dzigi12
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2017
- Poena
- 365
To bi svaki Tomi rekao.😀Taj TOMI nisam ja. On je stvarno Tomi, i u dev grupi je (jedan od developera)od FEG ekosistema i da hrvat je
To bi svaki Tomi rekao.😀Taj TOMI nisam ja. On je stvarno Tomi, i u dev grupi je (jedan od developera)od FEG ekosistema i da hrvat je
Ozbiljno. Da li mislite da sam ja developer koji je napravio FEG?To bi svaki Tomi rekao.😀
Sta ces boljeg airdropa nego da kupis FEG preko FEGExa i onda svaki minut vidis kako se suma FEGa samo uvecava. to ne daje ni jedan airdropZavrsi neki airdrop za bench zajednicu, pa nece niko postavljati pitanja
Edit: moze li ADA preko 2$
Jel ti mislis da mi majonez mazemo na lebaOzbiljno. Da li mislite da sam ja developer koji je napravio FEG?
Kupio bas jutros na FEGex preko metamask walleta, i upravo to sto kazes, bukvalno svaki minut skace broj tokenaSta ces boljeg airdropa nego da kupis FEG preko FEGExa i onda svaki minut vidis kako se suma FEGa samo uvecava. to ne daje ni jedan airdrop![]()
Sad sam bacio pogled, vidim da je nesto novo. Poredjenja radi ima cenu kao ltc, a 5 puta vise novcica. Meni je to nerealno skrozKakve su inace prognoze za ICP? Ja se zaleteh na pocetku, pa sam uzeo nesto na 400, nesto na 350, sto je iz ove perspektive visoko, ali ne planiram da prodajem..
Aha, nisam upucen, prvi put cujem za njega. Vidim da je tek izasao na binance-u i na coingecku. Cena mi svakako deluje nenormalno visoka za coin koji je relativno nepoznat.Nije novo. Dosta staro. 2018 je bio airdrop
Ubedjen sam da nije ozbiljan kao FEGPročitaj opis, ozbiljan projekat.
Stavio prodaju pola portfolija ADA na 2,03$, pola holdujem. Sve je iz profita sa Nano.prodam ADA kada bude na 1.90 ili 2$ deluje mi kao dobra prilika da se izadje
La je i govorio o korekciji, ali za Maj,samo sto je to pomereno jer nikad ne mozes da pogodis tajming.A gde je @La.Prestige sad da baci koju pametnu 🤔
Covek sigurno ima vise iskustva od ostalih, ali prognoza da ce bull trajati do kraja godine je cista spekulacija. Toliko je faktora u igri da je gotovo nemoguce bilo sta pouzdano tvrditi.A gde je @La.Prestige sad da baci koju pametnu 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari