Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

^
Hvala na informaciji, znam to. Ne odgovara mi vezivanje ugovorom jer ću se u roku od najviše godinu dana vratiti u kuću gde imam SBB. Takođe A box mi treba i za druge stvari, hvala u svakom slučaju.

Uvedi internet (moja preporuka optika 250/80 Exe-Net kad sam ja uveo a sadašnja Supernova) i kupi Mecool KM6 Deluxe Edition sa najjačim čipom na tržištu i najvećom memorijom, sertifikovan Google, povežeš kablom i pevaš.

Može EON box i da se kupi bez ugovora, sad su mu spustili cenu 50 posto.

Hvala svima na savetima, kupovina za keš nije opcija, takođe treba mi odmah. Laptop je počeo da zeza (prilično je star) a EURO 2020 je počeo. :)

Lol u kom je to univerzumu S905X4 jači od S922X? A gde je tek Tegra SoC koji je u nVidia Shield...
Ako uzmemo sertiffikovane uredjaje u obzir... moglo bi se reć da je najsnažniji Amlogic sertifikovani box.
Zna li neko pozadinu priče zašto nemamo S922 sertifikovane uredjaje?

Uuu šta si mi rekao 😂😂

King nisam spomenuo nikad. I postoje uređaji da Amlogic S922x sa cenom do 100 evra, "stručnjače" (koji je pobrao svu pamet za mesec-dva kako si došao ovde po savete).

Ti ubuduće piše preciznije a ne u apsolutnim izjavama pa neće niko morati da dođe da te ispravlja ili "samo" iznese precizniju informaciju.

I sad tu meni nešto pametuješ za Mecool a ja ti preporučio da razmotriš kupovinu njihovih uređaja :LOL::LOL:

Ja očigledno nisam pisao komentar da dam preporuku za kupovinu nego da ispravim netačne tvrdnje koje iznose takvi "stručnjaci" tako da nemaš na osnovu čega da me "prozivaš" kako kao guram Shield kao preporuku u situaciji kad neko traži uređaj do 100 evra / dolara / čega god.

Pustite sad sertifikate i cenovne rangove, čovek je napisao da je S905X4 najjači čipset na tržištu. Dakle, neko ko ne zna ništa o materiji, može pomisliti da kupovinom tog uređaja dobija box sa najjačim postojećim čipsetom, što jednostavno nije istina. Ok je i da se pogreši, prebrzo napisao reply, u želji da pomogne, itd itd, ali ako ti već neko skrene pažnju na očiglednu grešku, ne budeš bezobrazan već priznaš da si se za**bao, ili se nedaj bože izviniš čoveku koga si doveo u zabludu, a i ostalima, ali to ne mora, jer ko se još danas izvinjava, to je za pi*ke.

Izvinjavam se! Hteo sam napisati za box do 100 evra na trzistu. A da se neko k**ci, k**ci se 😁

Ok, samo kažem, treba biti pošten prema sebi i drugima, i priznati grešku, ništa više.

Aman vi kao da ne citate sta je covek napisao. Hoce covek da kupi box na rate u radnj na G. Iskljucio je opciju da hoce da kupi za kes. Ne znam sto ste se uhvatili za tih 100 evrica :)
Od ponude u radnji kao najbolja opcija mu je preporucen Mibox S na kome eon smart app sigurno radi dobro.
Ostali boxevi ili imaju problem sa interlanced -deinterlanced ili ne njima samo radi obicna Eon aplikacija. Nece covek za kes, nece Eon box,hoce na rate,uzeo je Eon na mesec dana jer mu toliko treba a za box ima vec planirano sta ce posle.

Pa što bi davao 10 hiljada u Gigatronu, ako je u drugim radnjama 8 hiljada isti taj Mi Box S? I isto može na rate da ga uzme.

^
Box je uzet, čisto radi informacije gde može na 12 rata za 8000 dinara?

Da BC gropup ima dobre cene i daje na rate.

Pa ja sam i bio napisao da može da se nađe Mi Box S za 70 evra, regularno sa garancijom i da ne treba gledati Mi-Srbija, jer su bezobrazno preskupi.

Ma kakav Mi Srbija. Dok sam bio u Slovackoj kupovao sam u Mi Slovakia. Cene su bile slicne kao na KP ali si imao pravu garanciju od 2g. Mibox 3 sam uzeo 2018 preko Alija za 42e i evo i dan danas radi kao i prvog dana. Cak sta vise dobija redovne updateove. Zato sam i preporucio Mibox S.

Za stare kuke koji još uvek koriste H 96 pro plus naletoh na Android TV 9 (h t t ps://daivietpda.com/2020/07/rom-atv9-android-9-0-cho-amlogic-s912/ ). Flešovao ( plava ploča ) i šljka perfektno, EON TV app bez krzanja, orion app, HBO GO ne radi al se verovatno mora sakriti root ili već šta ? ( koliko sam provalio HBO GO ne radi ni na jednom fabrički rootovanom kinezu ).

ja sam vise puta probao da zamenim moj h96pro+ ali sam svaki put odustao...

Jel ima obican android 9 za njega da nije ATV verzija?
to bih rado ubacio

Mozes li da probas da li na toj ATV verziji radi eon mobilna aplikacija?

Има, наравно

Pa sad, sve je to relativno :D Više na papiru ti dođe džabe ako se desi da se nešto drastično promeni a Mecool ne izbaci više nikad update za tvoj uređaj a Google naravno update-uje svoj uređaj.

Mecool KM1 radi vrlo lepo, za slične pare dobija se dosta više nego kod Google Chromecast with TV. Za sad vrlo zadovoljan, ne bude li kvarova ili slično ne menjam ništa, ni apdejti me ne interesuju dok sve meni bitno radi.
Potpisujem, imam ga vec 6 meseci, radi extra za ono zasta ga ja koristim...

Svašta može da se desi za 2, 3, 4 godine zbog čega ti uređaj može postati neupotebljiv i "samo za YouTube".
Ajd Mecool ima makar nekakvu podršku nakon inicijalne prodaje...

Nazad
Vrh Dno