Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 Lite

I mene zanima...da li ekran ima problema kao 4g verzija ili ne? :)

Eto me.Nakon updatea problem sa bluetooth slusalicama je nestao,ne pregreva se i baterija traje dugo_Odlican je telefon.Znaci ko uzme odmah update i nema frke.

Ekran savrsen, nema nikakvih problema. U odnosu na Redmi note 10 pro osetno brži i stabilniji. Dizajn rekao bih da u klasi ne postoji lepši i elegantniji fon. Kamere su tu sasvim ok, bio je juče update kažu da su poboljšali kamere, nisam testirao iskreno. Sa gcam slike su brutalne.

Koji od ovih tel ima najbolju kameru,tu pre svega mislim i na selfi?
Redmi Note 10 Pro,Mi 11 Lite 5g ili Poco F3?

Koji od ovih tel ima najbolju kameru,tu pre svega mislim i na selfi?
Redmi Note 10 Pro,Mi 11 Lite 5g ili Poco F3?
To ti je vec stvar od coveka do coveka, neko ce reci da Redmi ima najbolju kameru ali ja licno mislim da ta kamera jeste jaka ali da procesor nije dovoljno snazan da zavrsi obradu slike i da ona ispadne kao sto bi mozda ispala da ima procesor SD 870.

Od ovih telefona smatram da bi Mi 11 Lite 5g trebao da ima najbolju kameru jer je najnovija. Mislim da SD 780 da bi mogo da zavrsi obradu jako lepo ali jednostavno misljenja cu prepustiti nekome drguome da kazu ko ima ovaj telefon da se izjasni. Ali sto svi kazu najveci brojevi ne mora striktno da znaci najbolje.

Od ovih telefona smatram da bi Mi 11 Lite 5g trebao da ima najbolju kameru jer je najnovija. Mislim da SD 780 da bi mogo da zavrsi obradu jako lepo ali jednostavno misljenja cu prepustiti nekome drguome da kazu ko ima ovaj telefon da se izjasni.
I ja se slažem sa ovom konstatacijom. Par postova unazad se javio član koji je imao Redmi Note 10 Pro, pa zamenio za Mi 11 Lite 5G. On bi mogao is prve ruke da napiše kakvi su njegovi utisci iz prve ruke sa kamerama oba telefona.

Isplati li se prelaziti sa Mi 9 na Mi 11 lite 5g? Na Mi 9 mi je baterija onako, ostalo je okej

Kupio sam danas Mi 11 Lite 5G, za par sati koriscenja mogu samo da kazem da sam veoma prijatno iznenadjen. Ekran je odlican nema black crush to je definitivno samo na 4g modelu. Fluidan sd 780g je stvarno veoma dobar, gcam PX pravi odlicne fotke, i nesto sto mi je jako bitno , Proximitry senzor radi bez greske i tel je veoma lagan i neoseca se u dzepu. u, poslednjem trenutku sam se predomislio i nisam uzeo RN 10 pro .

Poslednja izmena:
Odličan izbor.
Kupio sam danas Mi 11 Lite 5G, za par sati koriscenja mogu samo da kazem da sam veoma prijatno iznenadjen. Ekran je odlican nema black crush to je definitivno samo na 4g modelu. Fluidan sd 780g je stvarno veoma dobar, gcam PX pravi odlicne fotke, i nesto sto mi je jako bitno , Proximitry senzor radi bez greske i tel je veoma lagan i neoseca se u dzepu. u, poslednjem trenutku sam se predomislio i nisam uzeo RN 10 pro .

Odličan izbor, nema greške. Telefon je sjajan.

Najbolja kamera?
Redmi Note 10 Pro, Mi 11 Lite 5G, Realme 8 Pro?

Kakva je baterija na 5G modelu nakon apdejta na 12.5? Razmišljam da zamenim Mi 9T za ovaj ako ima istu ili bolju bateriju od njega. Na 9T samo na wifi izdrži 9 sati aktivnog ekrana(SoT), da li 11 Lite 5G može isto ili možda čak bolje?

Meni izdrži puna 24h sa recimo 4h SoT, ali sa non stop upaljenim WiFi ili 4G, plus u pozadini 8 različitih mejlova, deljenje lokacije sa nekoliko ljudi na Google Maps, Viber, Messenger, Facebook itd.

Uzeh danas 11 Lite 5G prvi utisci su odlicni, u poredjenju sa Mi 9T ovaj je osetno laksi i tanji. Odmah sam ga apdejtovao na miui 12.5 veoma brzo radi, 90Hz se oseti u radu, ekran odlican nema black crush. Proximity senzor je pravi radi fenomenalno, dakle nije problematicni ultrasonic kao na 10T seriji. Videcu za par dana kako se pokaze baterija mada ocekujem slicno trajanje kao mi 9t obzirom da je baterija malo veca i procesor efikasniji.

Može li još neko da potvrdi da 5G verzija nema baš nikakvih problema sa proximity senzorom?

As a follow up to Xiaomi's critically and commercially successful flagship Mi 11, both Xiaomi's Mi 11 Lite 5G (Snapdragon 780G) and Mi 11 Lite (Snapdragon 732G) smartphones are powered with the software-only AI Virtual Smart Sensor Platform, Elliptic Labs' AI Virtual Proximity Sensor INNER BEAUTY®.Mar 29, 2021

Može li još neko da potvrdi da 5G verzija nema baš nikakvih problema sa proximity senzorom?
Mogu ja. Na Redmi Note 10 pro sam imao problem, sa mi 11 lite 5G apsolutno nema nikakvih problema.

Jedino što sam za ovih mesec dana korišćenja primetio kao problem je to da sam vraća osvežavanje sa 90 na 60 hz i nikako ne mogu da provalim zašto. Da li još neko ima ovaj problem?

Mogu ja. Na Redmi Note 10 pro sam imao problem, sa mi 11 lite 5G apsolutno nema nikakvih problema.

Jedino što sam za ovih mesec dana korišćenja primetio kao problem je to da sam vraća osvežavanje sa 90 na 60 hz i nikako ne mogu da provalim zašto. Da li još neko ima ovaj problem?
Evo ja baš kod mene sada gledam i stoji 90Hz, a tako sam postavio još od kada sam ga kupio pre dva meseca.

Ogromna je razlika izmedju 60 i 90Hz. I ja sam stavio 90Hz i ne menjam nikako.
Mozda ti se promeni pri battery saver-u?

Ja ću opisati moj problem..
Nekada mi se desi, u farmericama, iako je zaključan, aktivira muzički pleyer.... Zaista ne znam zašto se to dešava.... Inače je telefon odličan.... koristim ga od aprila meseca....Mi 11 lite 5 g

Jel instalirao neko xeu rom i kakvi su utisci? Planiram da uzmem 5g verziju, ali sam navikao na miui dialer i messages.

Nazad
Vrh Dno