Nadam se da će tako biti i kod mene, jer od mts podrške nema vajde. Ubeđuje me da je do mog tv-a a ne do njih. Kad mu kažem da sam sbb koristio sve dok nisu došli monteri da uvode optiku i do tada je sve bilo ok - lik mi kaže e pa ne znam onda, ja moram da zatvorim reklamaciju pa vi zovite opet da prijavite... i kaže kako se u softver ne razume ali se razume baš dobro u hardver...Meni se to isto dešavalo par dana i posle se vratilo u normalu.
Kako si rešio ovo? I meni se ovo danas desilo. Gasio sam box i na power i sa napajanja ali nista.Ja se zeznuo i isključio ethernet u podešavanjima. Posle restarta uređaja, više neđe da me pusti uopšte. Traži mi nalog i pin, ali kada ukucam izbacuje mi grešku. Da li neko ima ideju kako da rešim ovo pošto uopšte neće da me pusti u podešavanja pre nego što unesem nalog i pin?
Ovo je greška
ERR-157022010: request ca device is invalid, [request deviceModel=HPH07@IPTV, catypes=[6], config catypes=[3]]
Mislim da više ne može preko lan-a da izvrši autentifikaciju. Da li mogu nekako da uđem u podešavanja box-a bez logovanja sa nalogom?
Odakle ova info za arena kanale? jel proverena info? bilo bi dobro ako je takoIris sada ima 117 HD kanala. Od 1. jula jos 4 Arena Sport HD kanala.
Ne nalazim nigde info o tome. Inače, ni 1x2 kanal još nije počeo sam radom a kad je pušten? Januara? I zamišljen je da bude kao Sky Sports News/Bein Sport News i njima sličnim.U Hrvatskoj već mesec dana ima 10 Arena kanala, tako da je logično
Da tako sam i u radio, tako da sada radiPa mapiraj neki taster na daljincu da pokreće odgovarajući Activity?
Promocija je skraćena aUkazi nam na razliku...
Sta je problem?
Postojeći korisnici Apollon paketa mogu besplatno da uživaju u popularnom filmskom i serijskom sadržaju do 31. maja, nakon čega kreće naplata paketa po komercijalnim uslovima.Promocija je produžena.. Dole desno na slikama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari