Možda neće na S21, ali ovaj punjač će mu izdržati još 5 godina.Slazem se ,posle 6 meseci najbolje i najisplatljivije,neka te sluzi . Sa tim 65w neces dobiti nista tj nece ti brze puniti
Beograd ceo dan 4g,oko 8 sota.Može li neko da prenese iskustva, šta može da se očekuje od SoTa u Beogradu na 4g all day ? ( Glavne app Instagram, pretraživač, kamera, what's up ). Najbolji mogući scenario sa svim stvarima ugašenim i najgori sa svim stvarima koje inače i treba da se koriste uključenim ?
Meni kad je sve uključeno traje oko 5h SoT.Može li neko da prenese iskustva, šta može da se očekuje od SoTa u Beogradu na 4g all day ? ( Glavne app Instagram, pretraživač, kamera, what's up ). Najbolji mogući scenario sa svim stvarima ugašenim i najgori sa svim stvarima koje inače i treba da se koriste uključenim ?
Meni sinh e-maila nije potrebna, jer radim refresh po potrebi, blutut povezanost mi je jedino sa shutter dugmetom, ali to mozda 15-20 min dnevno, lokacija off.. tako da kapiram minimim 6hMeni kad je sve uključeno traje oko 5h SoT.
Znači 4g,2 mail-a stalno sinhronizovana,galax Watch 3 povezan preko blututa i lokacija stalno uključena.
Kako toliko?Beograd ceo dan 4g,oko 8 sota.
Adaptivni ekran 48-120,kad ga dodirujem sam prebaci na 120 kad ne, iste sekunde skine na 48, kad mi treba baterija na putu a nemam punjač samo na sve to upalim stednju baterije i 48 sati 12 sot izvučem glat, ali kombinovano korišćenje 50/50 4g-wifi.Meni sinh e-maila nije potrebna, jer radim refresh po potrebi, blutut povezanost mi je jedino sa shutter dugmetom, ali to mozda 15-20 min dnevno, lokacija off.. tako da kapiram minimim 6h
Kako toliko?
Ima li neka promocija, bar da se onolika pretplata bar malo ublaži?Ultri 😀
Al sad mi je vise nebitno, prelomio sam da cu danas da uzmem neki sa telenora tako da ono. Dosta vise cekanja i gledanja oglasa 😀
Šta je bilo ?Ne da mi se jednostavno 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari