Nikako ne zatvarati temu. Biće tu svega i svačega, raznih promena, treba to sve propratiti. A tek iskustva korisnika, ko zna šta će sve biti. Očekujem različite "izazove" kod različitih operatera.Tema može i da se zatvori,sve bitno je već rečeno i funkcioniše kako je i najavljeno....
Jesi siguran? Pise bas za taj paket da ne vazi u ZB ili mislis na Grcku (gde stvarno ne vazi i nindzesi i jeste za nju pitao) a pises ZB (gde ne spada Grcka)?@nidzesi
Sadržaj iz mesečnog plana koji imaš nije moguće koristiti dok si u ZB zemlji.
Potrošnja koju bi koristio u zemljama ZB bi se tarifirala iz kredita. Za internet je potrebno da aktiviraš dodatak.
Ja sam napisao za ZB i siguran sam u to.Jesi siguran? Pise bas za taj paket da ne vazi u ZB ili mislis na Grcku (gde stvarno ne vazi i nindzesi i jeste za nju pitao) a pises ZB (gde ne spada Grcka)?
Svakako cu trositi onaj godisnji poklon roming
Jebemumuša 😳Sad sam se malo raspitao, iscitao, pa sam ovako zakljucio...
Za vip, nema dodataka za roaming niti se moze koristiti.
To je to u sustini. Ko je na prepaidu i nema bas neku opciju.
Potvrđujem i ja ovo. Ovog puta sa mtel BIH pre paid kartice. Nijedan plan u okviru matične mreže ne važi u zemljama ZB. Samo dodaci. Ovi su ubacili neka dva dodatka samo za net (1 gb za 3 KM i 6 gb za 10 KM)@nidzesi
Sadržaj iz mesečnog plana koji imaš nije moguće koristiti dok si u ZB zemlji.
Potrošnja koju bi koristio u zemljama ZB bi se tarifirala iz kredita. Za internet je potrebno da aktiviraš dodatak.
Zasto da proveris, kakve veze ima registracija i koja mreza?A kako da proverim da li je moj broj registrovan da bi mi dolazni pozivi bili besplatni?
Има у апликацији(а1 постпејд) могућност додавања нерегистрованог припејд броја,па ако те неко повјерљив из породице и сл. не може додати онда си регистрован.Не знам шта се дешава кад те дода као нерегистрованог,мада би се требао сјећати да си ишао у пословницу да се рег.A kako da proverim da li je moj broj registrovan da bi mi dolazni pozivi bili besplatni?
Samo internet iz paketa, svaki broj za sebe. Ne može dodatak od 4 u BOX4.Sta se desava sa internet romingom u Crnoj Gori.Imam BOX 4 plavi, i tu mi i ovako sleduje 200 M-Tel minuta, ali sta je sa roming internetom.Imam 100gb interneta iz boksa ,plus net na mob paketu.
Jos zanimljivije pitanje je, sta se desava u internet romingu, sa onih 4 mts broja, koji su prijavljeni da koriste zajedničkih 100 gb neta?
Sta se desava sa internet romingom u Crnoj Gori.Imam BOX 4 plavi, i tu mi i ovako sleduje 200 M-Tel minuta, ali sta je sa roming internetom.Imam 100gb interneta iz boksa ,plus net na mob paketu.
Jos zanimljivije pitanje je, sta se desava u internet romingu, sa onih 4 mts broja, koji su prijavljeni da koriste zajedničkih 100 gb neta?
Dodatnih 100GB interneta u okviru promocije Stotka net koji su Vam dodeljeni, možete koristiti u zemljama Zapadnog Balkana, dok dodatnih 100GB u okviru usluge 4 u BOX 4 možete koristiti samo na teritoriji naše zemlje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari