Koji gcam koristiš?Sa gcam slike su brutalne.
Hvala.Gcam PX.
To ti je vec stvar od coveka do coveka, neko ce reci da Redmi ima najbolju kameru ali ja licno mislim da ta kamera jeste jaka ali da procesor nije dovoljno snazan da zavrsi obradu slike i da ona ispadne kao sto bi mozda ispala da ima procesor SD 870.Koji od ovih tel ima najbolju kameru,tu pre svega mislim i na selfi?
Redmi Note 10 Pro,Mi 11 Lite 5g ili Poco F3?
I ja se slažem sa ovom konstatacijom. Par postova unazad se javio član koji je imao Redmi Note 10 Pro, pa zamenio za Mi 11 Lite 5G. On bi mogao is prve ruke da napiše kakvi su njegovi utisci iz prve ruke sa kamerama oba telefona.Od ovih telefona smatram da bi Mi 11 Lite 5g trebao da ima najbolju kameru jer je najnovija. Mislim da SD 780 da bi mogo da zavrsi obradu jako lepo ali jednostavno misljenja cu prepustiti nekome drguome da kazu ko ima ovaj telefon da se izjasni.
Odličan izbor, nema greške. Telefon je sjajan.Kupio sam danas Mi 11 Lite 5G, za par sati koriscenja mogu samo da kazem da sam veoma prijatno iznenadjen. Ekran je odlican nema black crush to je definitivno samo na 4g modelu. Fluidan sd 780g je stvarno veoma dobar, gcam PX pravi odlicne fotke, i nesto sto mi je jako bitno , Proximitry senzor radi bez greske i tel je veoma lagan i neoseca se u dzepu. u, poslednjem trenutku sam se predomislio i nisam uzeo RN 10 pro .
DXOMARK, ocene - Mi 11 Lite 5G -111, Redmi Note 10 Pro - 106, Realme 8 Pro- 103Najbolja kamera?
Redmi Note 10 Pro, Mi 11 Lite 5G, Realme 8 Pro?
Znaci vredi ici na mi 11lite 5gDXOMARK, ocene - Mi 11 Lite 5G -111, Redmi Note 10 Pro - 106, Realme 8 Pro- 103
Svakako ako me pitas koja od ova 3 preporucujem ti MI 11lite 5g.Znaci vredi ici na mi 11lite 5g
Mi 11 Lite bilo 4G ili 5G nema nikakav problem sa proximity senzorom, on besprekorno funkcioniše.Može li još neko da potvrdi da 5G verzija nema baš nikakvih problema sa proximity senzorom?
Mogu ja. Na Redmi Note 10 pro sam imao problem, sa mi 11 lite 5G apsolutno nema nikakvih problema.Može li još neko da potvrdi da 5G verzija nema baš nikakvih problema sa proximity senzorom?
Evo ja baš kod mene sada gledam i stoji 90Hz, a tako sam postavio još od kada sam ga kupio pre dva meseca.Mogu ja. Na Redmi Note 10 pro sam imao problem, sa mi 11 lite 5G apsolutno nema nikakvih problema.
Jedino što sam za ovih mesec dana korišćenja primetio kao problem je to da sam vraća osvežavanje sa 90 na 60 hz i nikako ne mogu da provalim zašto. Da li još neko ima ovaj problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari