Space Witch (Star Justice #2) by Michael-Scott Earle
Meni je legla, kao i prvi deo, Space Opera, blesava akciona komedija, sve je manje više površno, nemojte ništa "dublje" da tražite u ovakvim naslovima, neće ih naći sigurno

.
Kome se dopala prva knjiga, I ova će biti ok, ostali nemaju razloga da nastave dalje.
The Utterly Uninteresting and Unadventurous Tales of Fred, the Vampire Accountant (Fred, the Vampire Accountant #1) by Drew Hayes
Izabrao sam je zbog toga što su je radili
GraphicAudio, i privukao me naslov.
Malo je neobična, mislim zbog glavnog karaktera, definitivno je drugačiji od klišea koji možemo videti kod drugih vampira, ali sve ostalo je manje više copy paste, plitko je, ali je ujedno i zabavno, držalo mi je pažnju. Ima akcije i komedije, i dozu misterije, dok se sam svet i karakteri otkrivaju. Isto pravilo kao za
Star Justice, smamo zabava ništa više.
Što se tehničke strane tiče, nisam nešto oduševljen sa njihovim radom, umeju da preteraju sa jačinom pozadinske muzike, da se narator ne čuje(kod Freda to i nije slučaj), imaju loš osećaj kad je nečga dosta tj previše, dešava se da neki pozadinski zvuk(obično jednoličan) bude previše pristuan(dug) pa krene da ometa i smara.
Dosta Podcasta sam odlušao sa daleko boljom realizacijom, a naš Kosingas je tek posebna kategorija.