Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

@nesa69
Pa ne znam za to, aj proveriću ali dok je bio mtsTVGO ni na androidu mi nije pokazivalo nikakvu potrošnju …

Ja sam dao prijatelju u Švedskoj da proba, nije htelo da radi ni sa VPN-om.

Već sam napisao (izgleda u drugoj iris temi) da mi ne radi Iris sa VPN-om dok EON radi :(

Radi li vama u chromeu fullscreen? Kod mene neće. Poveća se prozor Chromea, a slika ostane smanjena.

Danas sam instalirao na eon box-u staru verziju mtstv go v2.4.0 i proradio odmah(naravno sa misem radi) ali ima mali broj kanala dok na mob. i ps iris ima kompletnu ponudu ...Zasto je ova razlika u kanalima sa istim nalogom....

Мени на компјутеру запиње, сецка, није перманентно али није ни ретко. Нисам пре користио, можда се погодило, али нешто сам скептичан (сад сам пробао А1, фудбал, у 5 ујутру запиње).

Uspeo sam da instaliram Iris go na EON boxu verziju 3.0.2. Izbacuje kao i ranije na učitavanje home stranice ali ako se brzo klikne mišem na VOD ili pretragu aplikacija ne krešuje i može da se koristi.

Promenili naziv i slike, zadržali staru lošu ocenu od mtstvgo :)
Pa ako je uradjen update i rebrending postojece aplikacije, mts tv go, kako da promene ocene koje je vec neko postavio?! :) sad se vratite svi koji ste dali losu ocenu pa popravite brojku, ako bas toliko boli :)

A?
O čemu pričaš, i ko je to tvrdio pa demantuješ :)
Poenta priče je da su mogli da irisGO postave kao novu aplikaciju i da krenu od nule...
Ionako je sve novo od imena do linka aplikacije.

Pa i com.huawei.android.Serbia su trebali da promene ionako je bzvz :D

da li jos neko ima slican problem:
na racunaru kada gledam preko https://iris.mts.rs/ sve radi savrseno, na telefonu (apple) se uvek prekine streaming nakon nekog odredjenog vremena (mislim da je bukvalno minut u pitanju)

Ja imam sličan problem na desktopu i laptopu. Kada god uđem u full screen mod, slika se zamrzne posle par sekundi. Tek nakon kombinacije pauza/plej ponovo proradi. Nakon toga radi bez problema. Chrome pretraživač je u pitanju.

А за Бокс 4 црвени?

Isto je za svaki Box paket koji sadrži TV uslugu.

Izgleda da nisu predvideli opciju za brisanje kao takvu, nego kada popuniš sve slotove za uređaje i pokušaš da dodaš još jedan pojaviće se popup prozor da obrišeš neki od postojećih uređaja.

Da li vam radi web aplikacija? Kod mene izbacuzje "DRM greška, pokušaj kasnije".

Vrh Dno