Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Drustvo, jel moze neko misljenje o Tron ( TRX ) novcicu? Mogucnosti za buducnost, ima li tendencija da za dalji rast i upotrebu?

Kineski farmeri

E6JCXx8VgAQhArZ

Moze preporuka za app za portfolio?
Android, Web.

Za te pare kupi garažu na Vračaru i izdaj je za 200 evra mesečno.
ma kakve garaze, uzmi rig, ima na kupujem prodajem dosta, uzmi neki dobar i imas sigurnu zaradu, mozes i dva..a ostalo ulozi u koine, al postepeno, ostavi uvek deo u udst da imas da kupis ako padne povoljnije..srecnooo
Pozdrav svima. Posle dosta razmisljanja i istrazivanja, odlucio sam da deo nasledjenih para ulozim u kripto.
Radi se o 20k evra koje cu uloziti na sledeci nacin. 10k u Bitkoin, 5k u Eterijum i ostalih 5k nisam jos definitivno odlucio :)

Plan je da koine stejkujem (ako se tako kaze), da stoje tako 3-5-10 godina dok ne zatrebaju.
Iskreno, te pare mi sad ne trebaju u ulozio bih u nesto, a ovo mislim da je najkvalitetnija ideja koja mi nece oduzimati mnogo slobodnog vremena kog i nemam.

Takodje, planirao sam da deo uzmem na "belo", a deo da od majnera i ljudi koji zele licno da prodaju.

Kako se bavim i nekom vrstom internet prodaje na KP i Limundu, moguce je da cu poceti da prihvatam uplate u odredjenim kripto valutama al otom po

uzmi rig, ima na kupujem prodajem dosta, uzmi neki dobar i imas sigurnu zaradu, mozes i dva..a ostalo ulozi u koine, al postepeno, ostavi uvek deo u udst da imas da kupis ako padne povoljnije..srecnooo

Britanija,Nemacka,Italija, ko je sledeci ? :ROFLMAO:
Visa pokusava da udje na trziste i sad odjednom napad na Binance sa svih strana hehe xD
Platice binance to,mozda ce biti Binance UK i td...i nastavljamo dalje

Ne, on hoće godinama da čuva i stejkuje novčiće na Binance. To mu svi pričaju da ne radi. Samo cold storage, nešto malo može na stake. Max 15%, pa onda može gde god. Nema za nas servisa gde možeš opušteno sve da ostaviš.

Ne, on hoće godinama da čuva i stejkuje novčiće na Binance. To mu svi pričaju da ne radi. Samo cold storage, nešto malo može na stake. Max 15%, pa onda može gde god. Nema za nas servisa gde možeš opušteno sve da ostaviš.

Nisam siguran da razumem ovu zadnju rečenicu?
Misliš "nas" kao Srbija ili "nas" kao "investitore"?

Na Srbiju. Da si Amerikanac ili iz EU, imao bi opcije. Iz Srbije nema ni jedna 100% bezbedna opcija.

Koja je razlika ako srbin ili hrvat imaju 1 BTC na Binancu? Ako Binance pukne, pukao je i za mene i za njega. Čak šta više, zar nije više on u problemu jer će pre njegova država da zabrani korišenje platforme nego Srbija?
Ne raspravljam se, pitam jer mi nije jasno :)

Binance nije sigurna opcija ni za koga. Postoje drugi sigurni servisi koje EU/US gradjani mogu da koriste, dok ti iz Srbije ne možeš.

Ti kao da si iz tunguzije a ne iz Srbije, i kao da si se juče rodio pa ne kapiraš te osnovne stvari.

Na koji wallet povuci sa menjacnice koine poput ETC, BNB, KSM? Da li za svaki od njih postoji zasebni cold wallet kao npr za BTC i LTC?

Interesantni rezultati istraživanja

Pozdrav svima, prebacio sam sa Binance na Viabtc 2 eteruma pre 2-3 dana, medjutim izabrao sam greskom Bep20 mrezu koju viabtc ne podrzava, sada su mi zarobljeni i ne znam kako da ih povratim na binance i da li je uopste moguce, nadam se da neko zna o cemu je rec
Hvala unapred

Meni de desilo slično, prebacio sam sa walleta na cex, usdt na eth adresu. Rekli su da će mi vratiti, ali evo 6 meseci jos uvek se natezem sa njima, posto kao mora ručna intervencija od strane programera.

Da si slao sebi na Metamask, npr., mogao bi bez problema da ih pronađeš sam uz pomoć tvog privatnog ključa. Ovako, pošto je primalac centralizovani servis, koliko ja znam, moraš da pišeš supportu viabtc :) a oni mogu, ali i ne moraju da ti pomognu, jer je greška tvoja.

Kakva je razlika na cex.io izmedju sell i exchange? Ne kontam, ako bih prodavao zasto mi je razlika 200e u korist exchange?

pazi oni imaju neku glupu foru za taj exhage ima 7% fee ja sam se jednom *****ao nisam gledao dobro

pa da zato i pitam, jer su me dobro osurili....posle kad sam se zalio, rekli su mi da je preko buy/sell 7% bla bla i kao da idem na exchange ....i sada kada bih hteo da prodam razlika izmedju prodaje buy/sell i exchange je skoro pa 200e...

Vrh Dno