Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Ja bih da nadjem negde da mogu da vidim npr u zadnjih 6m Gain.
Neko se uplasio pa prodaje.SAMO HODL!!!,😁😁😁Zna li neko sta se desava na tether.rs?
Neko postavlja na stotine ponuda za kratko vreme, za manje iznose...
Samo HODLKad je u petak 35k cifra,sta ce biti u nedelju tek,izgleda da su u pravu ovi optimisti za ispod 30k![]()
Sudeci po ovome, moze bez problema da ide dole. Ne znam koliko je kod nas cena kopanja danas. Inace smo veoma kompetitivni bili. U rangu sa Kinom.Kad je u petak 35k cifra,sta ce biti u nedelju tek,izgleda da su u pravu ovi optimisti za ispod 30k![]()
Ja ne smem da kazem gde sam postavljao ordere, obesili bi me ili bi me strpali u ludnicu. Po meni ovo je bear i trazimo dno za odskok.Kad je u petak 35k cifra,sta ce biti u nedelju tek,izgleda da su u pravu ovi optimisti za ispod 30k![]()
Nadam se da si primetio da su to podaci iz 2018.Sudeci po ovome, moze bez problema da ide dole. Ne znam koliko je kod nas cena kopanja danas. Inace smo veoma kompetitivni bili. U rangu sa Kinom.
![]()
Here’s how much it costs to mine a single bitcoin in your country
So, where is the cheapest place to mine bitcoin?www.marketwatch.com
![]()
Druže, nije da ti solim pamet, ali 10 strana unazad lamentiraš nad svojom sudbinom kletom, skupljaš pare za Španiju, svečano se zaklinješ da si sa kriptom raskrstio, i sad ponovo ulaziš, nebitno koliko nisko (i koliko je realno da će ti se uopšte pružiti prilika da uđeš)...Ja ne smem da kazem gde sam postavljao ordere, obesili bi me ili bi me strpali u ludnicu. Po meni ovo je bear i trazimo dno za odskok.
Ne znam sta ima da kaze onaj ekspert od juce, da nas prosvetli i nauci kako da mlatimo pare, a ne da sibicarino vise ovako.
Malo ti je star taj izveštaj. Od tada je hashrate na btc-u skočio bar 5XSudeci po ovome, moze bez problema da ide dole. Ne znam koliko je kod nas cena kopanja danas. Inace smo veoma kompetitivni bili. U rangu sa Kinom.
![]()
![]()
Rekao sam da sam ostavio malo za igranje, kad vec spominjes to.Druže, nije da ti solim pamet, ali 10 strana unazad lamentiraš nad svojom sudbinom kletom, skupljaš pare za Španiju, svečano se zaklinješ da si sa kriptom raskrstio, i sad ponovo ulaziš, nebitno koliko nisko (i koliko je realno da će ti se uopšte pružiti prilika da uđeš)...
Ne znam da li sam uviđaš nedoslednost u svom ponašanju?
Pa da bi mlatili pare mora neko da ih ubaci u igru, a ovosezonske vune su već i ošišane i preplašene.Ne znam sta ima da kaze onaj ekspert od juce, da nas prosvetli i nauci kako da mlatimo pare, a ne da sibicarino vise ovako.
Znam, znam, iz 2018. je, ali ne mogu da nadjem sveziji. Jedine cifre koje sam nalazio po clancima iz 2021. pominju srednju cenu od oko 8k.Malo ti je star taj izveštaj. Od tada je hashrate na btc-u skočio bar 5Xako ne i više
pogledaj chart hashrate-a npr, pa možeš i sam izračunati odprilike ispod koje cene postaje neisplativo.Znam, znam, iz 2018. je, ali ne mogu da nadjem sveziji. Jedine cifre koje sam nalazio po clancima iz 2021. pominju srednju cenu od oko 8k.
Jesu brate, osisali su nas, ni hvala nisu rekli. Ali neko spominje da ce biti jos vune, sta ja znam.Pa da bi mlatili pare mora neko da ih ubaci u igru, a ovosezonske vune su već i ošišane i preplašene.![]()
Bilo je o gorih ovde, da ti ih ne spominjem 😂. Ni to tvoje nije lose.Ja sam juče hteo da se izvučem, nazirao se pad na altovima, ali previse posla, baš nisam verovao da ce i ovaj vikend slicna situacija biti kao prošle nedelje. pa sam jutros izašao na nekih +15%, a u sredu bilo +30al alavost čoveka, zacrtao sam cifre od pre pola meseca... sad će vidimo hocel nedelja opet biti dan za upad... naprosto ne verujem u patern....
Pa ne znam što se nerviraš ako uzimaš za HODL. Pa i ja sam odlučio da svakog meseca uložim 200 USD u crypto. Ali pošto planiram to kao štednju, ne tangiraju me dnevne oscilacije. Za 3-4 god. vrede će u svakom slučaju više nego danas. Ja sam uleteo sa ETH na 2ooo, ADA prvo na 0.99 pa drugi put na 2.08, xrp na 1.44. Ako sad uložim 200USD, uzeću XRP na ispod 1 i možda dodam i DOT u portfolio. Planiram da imam najviše u ETH (pola) i ostalo u ALT novčićima. Konkretno ADA/XRP/DOT.Evo ja sveza vuna..juce ubacio xy eur na eth i to ga bas zabo na 2830$..***, danas izgleda lose, ali drzim se strategije dodavanje svaki mesec bez obzira na cenu..Gledam iskljucivo cifru u eth. E sad, jeste bolje kupiti po nizoj ceni (ili sacekati vikend), ali kad bi se sve znalo, svi bi bili puni u roku od danas.
Ja bih cekao jos, mislim da petak popodne nikako nije dobar za pocetak kupovine, ako se osvrnemo na poslednjih mesec dana, mozda gresim...Matic i Bnb su na lepom sniženju.
Nije loše krenuti sa kupovinom polako, za kratkoročni trejd.
Moram da te pohvalim za ovu procenu za ovaj dump. Samo da vidimo dokle ce ici.Matic i Bnb su na lepom sniženju.
Nije loše krenuti sa kupovinom polako, za kratkoročni trejd.
pa šta znam, postavio sam ordere na matic na svakih 0.1$, sve do 1$, pa dokle stigne.Ja bih cekao jos, mislim da petak popodne nikako nije dobar za pocetak kupovine, ako se osvrnemo na poslednjih mesec dana, mozda gresim...
Ovo je bilo lagano. Tapkali smo na 40k par puta i ćao...Moram da te pohvalim za ovu procenu za ovaj dump. Samo da vidimo dokle ce ici.
тешка дезинформацијаSudeci po ovome, moze bez problema da ide dole. Ne znam koliko je kod nas cena kopanja danas. Inace smo veoma kompetitivni bili. U rangu sa Kinom.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari