Sada se Eon box dobija besplatno uz svaki paket van mreže ako je ugovor na 2 godine.
- Služio bi mi prvenstveno za gledanje EON-a, imam EON van mreže, njihov box ne bih uzimao iz određenih razloga;
Sada se Eon box dobija besplatno uz svaki paket van mreže ako je ugovor na 2 godine.
- Služio bi mi prvenstveno za gledanje EON-a, imam EON van mreže, njihov box ne bih uzimao iz određenih razloga;
Lol u kom je to univerzumu S905X4 jači od S922X? A gde je tek Tegra SoC koji je u nVidia Shield...kupi Mecool KM6 Deluxe Edition sa najjačim čipom na tržištu
To nije tačno. Ima nešto oko 5 GB slobodno.Kad već pominjete hardver mi box s...
Treba da znate da mi box ima samo 3gb slobodnog prostora od onih reklamiranih 8gb
Ako uzmemo sertiffikovane uredjaje u obzir... moglo bi se reć da je najsnažniji Amlogic sertifikovani box.Lol u kom je to univerzumu S905X4 jači od S922X? A gde je tek Tegra SoC koji je u nVidia Shield...
Covek je trazio box do 100 evra i takav sam naveo kao najbolji a ti se kao i uvek pravis "pametan" pa navodis skupe King i Nvidiu. Nisi toliko pametan jer da jesi ne bi se toliko ku**io tudjim znanjem i copy-paste sa neta.Lol u kom je to univerzumu S905X4 jači od S922X? A gde je tek Tegra SoC koji je u nVidia Shield...
Potpisujem, imam ga vec 6 meseci, radi extra za ono zasta ga ja koristim...Mecool KM1 radi vrlo lepo, za slične pare dobija se dosta više nego kod Google Chromecast with TV. Za sad vrlo zadovoljan, ne bude li kvarova ili slično ne menjam ništa, ni apdejti me ne interesuju dok sve meni bitno radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari