Fora za ovo je da preko mreznog kabla tako radi ali icupaj mrezni kabal pa ga povezi bezicno preko wi-fi i onda radi kao sat. To sam ustanovio danas oko 14h da tako funkcionise. Evo sad dok pise i dalje radi non stop i ni da trzne , a cim pustis preko mreznog kabla , ona fora se opet javlja 15-20 minuta i cvrc. To je do njih definitivno.Da definitivno do njih pustio move uređaj u 14h i tačno sada u 16:18 zabagovao sam od sebe uz zvuk kao CD kad zabaguje, stajao tako 30 sekundi i sam se pokrenuo ispočetka. Znači nije do uređaja već do njih i njihovih servera jer opet čačkaju nešto.
Proveris da li je masa rutera i masa kompa u vezi i/ili prikljucis ruter na neku drugu fazu (razlicitu od kompa)I meni je palo na pamet da vratim na karticu obzirom da move zabada non stop,
međutim izgleda da su mi deaktivirali ovu karticu što je ostala u televizoru, ne radi više sa njom...
Drugi problem me još više nervira,
čujem nešto mi zuji u sobi, skapiram da je iz pojačala,
zujanje/brujanje nestane tek kada iskopčam coax kabal iz rutera, dakle pojavile su se smetnje koje preko coax kabla, idu dalje lan kablom, dolaze do kompa i onda preko usb zvučne kartice dobijem zujanje.
Da poludi čovek.
Nemam ideju ni šta da radim po ovom pitanju, kapiram da ih zovem za ovo kako im to objasniti, da nema neki trafo izolator da skine ovu njihovu masu sa smetnjama ili nešto slično?
Meni bili roditelji pa ne znamVeć sat vremena bez kablovske i neta u Kotežu.
Ne tripuješ se, dobili su vraćanje. Ali se oni tripuju pa kada odabereš emisiju od pre par dana, zabaguje, odbrojava, i na kraju "greška na reprodukciji"Ljudi možda glupo pitanje, a možda je i pametno ne verujem da mi sparina toliko popila mozak. Jel ro Viasat kanali dobili vraćanje unazad ili se tripujem. Ne sećam se da sam pre kod tih kanala mogao gledati prošle emisije.
Pa sta kazu u CC je l' si kukao i zalio ?Već sat vremena bez kablovske i neta u Kotežu.
Izgleda što se tiče move zavisi na kojoj mreži.Mislim koji je bivši operater bio pre kupovineЗдраво свима,
Може ли ми рећи неко из Крњаче (околина Метроа) какви су утисци везани за њихову кабловску телевизију искључиво преко "CI" модула?
Да ли је слика кореткна има ли прекида и слично?
Хвала унапред на одговору.
P.S. Колико сам схватио STB (Move) који дају није неког квалитета и више корисници имају проблема, него што то функционише како би требало...
Sad tek stigao da vidim, sve doslovce kako si napisao, a ja se ponadao taman kad ono mućak. Stvarno bolje bi deca koja vise po ceo dan za računarom to sve bolje odradila, a mi korisnici bili zadovoljni.Ne tripuješ se, dobili su vraćanje. Ali se oni tripuju pa kada odabereš emisiju od pre par dana, zabaguje, odbrojava, i na kraju "greška na reprodukciji"
Bas si nasao pouzdan izvor informacija. Samo pljuju jedni druge / / /![]()
Nova ekonomija: Telekom srlja u propast
U proteklih nekoliko godina Telekom Srbija je agresivnim nastupom na tržištu multimedijskih usluga i širenjem optičke mreže u potpunosti preokrenuo model poslovanja. Sa obelodanjivanjem finansijskih izveštaja za 2020. godinu, prvi put se mogu sagledati finansijski efekti dinamičnih promena u...rs.n1info.com
Ja te poslušao i radi mi net sad, ali tv je u oflajn moduUbacio rucno dns podesavanja i u wifi advanced settings na telefonu, sad moze i wifi da poveze.
Bio majstor, aktivirao karticu, po njegovim rečima nije ažurirao softver jer nije korištena, korišten je move u zadnje vreme, pa nakon što je sada povezana nije uspela sama da se aktivira.Zvao sam za karticu, kazu da je aktivna, osvežili su je par puta, ali i dalje ne radi, probao sam sa drugim televizorom, ni na njemu ne radi, dakle nešto je do kartice.
Pitao sam i za smetnje i da li imaju galvanski izolator, nisu sigurni ali su zabeležili.
Ja bih radije neki njihov proveren, mada ako nemaju probaću da nabavim DL20A da vidim da li će rešiti problem.
mislim da ne vredi....aj ti objasni likušama koje se javljaju na telefon šta je to m3u lista...........izgubićeš vreme i živce.....odgovor će biti restartujte ruter i na kraju upisali smo vaš problem prosledićemo nadležnoj službi.....hvala na pozivu....tu-tu,tu-tu,tu-tu........Internet SN. m3u lista ne radi, ukljucim svoj internet normalno radi. Pustim tu istu listu u mts internet radi najnornalnije. Vredi li zvati SN....?
Internet SN. m3u lista ne radi, ukljucim svoj internet normalno radi. Pustim tu istu listu u mts internet radi najnornalnije. Vredi li zvati SN....?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari