Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 8 / 8T / 8 Pro - GCAM u prvom postu

Jeste, uverio se više puta na planinarenju po letnjoj vrućini da se baterija neplanski brže isprazni

uglavnom, ja sam dobio i vidim da nije ispoštovano ono što je najavljivano na miui 12.5, jer sam opet dobio hrpu predinstaliranih aplikacija i nakon factory restarta, tipa netflix, mi share, facebook, wps office, google play music (wtf, ovo je davno trebalo biti zamenjeno sa yt music), itd....

nije valjda da sam ja jedini dobio miui 12.5 i a11 na forumu?

uključite onu opciju da primate ažuriranja ranije, meni je samo to bilo uključeno i dobio apdejt.

Da potvrdim da je MIUI 12.5 sa Android 11 definitivno stigao na Redmi Note 8 Pro Global, instaliran redovno preko apdejta večeras.

Ja sam i dalje na 12.0.5.0 :(
Kakvi su vam prvi utisci?

ne baš najbolji... puno bloatware aplikacija (za koje su obećali da će biti uklonjenje sa 12.5 verzijom), dark mode sad brljavi gde nije brljavio na 12.0 (recimo facebook), od onog revolucionarnog rasterećenja procesora i memorije ja ništa ne primetim.

inače čekao sam ovaj apdejt da konačno raskrstim da li se još družim sa xiaomi telefonima, ali kako ljudi brljave sa vlastitim interfejsom, vreme je da se prestanemo viđati na neko vreme, barem do miui 14 ili 15.

koristim note8 pro kao drugi telefon pa sam sad primetio da ne mogu iz menia da obrisem aplikaciju. sve ono prevucem pise da je obrisana a i dalje je tu. moram u opcije pa pa app i onda uninstall
12.5 ovaj novi

Ne svidja mi se Miui 12.5.
Sad ne znam da li je to do samog Miui-a ili i do Androida 11, ali fingerprint ne radi sa 3rd party launcherom(Evie Luncher), Gestures takodje ne rade, pa mora da se skida 3rd part aplikacija, notifikacije su mi nekako manje pregledne i ruznije zbog ovih opcija sto su ubacili...sta znam, ocekivao sam poboljsanje u samom koriscenju, dobio sam suprotno... :(

Meni je stigao 12.5 za Global EU rom. Nisam nešto zagledao da li je bolji. Primetio sam da su popravili par stvari, konekcije na WiFi mreže, Proximity senzor, Zepp aplikaciju za Amazfit. Dodali su bezveze Smart Home u notifikacijama, stoje mi tu prečišćivači vazduha za koje uvek piše Unknown status, nebitno da li je uređaj uključen ili isključen ili uopšte nije u struji.

Znaci danas dok sam bio na poslu ponudio mi je ovaj update 12.5.2. ali nisam ga azurirao posto nisam imao wifi. Sad kad imam Wifi update-a nema nigde, pise da je 12.0.5 koji imam poslednja verzija! Restartovao, pokusavao sto puta i nista.. Sta li se desava?

Za ljude koji koriste 3rd party launchere, bolje da ne instaliraju 12.5. :)

Znači da mi koji koristimo Nova Launcher (ili neki drugi) ne instaliramo 12.5 jer gestures ne radi? Ima li naznaka da će to biti rešeno?

Ima li informacija da li se radi na omogućavanju gestures opcije na third-party launcherima na MIUI 12.5 tj Androidu 11?

Stigao update za Note 8 (12.0.6.0.)

Prilozi

• Screenshot_2021-08-02-22-53-41-303_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-08-02-22-53-41-303_com.android.updater.jpg
    36 KB · Pregleda: 21

Prilozi

• Screenshot_2021-08-04-00-14-45-158_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-08-04-00-14-45-158_com.android.updater.jpg
    29 KB · Pregleda: 10
Vrh Dno