Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije da ih branim ali u SN ne moras uzeti televizijski paket ako ti ne treba, tj. moze da se uzme samo internet paket ako ti samo to zaista treba. Koliko mi je poznato, nema nikakvog uslovljavanja i prinudnog uvodjenja drugih usluga.

To je u MTS-u a ovo je tema o SN kod kojih to nije uslov.
SN vise ne postoji, tako da, vaze MTS pravila...

Ako si ispratio prepisku zadnjih par dana video si da se pise tj nagadja se sta bi moglo biti u skorijoj buducnosti, a ne trenutno... Neko je i napisao da sve ostaje isto do kraja godine...

Da, ispratio sam sve, ali, koliko vidim, SN posluje kao zasebni entitet ili brend, nazovi ga kako hoces, pa cisto sumnjam da ce tu biti promena. Ovo im je prilika da uzmu deo kolaca u kablovskom trzistu. Nekako mi nije logicno da se "pretvore" u MTS ali s obzirom gde zivimo nista me ne bi cudilo.

Moje mišljenje je da će sve ostati isto.
Supernova će poslovati kao takva i kao brend MTSa, iz jednog jedinog razloga. 90% korisnika SN je na koaksijalnim kablu (u Boru razvučeni sa krova na krov zgrade), dok MTS posluje malo drugačije.
SN je vezana redno (tako da ako se desi kvar u mojoj zgradi, korisnici od moje zgrade nadalje nemaju uslugu, a do moje imaju)
Isto je i sa nestankom struje. Ako deo grada, koji je vezan pre mog..nema struju, kod mene nema ni interneta ni TVa.
"Živele letnje grmljavine"
Trebaće mnogo vremena i para, da oni nas sa SN prebace na MTS.
A pare nisu problem, ali nemamo vremena.

Ostace sve isto,osim SN BOX paketa.

Ta jedna mala sitnica, u vidu mobilnog broja,povlaci za sobom potpuno redefinisanje SN cenovne politike, to je ono sto cekamo da vidimo.

Pre nego Telenor krene sa radom, Telekom mora da zadrzi sve svoje SN korisnike na MTS mobilnoj mrezi, koliko je to god moguce.

Svaki SN korisnik,ima mobilni broj,bas svaki.Telekom ce pokusati, da sto veci broj SN korisnika,veze mobilni broj za MTS.

Nece valjda, da SN korisnici kojima treba mobilni ,odu u Telenor,u neki njihov BOX,razmislite malo.

Poslednja izmena:
Oduvek sam istog misljenja.

Verovatno ce liste kanala biti jedinstvene,zbog Iris go i Iris smart app,kao sto sam ranije i pisao.

Poslednja izmena:
Verovatno kao opcije,sta se sve moze,ali nikada nisam bilo sta tvrdio.

Ostace sve isto,osim SN BOX paketa.

Ta jedna mala sitnica, u vidu mobilnog broja,povlaci za sobom potpuno redefinisanje SN cenovne politike, to je ono sto cekamo da vidimo.

Pre nego Telenor krene sa radom, Telekom mora da zadrzi sve svoje SN korisnike na MTS mobilnoj mrezi, koliko je to god moguce.

Svaki SN korisnik,ima mobilni broj,bas svaki.Telekom ce pokusati, da sto veci broj SN korisnika,veze mobilni broj za MTS.

Nece valjda, da SN korisnici kojima treba mobilni ,odu u Telenor,u neki njihov BOX,razmislite malo.
Ne razumem ovo sto kazes da svaki SN korisnik ima mobilni broj? Evo ja na primer nemam. Ako si ovo pretpostavio, onda ok.

@HDMI...ja se tebi divim....koji si ti kralj.....na svaki tvoj post koji se zasniva na predpostavkama-(sam si rekao: " Verovatno kao opcije,sta se sve moze,ali nikada nisam bilo sta tvrdio" što znači šta bi bilo kad bi bilo) jave se njih "pedesetoro" da polemišu pet dana na deset stranica.
Bravo majstore....car si......
Jedva čekam tvoj sledeći post-informaciju......pozzzzz......🍺🍻

Tvrditi,znaci da sam cuo od nekoga,da mi je neko rekao sa 100% sigurnoscu, da ce to biti ,tako i tako.To nikada nisam tvrdio.

Na bazi stanja na ovom kablovskom trzistu,samo iznosim svoja predvidjanja.

Prvi post je bio onaj ,kada je neko napisao da mu je monter rekao da se spajaju sa Mts-om.Tada sam izneo svoje misljenje o boks paketima,da bi se to posle potvrdilo tacnim,gde sam to pogresio?????

