Kada se trguje sa leverage, recimo Cross 3X Sell (Binance), da li se može izaći iz trade u svakom trenutku (market price) kao i inače?
Drugim rečima, može li se i tu primeniti +1% strategija, to mi izgleda najsigurnije.
Kada se trguje sa leverage, recimo Cross 3X Sell (Binance), da li se može izaći iz trade u svakom trenutku (market price) kao i inače?
Može, samo moraš uračunati fee koji nije baš mali.Kada se trguje sa leverage, recimo Cross 3X Sell (Binance), da li se može izaći iz trade u svakom trenutku (market price) kao i inače?
Drugim rečima, može li se i tu primeniti +1% strategija, to mi izgleda najsigurnije.
Nemoj samo ti o alkoholuZamolio bi sve ljude na ovom forumu da ne pricaju o stvarima sa kojima nisu radili.
Uzeo sam coveka za primer, a isto vazi i za "kitove koji manipulisu cenom" i "veliki balon gde svetska ekonomija puca" i da "dolar ide u hiper inflaciju" i tako dalje.
Nema poente ljudi -> sve vise licimo na alkoholicare ispred trafike.
Ja sam nov...meni je sve oprosteno ❤️Nema poente ljudi -> sve vise licimo na alkoholicare ispred trafike.
I meni je tako. Nema pravila nekad zna iznenadjujuce brzo da ide gore i altovi ne isprate taj rast kao da menjacnica namesta sve ovo na kasicicu i po ip adresi sa koje radis...Nista im ne verujem.Ne znam da li se samo meni čini, kad pada, ko da si skočio kroz prozor, kad raste, ko da osvajaš zadnje metre Mont Everesta.
Šta fali alkoholičarima ispred trafike?Zamolio bi sve ljude na ovom forumu da ne pricaju o stvarima sa kojima nisu radili.
Uzeo sam coveka za primer, a isto vazi i za "kitove koji manipulisu cenom" i "veliki balon gde svetska ekonomija puca" i da "dolar ide u hiper inflaciju" i tako dalje.
Nema poente ljudi -> sve vise licimo na alkoholicare ispred trafike.
Šta fali alkoholičarima ispred trafike?
Upravo se vratio sa odmora i vidim da nema posebnih novosti na polju TA. I dalje smo u trading ranzi izmedju 200 i 314 MA. Dodatni support je i Fibbo proslog vrha ali i 50 Fibbo all time , Ako pogledamo risk reward onda vidimo da je pri eventualnom padu na dole sledeci target oko 20k a pri skoku na gore oko 85k i 120k (ugrubo)Nisam mogao da odolim. Fibb & Pi. BTC kao vrhunac prirodne harmonije![]()
Čoveče, opusti se i uzivaj, batali berzu.... ima dana...Ide gore, malo da navuce raju pa ce da opali dole 😂.
Pa ja nisam na odmoru nego na bolovanju pa poram da sedim kuci.
Imam nekih 200 kom. XEM-a, čuvamo i čekamo kraj godine, živeli 🍻Pisao sam ranije ovde da drzim deo portfolia u Xem (Nem) i hteo bih da podelim jedan chart koji pokazuje da ukoliko sam u pravu i ukoliko krecemo sa 5-tim talasom po Elliot wave teoriji očekuje nas 40x na ovom coinu.
Ce prdne od muke.Gnjavi oko 35000,ni da probije ni da padne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari