Šta je novo?

Slusalice Mi True Wireless 2 Basic problem puca veza.

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poruke
1,745
Poena
360
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD 2X2 TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Xiaomi Poco f2 pro 6/128gb
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Sestra je pre 20 dana kupila u mi stor radnji slusalice
mi true wireless earphones 2 basic
Slusalice su putem blututa vezane na xiaomi poco f2 pro.
Veza joj je prilikom razgovora stalno pucala po 5-6 puta u toku jednog razgovora.Takodje joj je pucalo i slusanje muzike preko dezer aplikacije od telenora.Reklamirala je slusalice i ustanovili su u servisu da su neispravne i dali su joj pre par dana druge nove slusalice.Isti model je u pitanju.
Koristi ih par dana i opet puca veza prilikom razgovora i slusanja muzike.

Na poco f2 pro je android 11 xeu rom 12.5 verzija softvera i na fonu sve radi odlicno_Ona koristi i njihov pametni sat xiaomi mi5 koji isto koristi blutut i sat radi odlicno bez ikakvih bagova.
Slusalice je po uputstvu uparila sa telefonom i fon uvek prepozna sluske i tu nema nikakve greske.
Ali veza konstantno puca.
Skinuo sam novi xeu 12.6 softver pa cu joj i njega instalirati i probati,mada ne verujem da je do softvera.
I stalno joj se u slusalicama ukljucuje google voice assistant i prekida joj muziku.Ali to ce naci negde u opcijama i iskljuciti.
Sad ne znam sta moze biti problem?
Da li su i ove slusalice neispravne ili jednostavno mozda treba nesto setovati u samo telefonu vezano za sam blutut,mislio sam da mu mozda treba dati neke dozvole u opcijama za blutut telefona ili nesto slicno?
Inace zvuk u slusalicama je odlican za muziku i dobro se cuje prilikom razgovora u slusalici.
Jedino sto veza konstantno puca pa sad ne znam sta moze praviti problem?
Ako neko ima neki savet sta da pokusa da uradi?Mozda je samo nesto u setovanjima fona
Ako ne resi problem vratice ih u radnju i uzeti nazad novac pa ce juriti neke druge.
Ali reko da probamo prvo sve opcije pa da vidimo sta ce biti od svega toga na kraju.
 
Meni rade ove slušalice sa Xiaomi Note 8 pro, i na laptopu sa Windows 10.
Ne prekida se veza, ali sam ipak nezadovoljan, jer kada ih koristim za razgovor (Slack, Skype) čuje se eho, i sagovornik čuje mene sa ehom.
Izgleda da nisu baš kvalitetne.
 
Pa sad ne znam sta da ti kazem.Ona mi se nije zalila da ima problem sa ehom.Cak je i mene par puta zvala i kaze da me odlicno cuje,jedino sto u toku razgovora pukne veza.Zove me jedno 5-6 puta i svaki put se prekine veza.
Sad koliko su kvalitetne ne znam.
Jesi nesto setovao na telefonu vezano za blutut ili je sve po default setovanju?
 
Na kraju smo ipak vratili i ove druge slusalice koje su poslali.Isto se desava kao i na prethodnim i nismo hteli da se opet cimamo sa servisom tako da smo uzeli novac.
Sad koje druge blutut slusalice kupiti u ceni do 4000 dinara nisam pametan.
 
Juče sam uzeo u Telenoru,ima neki letnji popust izađu nešto manje od 3000 din.Zadovoljan sam kako rade,zvuk je odličan za ove pare,rade u kombinaciji sa Poco F3 I Honor laptopom.
 
Ja sam ih uzeo u Gigatronu,malo malo pa jedna uopšte ne radi,uopšte nisam zadovoljan.Zvuk jeste ok,mislim na razgovor muziku ne slušam,ali baš smara to što zeza.
 
I ja uzeh "Mi True Wireless EBs 2 basic" u Gigatronu za sada rade kako treba, jedino sto ne prebacuju 4h slusanja muzike pa tokom pauze za klopu moraju u bazu na punjenje.
Buduci da muziku uglavnom slusam na laptopu kad izadjem iz kancelarije brzo izgube kontakt i to na manje od 10m naravno u zavisnosti od broja zidova kroz koje treba da prodje signal.
Realno za 2'590 rsd koliko sam ih platio ne treba ocekivati zvuk kao na slusalicama od cca 10'000+ rsd.

@bojke1, da li je sestra probala slusalice na nekom drugom uredjaju sem na tom telefonu, mozda nije problem do njih nego do telefona.
 
@MaliAbner
Nije ih probala na drugom telefonu.Inace prvi put su bile u servisu i tamo je ustanovljeno da su neispravne.I servis je dao druge nove slusalice.
I isto se desavalo i sa drugim slusalicama pa smo onda zahtevali novac nazad.U pitanju je telefon poco f2 pro.
Na njemu je instaliran xey weekly rom.
Ne verujem da je do telefona,putem blututa koristi i sat xiaomi mi 5 i on radi odlicno.Ne puca mu blutut konekcija.
Trenutno nije nista kupila od slusalica.Jos uvek gleda sta kupiti tu u rasponu do 4 soma a da radi sve kako treba.
 
Trebala je da ih proba na drugom telefonu,malo je čudno da ima dva puta isti problem a niko od nas se ne žali na takav problem...
 
Trebala je da ih proba na drugom telefonu,malo je čudno da ima dva puta isti problem a niko od nas se ne žali na takav problem...
Mozemo samo da pretpostavimo da su u servisu probali slusalice sa drugim telefonom.
Ja licno bih probao slusalice sa drugim telefonom pre odlaska u servis.
Sjajno je sto su dobili novac nazad pa sad mogu u potragu za novim slusalicama.

Ovaj put ih probajte na licu mesta cisto da se ne maltretirate sa reklamacijama.
 
Od tih jeftinijih slusalica jedino Xiaomi Haylou GT1/GT1 pro/GT3/GT5... Obicne Xiaomi i Redmi sluske su dosta lose. Igrom slucaja sam izmenjao protekle nedelje nekoliko modela i mogi reci da Xiaomi nisu nikakve. Npr. TW Earbuds 2 Basic koje kostaju 20e ne mogu da prismrde QCY T1C modelu koji sam kupio za 12.,90e.
Sto se tice pucanja zvuka, desava se skoro na svakom modelu od ovih jeftiniih.
Probaj da uradis reset slusalica, imas upustvo na netu.
 
Na kraju smo ipak vratili i ove druge slusalice koje su poslali.Isto se desava kao i na prethodnim i nismo hteli da se opet cimamo sa servisom tako da smo uzeli novac.
Sad koje druge blutut slusalice kupiti u ceni do 4000 dinara nisam pametan.
mojoj ženi sam kupio na aliju neke za 4 dolara i rade sasvim ok, čak sam prijatno iznenađen...što se tiče zvuka i ostalog sve je ok, ali i ona ima donekle sličan problem jer nosi istovremeno samsung galaxy watch i ponekad kad hoće normalno da se javi na telefon razgovor joj se prebaci na sat...nešto se zbuni na relaciji telefon/sat/slušalice...

pretppstavljam da su se razgovori prekidali u vreme kad su na telefon prikačeni i slušalice i xiaomi sat? pošto ste vratili slušalice sad više ne možete da probate, ali moguće je da problem pravi više uređaja povezanih na bt telefona...ali ako se razgovori prekidaju samo kad se nose samo slušalice onda sigurno nešto nije u redu sa bt vezom...tu ne znam šta može da pomogne...

meni, recimo, kad sam kod kuće pošto imam galaxy watch i amazfit verge i kad se javim na telefon razgovor obavezno prebaci na galaxy watch jer bt izgleda zbunjuju 2 prikačena sata...onda na satu moram da vratim razgovor na telefon, smaranje...
 
@altu
Sad je gotovo,sluske su vracene i vratili su nam novac.Inace veza sa slusalicama je pucala vecinom kad je nosila i pomenuti sat,mada je znala da pukne i kad nije nosila mi sat.
Jednostavno nesto izgleda da nije kompatibilno_Ono sto je bas iritiralo je to da je pucalo bas cesto kad obavljas neki razgovor sto zna bas da iritira.Desava se te neko pozove i po 5-6 puta za redom puca veza.
Gledala je sada model Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS
Izadju nekih da kazemo 20-tak eura.Drugar ih ima i kaze da su odlicne za taj novac.Kaze da mu ne puca veza ni prilkom razgovora ni prilikom slusanja muzike.
Ne znam samo da li je neko odavde sa foruma narucivao sa ovog sajta koji sam naveo gore?Ne znam koliko su pouzdani oko slanja i da li su original ili neka kopija?
Vidim da na sajtu ima dosta komentara da su skroz ok sto se tice zvuka i da im je sa ovog sajta brzo stiglo u srbiju.
Pa ako je neko porucivao sa www.geekbuying.com hteo bih da cujem neka iskustva sa njima.
Do sada sam porucivao sa ali-a i ebay-a.
 
Juče sam uzeo u Telenoru,ima neki letnji popust izađu nešto manje od 3000 din.Zadovoljan sam kako rade,zvuk je odličan za ove pare,rade u kombinaciji sa Poco F3 I Honor laptopom.
Ja sam kupio danas i odmah se razočarao zvukom, šupalj zvuk skroz bez imalo basa, očajno. Probao sam na nekoliko telefona i na windows i isto je svuda.
Video sam na youtube da slicne slusallice Xiaomi QCY M10 imaju neku aplikaciju koja aktivira ekvilajzer za njihovo podesavanje, Da li nesto tako postoji i za earbuds basic 2?
 
Sestra je kupila tronsmart onyx apex malo jaci model od od onih spunky beat i platila ih nekih 33 eura.Koristi ih nedelju dana i sluske rade za sada perfektno.Nema pucanja konekcije kod slusanja muzike.I za razgovore se odlicno cuju.
Odavde porucila dok su bile na nekoj akciji

Za sada su se pokazale dosta bolje od mi true wireless earphones 2 basic bubica. u svemu.
Poseduju Advanced Qualcomm QCC3040 chip.
High quality Qualcomm® aptX™ audio decoding.
Active noise cancelling technology.
Isti telefon je u pitanju poco f2 pro i xeu weekly rom i sada nema problema sa pucanjem konekcije.
 
Jedno pitanjce,jutros stavio slusalice u usi,radile normalno,skinuo ih,jedna radi,jedna ne,na punjacu uopste ne pokazuje crvenu tackicu na jednoj slusalici
 
Verovatno crkla jedna.
 
Probaj da drzis dugo dugme na toj sto ne radi, mozda je pobrljavila
 
Kod mene isto tako se desavalo,odneo na reklamaciju,kazu ispravne samo smo uradili reset,i eno rade normalno.Kako i sta su radili nemam pojma :)
 
Jedno pitanjce,jutros stavio slusalice u usi,radile normalno,skinuo ih,jedna radi,jedna ne,na punjacu uopste ne pokazuje crvenu tackicu na jednoj slusalici
hoce ako je zaprljan kontakt za punjenje i kutijica malo je ocisti da ne radi punjenje.Imam redmi jedne sa alija i to mi se nekad desava i to kad uradim prorade.
 
Kod mene isto tako se desavalo,odneo na reklamaciju,kazu ispravne samo smo uradili reset,i eno rade normalno.Kako i sta su radili nemam pojma :)
Isto bilo i kod mene. Vratili mi nakon reseta. Nema xiaomi telefon pa ne znam da li ima neki reset preko necega u samom telefonu ili sta. Generalno svi Xiaomi proizvodi imaju neki tip baga koji ljudi ne zele da pominju jer ipak dobiju vise nego sto su platili. Kao da dobijes parce pice i gratis kolac pa kukas sto je kolac malo suv :)
Ja sam uzeo Galaxy buds live a shaomi prosledio zeni. Jednostavno su lose odradjene da iritiraju. Ne mozes da ugasis slusalice i nastavis na nekom drugom uredjaju da koristis. Recimo, na kompu sam, krenem napolje, hocu na mobu - ne da mi da se konektujem. Moram da ih brisem i radim pairing da bi proradile. Apsolutno ne dolazi u obzir. Ima razloga zasto su im proizvodi jeftini, ali ko ne zeli ili nema novca za skuplje, izuzetno su dobra kupovina.
 
hoce ako je zaprljan kontakt za punjenje i kutijica malo je ocisti da ne radi punjenje.Imam redmi jedne sa alija i to mi se nekad desava i to kad uradim prorade.
Meni su potvrdili reklamaciju tj. dobio sam novac 😁
Ali, rešio sam da kupim redmi buds 3 pro koje su crkle nakon tri meseca (tu su mi potvrdili reklamaciju ponovo) i kupio neke nasumične koje su crkle juče. Ja nisam ljubitelj njihovih slušalica...
 
Nazad
Vrh Dno