Nije on jedini koji ne vidi siru sliku korisnika od box paketa :rolleyes:

i stalno pisete o spajanju, a mts je prakticno od pocetka vlasnik supernove, sada samo hoce da objedine ponudu onoga sto je vec njihovo.

i stalno pisete o spajanju, a mts je prakticno od pocetka vlasnik supernove, sada samo hoce da objedine ponudu onoga sto je vec njihovo.
Nema šta tu da objedine....mogu samo iste kanale da imaju. Cilj telekoma je bio da postane između ostalog i kablovski operater jer jedino to nisu imali u ponudi, i time zarade više para nego "komšija". Stvorili su supernovu koja je kupila skoro sve kablovske operatere i samo je zvanično preuzela supernovu i veliki broj korisnika kablovse i samim tim dodala u kasu sebi ogroman novac.
Briga njih da ulazu i da menjaju infrastrukturu sada kada su lideri u svemu-sve imaju.
A vi i dalje raspravljajte o objedinjavanju box paketa i prelaska na ne znam ni ja šta......
Ko razume shvati će......pozdrav svima......

Poslednja izmena:

Meni spocitavas siru sliku???????

Pogledaj datume ovih mojih poruka,pa se onda javi:

1. *Supernova - kablovski distributer
    Za mene je i dalje misterija, zasto nisu Telekom, nego Supernova? Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    HDMI Post #8,933 19.09.2020 Forum: Internet provajder
  2. *Supernova - kablovski distributer
    Da li to nagovestava ,uvodjenje takozvanih Supernova BOX paketića?
    HDMI Post #13,355 15.04.2021 Forum: Internet provajderi

Dok oni, ubijaju se od novca vi vodite politiku šta će biti, jesam i ja postavljao pitanje, al shvatio sam na vreme da sve od toga, meni je bitna ispravnost da sve radi.

Samo kada bi se Supernova utapanjem u MTS setila da promeni i na đubrište istorije baci Move box, ja bi bio zadovoljan i možda bi opet za godinu i kusur dana nastavio ugovor. Ukoliko ostane move box, vraćam se u SBB pa nek mi pretplata bude 485 evra mesečno ako treba

Samo kada bi se Supernova utapanjem u MTS setila da promeni i na đubrište istorije baci Move box, ja bi bio zadovoljan i možda bi opet za godinu i kusur dana nastavio ugovor. Ukoliko ostane move box, vraćam se u SBB pa nek mi pretplata bude 485 evra mesečno ako treba
Samo ga treba unaprediti, a ne unazaditi i rešena stvar, ali koliko vidim boli ih uvo, nemaju svi kanali vraćanje unazad, aplikaciju unaprediti i to je to.

I to je lako rešiv problem......neka ti cam modul ili box skymaster bude primarni uređaj preko koga ćeš gledati tvoje omiljene tv kanale, a move box neka ti služi isključivo za vraćanje onoga što si propustio da gledaš.
Znam da ćeš reći ne treba mi višak daljinca ili boxa ali jedino tako možeš normalno da gledaš tv i vraćaš kanale unazad a da se ne nerviraš.....jer drugog izbora nemaš dok si na supernovi........

I to je lako rešiv problem......neka ti cam modul ili box skymaster bude primarni uređaj preko koga ćeš gledati tvoje omiljene tv kanale, a move box neka ti služi isključivo za vraćanje onoga što si propustio da gledaš.
Znam da ćeš reći ne treba mi višak daljinca ili boxa ali jedino tako možeš normalno da gledaš tv i vraćaš kanale unazad a da se ne nerviraš.....jer drugog izbora nemaš dok si na supernovi........
Ja bio kod prijatelja "orion" aplikacija je bolje urađena, samo ne razumem ako se kaže vraćanje unazad onda svi kanali neka imaju. U tom pogledu sbb je nadmašio sve.

Ba tako. Meni je Skymaster primarni uredjaj. Preko njega mi je slika najbolja a menjanje kanala najbrze. Opet razumem i @Milisava. Ispade da je onaj prvi move box(iptv) najbolji. evo kumu sljaka od proslog avgusta i ne zali se. A vraca kanal non stop. A tezak je inace za takve stvari iako se ne razume nista,ali zna sta hoce. Odjavio je Eon Van mreze jer se na njegovom LG vukao kao windows 95 na 386 masini :)

Ba tako. Meni je Skymaster primarni uredjaj. Preko njega mi je slika najbolja a menjanje kanala najbrze. Opet razumem i @Milisava. Ispade da je onaj prvi move box(iptv) najbolji. evo kumu sljaka od proslog avgusta i ne zali se. A vraca kanal non stop. A tezak je inace za takve stvari iako se ne razume nista,ali zna sta hoce. Odjavio je Eon Van mreze jer se na njegovom LG vukao kao windows 95 na 386 masini :)
Na tom starom uređaju daljinac je bio odvratan i sad je ko ima, šteta što nema bolji daljinac.

Kapiram i ja Milisava i sve vas koji imate Move box, jer za uslugu koju plaćamo tražimo i normalan rad tj. da si ispoštuje ta usluga zato sam i napisao predhodni post....drugi izbor nema dok si na supernovi....

Ako naprave krstenu smart app, problem gledanja odlozeno je zauvek resen.

EON Smart TV, koristim samo za gledanje odlozeno, i to radi fenomenalno dobro na androidu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno