Meni deluje da je poboljsan nocni mod za kameru.Stigao je novi apdejt danas. Nema detalja ali u opisu stoji da su poboljšane performanse kamere, sigurnost, kvalitet poziva, QuickShare, efekti pozadine u video pozivima... Nisam primetio neke vidljivije promene.
Najzad će na punjač...
Pogledajte prilog 308535
Da,izbaci Face,Instagram,Messinger i drzi osvetljenje na 80%!!!Ja za recimo 45, 46h imam 6 SOT-a i prezadovoljan. Sad vidim ovo sa 3 dana i 11h SOT-a i vise nisam...
Da,izbaci Face,Instagram,Messinger i lokaciju na off,drzi osvetljenje na 80%!!!
Pa, mislim da kada koristite ove aplikacije, lokacija vašeg telefona se automatski uključuje.Ne koristim te apps. Samo Viber i Whatsapp. Osvetljenje automatsko, lokaciju palim samo po potrebi.
Jel se meni cini ili je nocni mod kamere sada malo losiji nego sto je bio? Tipa sada je razlika izmedju normal i night moda neznatna u odnosu na pre update-a? Da li neko koristi neku g-cam za ovaj model?Stigao update za Avgust.
Probaj ovu od greatnesa. Imas i config fajl za nju dole...meni radi ok. Ali nista spektakularno.I mene zanima koji gcam. Koju god sam probao, ne radi
Пре 10так дана сам дошао до списка модела који подржавају ВоЛТЕ и нисам видео А72 само А71 и А70 из те серије.Ја имам А7 и немам ВоЛТЕ,тако да је можда то узрокAko je u podešavanjima uključen Volte, onda je do operatera samo. Moraju oni kod sebe da reše.
Ja juče kupio Samsung A72 ,zvao ih aktivirali mi i dalje nemam VoLTE,samo LTE+ i gubi internet pri vezi.Naravno aktivirao sam u podešavnju ovu uslugu.Mreža A1?A71 da ima a A72 nema!?
Naravno A72 definitivno ima VoLTE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari