Čemu takvo pitanje? U čemu je problem?
Nase je da sprecimo komercijalu, sto je mnogo lakse sa novim pravilima.
I opet niste mnogo dalje odmakli. Komercijalnih postavljača oglasa opet ima.
Ova izjava govori sve i kako imate zabaviste level pristup, mislim na glasne protivnike novih pravila:
O čemu to pričaš kolega? Kakvo zabavište? Iznio sam ti realan primjer sa dva domaća nekomercijalna foruma, a ti tako. Druga stvar, ja nisam protiv novih pravila, ne znam odakle ti taj zaključak. Pogledaj kada sam i šta prodavao i na šta sam se žalio da se promijeni, pa onda donosi neki sud, a ne ovako paušalno zato što ja imam svoje mišljenje i nemam problem da ga iznesem.
Vi stvarno ljudi ocekujete da ce neko da enormno trosi svoje dragoceno vreme i energiju zarad filtriranja i uredjivanja oglasa "raji", da bi imala "prave" oglase i brze prodavala stvari, sa sve "Simple as that"?
Ponuđeno vam je rješenje za probleme sa komercijalnim trgovcima, koje može da se implementira i radi. Niko nije tražio prave oglase. Pravi oglasi su na KP. I džabe su. Pogledaj i sam.
Vi ili trolujete zesce, ili ste teski preprodavci koji pokusavaju na sve nacine da olabave pravila ili u zivotu nista niste ozbiljnije radili pa olako dajete izjave koje vredjaju i low level inteligenciju.
"Nikad ništa nisam radio, sjedim dokon i ne znam šta ću od sebe, samo ti kolega radiš, a mi smišljamo načine da se ti iznerviraš."
Daj molim te pusti me tih spinovanja, niko drugi ne radi ništa u životu osim moderatora na Benchu.
Definitivno pravim sastanak sa Pecom i Kutijom - ili zatvaranje oglas sekcije ili teska komercijala, ovo nema nikakvog smisla vise.
Ako je problem da se iznese mišljenje, da se pomogne davanjem funkcionalnog prijedloga koje funkcioniše na drugom forumu, pomozite nam i ugasite forum, a ne oglase. Odavno je Bench forum propao, pušten niz vodu, spao na grane na kojima nikada bio nije. Ajde ga dotucite i otjerajte korisnike, pa ga onda i ugasite. Tako nećete više morati da radite na forumu, imaćete više slobodnog vremena i nećete stalno kukati kako je samo vama teško u životu, jer ste moderatori na Bench-u, a to je najteža dužnost u galaksiji.
Molim te pojasni tvoj stav "teška komercijala"? O kakvom smislu pričaš?
I čisto da ponovim: dat je prijedlog na koji oglasi mogu da se organizuju za komercijalne korisnike. Prijedlog valja ili ne valja, može da se razmotri, usvoji ili odbaci. Način na koji ti ističeš svoje mišljenje o nečijem prijedlogu - vrijeđa dostojanstvo i inteligenciju.
Pozdrav.
Djole
PS: Ne trolujem, nisam nikakav prepodavac, samo običan korisnik koji je dosta naučio na forumu i koji se trudio da nešto i vrati. Neko ko je tu od prvih dana foruma (tačnije od 18.10.2000. godine). Dakle, veoma dugo. Neko ko je gledao kako se Bench širi i razvija. I ko je isto tako gledao kako se okreće novim trendovima (YT) i platformama, a forum ostaje iza, po strani, (skoro pa) zaboravljen... Neko ko je gledao bahatost i bezobrazluk članova, ali i moderatora, da se ne lažemo. Svi smo ljudi, ne treba to zaboraviti.
Ah da, slobodno raspali(te) po negativnim poJenima, nije mi prvi put. Znam kako to ide kad se "bogovi" diraju.