efekat?
Ja sam slao drugaru na viber i njemu je slowmotion video.
Inace,video za slow je vrh,snimao sam sestrica kako skace u bazen i snimak je bruka,i to onaj najusporeniji,jeste da traje samo 35 sekundi ali vreme stane :cool:

Stigao novi security patch, julski, i nista vise. Ceka se Harmony do kraja godine. P40 Pro.

Zna li neko da li je i dalje aktuelan onaj popust za zamenu baterija, ekrana i sl.? Huawei servisni dani ili kako se već zove.

Od 29. do 31.jula je bila promocija 20% popusta i besplatna zastitna folija.. Ali bice opet sigurno, skoro uvek vidim da ima promocija za huawei.. @Spanjeli
Zet danas uzeo p40 lite, kako da mu namestim google servise najlakse?

Najlakše je da proda taj i kupi normalni telefon sa fabričkim GS-a.

Onda neka ga koristi tako.

Dzabe, nece, pa nece, samo huawei hoce i na kraju ga je i uzeo.
Ne cackaj nista, nego lepo vrati zetu telefon i kazi mu da ga nosi u servis da mu to urade kada nije hteo telefon koji dolazi fabricki sa google servisima.

Ovamo kada pitas Huawei korisnike jel im fale google opcije sve i jedan kaze da mu ne fale ali ipak budze telefone da ubace google servise.

Da ne bi sebi napravio vise posla nego sto ti treba neka nosi u servis pa ako nesto zeznu ima koga da krivi a ne ovamo mu ti uradis pa ako nesto nije ok da te cima za svaku sitnicu.

Nazad
Vrh Dno