Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Ok, razumem, ali sto da nemamo i takav model ?
Da je bolja kamera bio bi mozda 500e a ne 380e (verzija 8/256)

Opet kazem, ako mi treba telefon za posao, a to je MS Teams (koji je dosta zahtevan) sa gomilom grupa (20+) u kojima se stalno nesto pise i salju slike.
Zatim dosta tabela u Google Sheets, pa 50+ mejlova na dan sa raznim attacmentima, pa browsing, viber, itd, itd
Treba mi telefon da ne stuca, dobar CPU i bar 6GB RAM-a (a posto nije velika doplata uzecu od 8GB).
I na to kul ekran, i solidna baterija.

Meni odgovara jedan takav model koji ima manju cenu zbog malo losije kamere..

Када кажем, не капирам чиме се воде, ево узмитемодел RM note 10pro. Тамо убацили камеру од 108 mpx а слабији процесор а у F3 камеру слабију и од обичног х3 а врхунски процесор?
Ту треба додати и друге финесе које по мени немају никакву логику?!
Vode se time da delove kupuju "na angro" i onda sklepaju telefone od svega sto je preostalo, prodaju ih nekoliko meseci i onda nova tura :)

Vode se time da delove kupuju "na angro" i onda sklepaju telefone od svega sto je preostalo, prodaju ih nekoliko meseci i onda nova tura :)
Извини али неозбиљно са твоје стране.
Да је то тако не би били трећи произвођач телефона на свету?
Сигурно је да их не праве за лагер него за купце.
Лично сам 2016 прешао на коришћење њихових телефона а сада сем телефона имам и њихов ТВ, рутер и бт звучник и све ради беспрекорно. Ни близу склепаног!

Pa ok, tacno kad skines 20% PDV sa te cene dobijes onu koja je na KP, a to je nekih 375e.

Kod operatera će biti jača cifra garant (ako ga uvrste u ponudu)

Pa ok, tacno kad skines 20% PDV sa te cene dobijes onu koja je na KP, a to je nekih 375e.
И кад скинеш са тих 375е мађарски ПДВ од 27%:

Шта то коме наши плаћају што се у мађарској не плаћа?
Да изузмемо буквално драње купаца као опцију...

Извини али неозбиљно са твоје стране.
Да је то тако не би били трећи произвођач телефона на свету?
Сигурно је да их не праве за лагер него за купце.
Лично сам 2016 прешао на коришћење њихових телефона а сада сем телефона имам и њихов ТВ, рутер и бт звучник и све ради беспрекорно. Ни близу склепаног!
Da ih prave za kupce ne bi pravili 50 modela godisnje, nego 3-4, samim tim bi i kontrola kvaliteta bila bolja, kao i softverska podrska.

Imam daleko vise njihovih proizvoda nego ti, veruj mi :D

Da ih prave za kupce ne bi pravili 50 modela godisnje, nego 3-4, samim tim bi i kontrola kvaliteta bila bolja, kao i softverska podrska.

Imam daleko vise njihovih proizvoda nego ti, veruj mi :D
Ок, праве их за твоје стручне коментаре?
Пиши шта хоћеш, ја ти не могу помоћи сем да ти кажем, твоје писање демантује њихова позиција на листи продатих телефона.

Ovaj telefon izgleda dobro,mala rupica za selfi kameru je plus. Prvo sam pikirao Mi11 lite 5g,ali ne bih se kockao u vezi ekrana, neki kazu los je samo na 4g ne i na 5g,itd..Poco F3, vise nego dobar. Na KP, verzija 6/128 moze se naci za 315e.

Danas sam uzeo za 320 verzija 6/128. Presao sa F1 i prezadovoljan sam. Mada sam oduvek koristio custom romove na F1, zbog prodaje sam instalirao posledjni stock 12.0.3
F3 ima vise cistih google aplikacija o odnosu na F1, deluje ozbiljnije. Ne svidja mi se sto nema snimac poziva, ali je to verovatno do A11. Kamera, prosek.

Nema snimac razgovora zato sto koristi google aplikaciju, ne xiaomi...google im zabranio da koriste svoju aplikaciju bas zbog te opcije, a kao google ne snima razgovore... :D

Kada proveravam stanje racuna sa kodom-mts *797#, tekst je crn na braon podlogi i ne vidi se skoro nista kada je ukljucena tamna tema. Drugar ima mi9t pro, miui je isti kao na poko f3 koliko vidim i kod njega su slova bela i lepo se vide na tamnoj temi. Zna li neko kako da podesim da se lepo vidi?

299 Eura Kaufland Germany.
Al ne bi se zezao , ako je u LogicShopu 330Eura

Kada proveravam stanje racuna sa kodom-mts *797#, tekst je crn na braon podlogi i ne vidi se skoro nista kada je ukljucena tamna tema. Drugar ima mi9t pro, miui je isti kao na poko f3 koliko vidim i kod njega su slova bela i lepo se vide na tamnoj temi. Zna li neko kako da podesim da se lepo vidi?
Imaš u Display/Dark mode/Individual apps da iskljuciš dark mode za izabranu aplikaciju ako forced dark mode ne radi kako treba.

Evo ga 12.5 update.
Screenshot_2021-06-01-16-02-57-412_com.android.updater.jpgScreenshot_2021-06-01-16-03-12-537_com.android.updater.jpg

Jel moze pomoc.
Koju god aplikaciju skinem sa playstore-a be pojavljuje se na home screenu? Ni na jednoj strani, bukvalno moram da ulazim u playstore u odande da je pokrecem na open.
Gledao neke gajdove ali nista be resava problem, da li se desavalo nekome ovo?
Apdejtovao malopre na 12.5 ali nista

Ako nije podešeno neće se ni pojavljivati na home screenu-u.

Prilozi

• Screenshot_2021-06-01-16-36-39-617_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2021-06-01-16-36-39-617_com.mi.android.globallauncher.jpg
    48.9 KB · Pregleda: 67
Gospode boze, jedno 2 sata se akam i trazim i slusam razne Indijce i njihove gajdove na YT, kud ne pitah odmah.
Hvala care radi sad normalno!

Imaš u Display/Dark mode/Individual apps da iskljuciš dark mode za izabranu aplikaciju ako forced dark mode ne radi kako treba.
Mislim da nema za sistemske aplikacije. Popravili su sa novim update 12.5.1
Da li je neko stavio xeu, 12.5.3? Stock verzija lepo radi. Ne znam da li da se bakćem sa eu verzijama. Još uvek nema ni zvanični twrp...

Evo Ishvalili ga na benchmark recenziji ,navali narode odlican telfon

Vama nije ovo preogroman uređaj za svakodnevno korišćenje? Ovo je praktično 7" ekran. U moje vreme se to nazivalo phabletom, ne znam kako su ljudima ovolike dimenzije postale prihvatljive. Mislim ne sad konkretno F3 nego uopšte.

Nije ni čudo što sad svi stavljaju telefon na sto čim sednu u kafić, nemaju izbora.

Jeste veliki, zbog toga se i razmišljam da li da ga uzmem ili ne.
Da ima 5,4" i esim bio bi savršen za mene.

Da je ispod 6" bio bi taman...ovako jeste veci, mada kad pogledam, moj RN8Pro je u sustini istih dimenzija, mozda maaalo manji....svakako, odlican fon za 320e... :)

Tako je veliki vizionar Steve Jobs pričao da je sve preko 3.5" preveliko, pa se evo ispostavilo da nije imao pojma.

Dok može da stane u džep sve je o.k.

Vama nije ovo preogroman uređaj za svakodnevno korišćenje? Ovo je praktično 7" ekran. U moje vreme se to nazivalo phabletom, ne znam kako su ljudima ovolike dimenzije postale prihvatljive. Mislim ne sad konkretno F3 nego uopšte.

Nije ni čudo što sad svi stavljaju telefon na sto čim sednu u kafić, nemaju izbora.

Bitno da staje u džep, a nije ni mnogo težak da ne može da se drži u ruci.

Kako ih nije sramota da ovako googletranslateuju patchnotes :(

Inace, ja sam na najnovijem xeu, baterija se jos stabilizuje, oko 6 dana sam tu na njemu, i po meni je ok, vredi truda, narocito zbog dialera i sms. Dualapps zezao oko permissiona, ali je posle updatea bio ok. Baterija mi je prva par dana uzas bila, ali sad kao i pre. Gpay out of the box radi, ota stize normalno, ipak je ovo K40, koji ce imati duzu podrsku nego sto je F1 imao, jer je bio original. Takodje je dimming na suncu popravljen softverski. U svakom slucaju, meni lezi telefon, narocito dobar ekran. Uporedicu ga sa Samsung Note 9 bas kad budem imao za par dana kao drugi telefon.

Evo Ishvalili ga na benchmark recenziji ,navali narode odlican telfon
Ljudima koji koriste Poco telefone nije potrebna Pecina recenzija ali je dobrodošla za pogledati.Ko je hteo već ga je kupio,ostali čekaju da padne cena još neki evro...

Nazad
Vrh Dno