KlinsmanSU
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 10.02.2021
- Poena
- 60
Da li vam radi web aplikacija? Kod mene izbacuzje "DRM greška, pokušaj kasnije".
I kod mene izbacuje tu grešku
Win 10, Google Chrome
Da li vam radi web aplikacija? Kod mene izbacuzje "DRM greška, pokušaj kasnije".
Bio je update, odnosno spuštena je nova verzija korisničkog interfejsa.Izgleda da je sređen iris GO i za web i za android, gledao sam i na telefonu i na laptopu i rade svi kanali koje sam proverio (prelistao sam na brzinu oko 50 kanala), video klub takođe radi.
Koja verzija app?Ja sam uspeo da ubacim app na android TV box. Radi pristojno ali ako se koristi preko miša.
Daljinski od boxa (a i televizora preko HDMI-CEC) su realno neupotrebljivi.
iris go apkKoja verzija app?
Budem probao 3.0.1 mi se rusila po pokretanju.
3.0.5. Skinutu sa APKPure.Za Shield sam pitao naravno. Vidim da ne može da se instalira regularno sa Gooogle Play store-a pa me je zanimalo kako u praksi radi aplikacija koja se ručno instalira preko apk fajla. Napisao si da si "ubacio app na android TV box" ali nisi naveo koji TV box. Niti koju verziju aplikacije. Da li 3.0.5 ili 3.0.1 ili koju već? Meni lično nije upotrebljivo ako moram da dodam miša. Gubi se poenta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari